|
|
- itü vadi yurtları başlığı altına yazdığı giri ve akabinde attığı mesaj ile kafa bir 4. nesil yazar olduğunu anladığım, gece gece beni az daha "siterim projesini, planını, muhabbete devam" demek zorunda bırakmaya çok yaklaşan sözlüğün yeni sesi...en sevilenleri, favorileri kucaklar 2 aya kalmaz, ben peşin peşin söyleyeyim.
- henüz 88 giriyle statünün afedersiniz mına koymuş ve koymaya devam edecek yazardır. ayakta alkışlıyoruz.
- poker'de çift karttan sonra en sıkı blöf malzemesi yapılabilecek istek kanımca. ayrıca ilginç nikli yazarımız.
- öncelikle (bkz: tanımam etmem)
poker oynama isteği uyandıran yazar:
az önce itü sözlük radyosu'nun dinleyiciler kısmındaki isimleri arka arkaya okurken "thecrimson, ver ordan tek kart" gibi bir cümle oluşuverdi.
kendisine vereceğim kartla flush royal* olmasa bile kare as yakalamasını dilerim. zira bende bir per bile yok...
- geçenlerde yazdığım: sıradan, kendi halinde, herhangi bir tahrik öğesi içermeyen girime başka bir başlık altında (bkz: albert einstein) cevap yetiştirme ihtiyacı hisseden yazar. buluttan nem kapan türden herhalde. ayrıca tek kart alacağına, kart almayıp eline kent süsü verse daha iyi olur görüşündeyim.
edit: küçük değil bayaaa büyük bir yanlış anlama olmuş kusura bakmasın artık.(solt, 22.11.2007 22:44 ~ 23:06)
- (bkz: lan ben var ya neyse hiçbir şey demiyorum)
- (bkz: ben bi bok yedim bakışı)
- iyilik timsali, yardımsever yazardır.
gece gece verdiği bilgilerle yaralara merhem olmuştur. her ne kadar geçmiş tarihte aramızda yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir problem olmuşsa da, kendisi bunu kan davasına dönüştürmeyip büyüklük göstermiştir. selamlıyorum!
- özlediğim, nerdesin lan dediğim yazar. klonu ortalarda dolaşıyo kendisi ortada yok. iki dakka da kampüse uğra be denmesi lazım bu adama.
- bilimden bahsederken yeri göğü inleten bu şahıs yarın 2 de rexin orda benim aklımı alacakmış. .kontrollü deney yapıp bilek gücünün zekasından daha üstün olduğunu ispatlayacak sanırım. hadi bakalım hayırlısı da şu var; herhangi bir şeyin zekasından üstün olabileceğine inanıyorum ben deneye gerek yok.
- (bkz: kadıköy rex sineması)
(bkz: saat 2'de)
(bkz: alpay erdem)
(bkz: retard alert)
(bkz: retard alert)*
- çok zeki yazardır. ince bir mizah anlayışı vardır. nitekim bunu da girilerinden netlikle anlamaktayız.
(bkz: kanıtlanmamış hipotez)
(bkz: @2532224)
kendisiyle şahsi hiçbir derdim yok ama başkalarının zekasını bu kadar küçümseyen birinden daha ciddi atılımlar beklerim.
bu sadece ortada varolan küçümseme ve hakaret etme fikrine karşı yapılmış bir eleştiridir.
bilimin yol göstericiliğine işaret eden birinin bu kadar saldırgan ve agresif bir tutum sergilemesi beni şaşırtıyor.
ciddiye alırsa kendisine yardımcı olabileceğini en azından dışardan bakabilmesini sağlayacağını düşündüğüm bu giri, umarım aynı saldırgan tutumla karşılaşıp, yazarın sıklıkla başvurduğu gibi fikirlerimden kişiliğime uzanan yanlış bir köprü haline gelmez.
bunun karşındakine "senin de kafan armut gibi" demekten hiçbir farkı olmayacaktır çünkü.
- bilimin yol göstericiliğine işaret eden yazar. kendimi atatürk ya da gandhi zannediyorum ya, kitlelere bilim ışığında ilerlemelerini salık veriyorum. bu ne lan?
20 kere yazılmış bir şeyi anlamayanlara, ya da okuma zahmetine katlanmadan saçmalayanlara "malumun ilanını" yapıyorum. sonra vay efendim saldırgan, hırçın golcü. tanımadığım amcalar özel mesajlarla ve nick altı girilerle ahlak felsefesine giriş dersi veriyor, hayırlısı.
"sıklıkla fikirlere değil kişiliğe laf atıyor"
şimdi bu iddiayı atan amcanın, iddiasını belgelemesi lazım. giri numarasıyla olur, dna testi ile olur, diş kayıtlarıyla olur. ama "teori kanıtlanmamış hipotezdir, bu nedenle teorilere inanmamaktan söz edebiliriz", "birisi bana çıksın orangutan taşşağının evrimini anlatsın bakalım!" tarzı şeyleri tartışmaya değer bir fikir olarak adlandıracaksak birkaç kez daha malumun ilanını yaparım gibime geliyor.
hayır, ortalama zekaya bile sahip olmadığınızın farkına varmanıza yardımcı oluyorum. bir nevi, testerenin* kalender versiyonuyum. ömür boyu "ben zekiyim" şeklinde düşünce balonları içinde yüzseniz daha mı iyi olacak? zeki olmadığınızı bilmeye hakkınız var. bu gerçeği sizden kimse saklamamalı.
|