belki ilginizi çeker
  1. · cristiano ronaldonun sincanlı bebelere benzemesi
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · boylumlama
  3. · babaların garip huyları
  4. · öğretmenler günü
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · the twilight saga new moon
  8. · dinlerken sigara yakılası şarkılar
  9. · desperate housewives

versene takılayım  

1. tırtıkçı arkadaşın lafıdır. kolunuzda gördüğü saati, başınızda gördüğü şapkayı, üstünüzde gördüğü tişörtü, götünüzde gördüğü pantolonu (evet bu derece abartanları var) isterler yüzsüzce. istemeden önce mutlaka şu cümleyi duyarsınız:

-kanka ne güzelmiş o... versene takılayım.

üstüne üstlük emir ile ifade ederler isteklerini. versene! "verir misin" falan yoktur. ayrıca bu kişi kankanız falan da değildir. genelde okuldan, yurttan ya da mahalleden arkadaşlardır. hayır demeyi veya başınızdan savmayı bilmiyorsanız yandınız demektir. bunlara, vampire koklatılmış sarımsak etkisi yaratmanın yegane yolu hediye demektir. özellikle "kızdan hediye" derseniz çok daha etkili olur. tabi bu kimseler pek bir yüzsüz olduğundan öyle kolay yılmazlar. üstünüzde sevebileceği başka bir şeylerde görür ve isterler. tabi nereye kadardır. her şeyinde hediye olacak hali yoktur. istemeden birini kaptırırsınız. he eğer kaptırdıysanız, o verdiğiniz şeyi unutun. bir daha ne geri gelecektir ne de "nerede" diye sorulduğunda "tamam yarın getiririm" lafını duyacaksınızdır. geçmiş olsundur. tırtıklayan şahsiyette hayrını görsündür.
    (ceyyar kermit, 30.01.2008 02:22 ~ 02:38)
  2. takıldığınız kızı bile isteyebilir bu versene takılayımcı vampirler. aman dikkat!
    (a perfect tool, 30.01.2008 02:34 ~ 02:34)
  3. (bkz: en çok söylenen yalanlar)

versene takılayım der, okul biter "nerde lan benim kot" dersin. "tamam abi getircem der" sonra kafayı alırsın. böyledir bu işlerin adabı..

(bkz: ben bunu gördüm)
    (küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif, 30.01.2008 02:36)
  4. ''versene takılayım'' dedikleri anda, golfstrim akıntısını buz pistine çevirerek, seni şaşkın şaşkın bakarken resmederler.
    (özlemce, 30.01.2008 02:38 ~ 02:43)
  5. yıllar evvel bu hataya düşmüştüm.

+oooo!! karakurt kolundaki saat çok süper !!

- tabi lan. süperdir.swatch kanka, boru değil.

+versene kanka takılayım 2 gün.

(genellikle 2 günlüğüne alırlar)

-al tabi be kanka lafı mı olur ?

+sağol kanka !!

aradan yıllar geçti,lise bitti.askerlik falan derken,saat hala arkadaşda.sözde 2 günlüğüne almıştı.siz, siz olun sakın bu hataya düşmeyin.yoksa verdiğiniz eşyadan ümidi kesin.

bunlara elini veren kolunu alamaz valla !!!
    (karakurt57, 22.02.2009 03:01)
  6. (spitzer, 22.02.2009 03:03)
  7. gameboyunuz varken ortalıkta sürekli duyabileceğiniz laf. pili bitene kadar da vermez orospu çocukları ha, onu söyliyim. vermeyin.
    (dilberemen, 22.02.2009 03:37)
  8. (kiaransalee, 22.02.2009 03:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil