gündem
  1. · ece gürsel
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  4. · the twilight saga new moon
  5. · zongul ducks
  6. · aşk
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · genç atatürkçüler partisi
  9. · okulların mezarlık yanında kurulma sorunsalı

vermemenin büyüsüne kapılan apaçiler  

1. tipik yurdum erkeği.

tipik yurdum kızı davranışına maruz kalırlar. hak ederler de amma.. bunlar zaten grup sekten fuck fest college a koşan tipler değil. maksimum 2; hadi yakışıklıysa bilemedin, 5 kız götürmüşlerdir şimdiye kadar. high performance da beklemek yanlış olur, yiğidi öldür hakkını ver.

tipik yurdum insanının arasındaki anlaşma biçimi bu, al- ma ver-me. bu şekilde anlaşıyorlar. erkek almaya çalıştıkça, kız vermiyor. erkeğin gözünde daha da değerleniyor. teslimiyetçi kız, terk edilmeye; cinselliği yaşayan kız kaşar damgası yemeye mahkum. vermeyen kız ise, en saf güzel duyguları yaşamaya, aşık olunmaya.

ama ben hakimim masum bey; bu apaçileri adam etmeye, cinselliği kişinin kendine hizmeti, tanrıya ibadeti olduğunu öğretmeye and içerim. varlığım türk varlığına.., şaka lan. sevişmek için türk olmanıza gerek yok. tüm dünyanın işçileri birleşiniz.
    (kim oldugumu bilirsin sen, 16.10.2009 22:31 ~ 22:33)
  2. (bkz: öyle birşey yok haci)

diyerek başlamak istiyorum sözlerime ;
    apaçi olarak nitelendirdiğimiz kesimin bir numaralı hedefi almaktır.yani kızın vermesini beklemektir,hayal etmektir.

bizim saf olarak anlamlandırdığımız* kız ise bazen bu yalancı büyüye kapılır ve apaçi'ye istediğini verir.bazen ise uyanır bu kabustan ya geç kalmıştır ya kurtulmuştur

velhasıl apaçiler kaşar olarak sınıflandırdığımız kızları ister,saf kızları kandırıp kaşar yapma işi ise tamamen ayrı bir dal,ayrı bir kategoridir.bu dalda masterini verip bitirmiş olanlara züppe,zibidi,pezo* diyebiliriz
    (01100001011001100110011001100101011100100110100101, 16.10.2009 22:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil