belki ilginizi çeker
  1. · yaran olaylar
  2. · apertura 2009
  3. · soyut cebir
  4. · yaran diyaloglar
  5. · commandos 2
  6. · alper dunga
  7. · fc victoria s secret
  8. · itü sözlük clausura 2008
gündem
  1. · aşkın yedi seviyesi
  2. · 100 opera
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · l ecume des jours
  9. · ekran

vgarter  

1. "5. nesil hoşgelmiş yazar" gibi alelade bi hoşgeldin girisi yazmamın ayıp olacağı hayvan üstü yaratık, aşk insanı. onayını da alıp sevindirmiştir. güzel sözlerin, anlamlı sözlerin adamı...

“hayat bir yapboz gibidir. önemli olan doğru parçaları doğru yerlere yerleştirmektir. en kötüsü de nedir biliyor musunuz? doğru yerini bulduğunuz parçayı kaybetmek. onun yerini hiçbir zaman dolduramazsınız.”
    (damned, 26.04.2008 02:20)
  2. sözlüğe daha tam alışamamış -öyle ki mesajlarına bile bakamayan- ve msn denilen yeni nesil iletişim biriminde online gözükmemesinden mütevellit sesimi duyuramadığım, nick altına giri yazarak tepkisel serzenişimi kendisine duyurabileceğimi düşündüğüm çok-diyalog-insanı.

not: mesaj kutusu sağ tarafta. *
    (damned, 03.06.2008 02:52)
  3. v:laedri denilen adamı çok seviyorum lan..
    d:hangi laedri, rapçi var bi tane o mu?
    v:yok bu ortaçağ düşünürü laedri.. çok güzel sözleri var.
    d:hmmm..

*2-3 dakika sonrası*

d:puahaasdsddfgg lan laedri insan falan değilmiş.
    v:ne?
    d:"anonim" demekmiş.
    v:hasktir harbi mi ?

(bkz: laedri/!vgarter)
    (damned, 03.06.2008 15:05 ~ 23:00)
  4. çaylak olduğu haberini aldığım 5. nesil yazar.. çaylak olduğu için kendi yazamadığı esprisini benim yazmamı önerdi. ben de seve seve kabul ettim.

ölen birisinin ağzından dökülen son sözler gibi olacak biraz ama son esprisi şu oldu:

(bkz: @2951572) * *
    (damned, 08.01.2009 20:31)
  5. bizi kendisine hayran bırakan aryaların diline,super slim sigaranın eline pek de çok yakıştığı yazardır. ters bir hareketinde alamut'un sonunun ağzımdan ansızın döküleceğini belirtir, aba altından sopamı gösteririm.
    (therapyst, 19.01.2009 19:35)
  6. eline puro, pipo, nargile de yakışır çok yakışır ama ben görmedim olamaz mı?
    (therapyst, 23.01.2009 20:34)
  7. nargile içerken bir kaza sonucu çorabından içeri köz düşen bedbaht.
    (damned, 23.01.2009 22:41)
  8. itusozluk yazarı olmam için beni teşvik eden, tahrik eden candan, güvenilir insan. üstat, dost...
    (iştahsız tospa, 30.01.2009 13:14)
  9. ilk nickaltı girimi girdikten sonra ilk uktemi de doldurarak beni bir kez daha sevinçten ağlamaklı yapan dosttur. ilkleriminiz hiç bitmemesi dileğiyle kendisini tekrardan selamlıyorum.
    (iştahsız tospa, 11.02.2009 22:49)
  10. alper dunga'nın efsanevî panterî kalecisî. limit maç sonsuza giderken yediği goller 0'a yakınsar, ona güvenimiz sonsuza ıraksar. hem matematikçi hem kaleci. 14 şubat arefesi sözlük bağyanlarına selam eder * .
    (damned, 13.02.2009 18:15 ~ 18:19)
  11. ilk nickaltı girimi giren nesildaşım.biraz daha aktif olmamı sağlayan, bana nasıl yıldız yapılacağını öğreten** iyi niyetli yazar.sevdim kendisini de yazılarını da.
    (uwl, 14.04.2009 00:03 ~ 00:05)
  12. doğum gününü bu platformda da kutlamak istediğim değerli yazar, gönülden dost.. nice yiıllara beraber...
    (iştahsız tospa, 03.07.2009 16:31)
  13. apertura 2009 turnuvasında, güzide takımımız commandos 2'nin file bekçiliğini yapan panter. işini ne kadar ciddiye aldığını maça 1 saat önceden gelip ısınmaya başlamasından anlayabilirsiniz. yeni tanıdım ama bu kadar güler yüzlüsünü pek tanımışlığım yok. hayatla taşak geçiyor alenen. sıfır kompleks bir kişilik kendisi görüldüğü kadarıyla. tanıştığımıza çok memnun oldum demekten kendimi alamıyorum.
    (billie jean, 14.10.2009 14:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil