beşiktaş tarafından alınması planlanan futbolcu.
her beşiktaş maçında sahada gördüğümde "ulan bu adam top oynuyor ben burada oturuyorum" dedirten kalın futbolcu.
kanat oyuncusu desen, beceremiyor; forvet desen o boku da yiyemiyor. beşiktaşta ne işi var ne diye takımda tutuluyor anlayamadığım topçu. kendisinden çok daha iyi topçular kadroda tutulmamış yollanmış iken, kendisi ne halta hala kadroda anlayamıyorum. herhalde gol atmak ve takımda oynamaktan başka görevleri var beşiktaşta.
hava toplarına hakim ,
beşiktaşlı forvet oyuncusu.
(skubidu, 31.08.2005 19:00 ~ 19:01)
gaziantepspor ile yollarını ayırarak
konyaspor ile anlaşan futbolcu.
nevşehir'in avanos ilçesinden çıkıp, beşiktaş'a kadar ulaşan futbolcu. ara sıra görürüm buralarda. altında bir motor, burnu açık terliğin içine giydiği bembeyaz çoraplarla gezer durur. göz zevkimizi bozar.
fenerbahçe'ye attığı gol ağları deldirmiştir fakat işin aslı ağ zaten delikmiş.forma numarası nevşehir'in plakasıdır.
tam bir
evliya çelebi bu adam. şimdi de
konyaspor'dan
antalyaspor'a transfer olmuş.
necati ateş'in, diyarbakırspor'a attığı golden sonra necati'nin malını avuçlayarak gol sevinci yaşamış, necati'ye yaşatmıştır.
hala gülüyorum. abi ne biçim bir sevinçtir o! o değil hiç veysel dediğin eline alır mı lan?
sikeyim!
necati ateş'in takımları avuçlamamadan önce muhtemelen "senin sikini yesinler aslanım ne gol attın" demiştir.
necati ateş inkini avuçlarken bir yandan da necati nin boynuna daldığı görüntülerden anlaşılmaktadır. yani anlıycağınız altta vukuat üstte vukuat var.
9 haftadır antalyaspor için "fazlalık" olmak dışında hiçbir halta yaramayan nokta santrafor.
fenerbahçe mağlubiyeti örneğin sırf bu adam ve bu adamı oyunda tutma inadı sebebiyle mehmet özdilek yüzündendir.
bu gol atma özürlü arkadaşın necati gol attıktan sonra yaptığı eylem de ancak ve ancak "el siki ile gerdeğe girmek" deyimini karşılar.
ama veysel, deyim oğlum bu? bu kadar ciddiye alma lan.
emre aşık la aynı takımda oynasalar çok bomba takım olur. seks bombası olur.
(demerol, 20.10.2009 04:37 ~ 04:40)
necati'nin 'ateş'ini ölçen fitbolcu...
canlı-kanlı daşşak ölçer. bursalılara ve fenerlilere olan saygımdan daha fazla uzatmıyorum yazımı.
*
yetenek/süper lig'de barınabilme oranında inanılmaz bir başarı yakalmış oyuncu. yıllar geçti hâlâ aklım almıyor. hayır bir de bir şekilde gol atıyor devamlı olarak.
yaptığı hareketi somali'de yapsa şeyinden tavana asarlar vallahi..
şeyden kasıt kulaktır burda..
*