"5. nesil hoşgelmiş yazar" gibi alelade bi hoşgeldin girisi yazmamın ayıp olacağı hayvan üstü yaratık, aşk insanı. onayını da alıp sevindirmiştir. güzel sözlerin, anlamlı sözlerin adamı...
“hayat bir yapboz gibidir. önemli olan doğru parçaları doğru yerlere yerleştirmektir. en kötüsü de nedir biliyor musunuz? doğru yerini bulduğunuz parçayı kaybetmek. onun yerini hiçbir zaman dolduramazsınız.”
sözlüğe daha tam alışamamış -öyle ki mesajlarına bile bakamayan- ve msn denilen yeni nesil iletişim biriminde online gözükmemesinden mütevellit sesimi duyuramadığım, nick altına giri yazarak tepkisel serzenişimi kendisine duyurabileceğimi düşündüğüm çok-diyalog-insanı.
bizi kendisine hayran bırakan aryaların diline,super slim sigaranın eline pek de çok yakıştığı yazardır. ters bir hareketinde alamut'un sonunun ağzımdan ansızın döküleceğini belirtir, aba altından sopamı gösteririm.
ilk nickaltı girimi girdikten sonra ilk uktemi de doldurarak beni bir kez daha sevinçten ağlamaklı yapan dosttur. ilkleriminiz hiç bitmemesi dileğiyle kendisini tekrardan selamlıyorum.
alper dunga'nın efsanevî panterî kalecisî. limit maç sonsuza giderken yediği goller 0'a yakınsar, ona güvenimiz sonsuza ıraksar. hem matematikçi hem kaleci. 14 şubat arefesi sözlük bağyanlarına selam eder * .
ilk nickaltı girimi giren nesildaşım.biraz daha aktif olmamı sağlayan, bana nasıl yıldız yapılacağını öğreten** iyi niyetli yazar.sevdim kendisini de yazılarını da.
apertura 2009 turnuvasında, güzide takımımız commandos 2'nin file bekçiliğini yapan panter. işini ne kadar ciddiye aldığını maça 1 saat önceden gelip ısınmaya başlamasından anlayabilirsiniz. yeni tanıdım ama bu kadar güler yüzlüsünü pek tanımışlığım yok. hayatla taşak geçiyor alenen. sıfır kompleks bir kişilik kendisi görüldüğü kadarıyla. tanıştığımıza çok memnun oldum demekten kendimi alamıyorum.