belki ilginizi çeker
  1. · 21 nisan 2009 brezilya arjantin maçı
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · disko kralı
  5. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · domuz gribi
  8. · azur
  9. · reflü

veni vidi pipi  

1. "geldim, gördüm, pipi"
    ilginç...demek ki sünnet düğününe gitmiş bu arkadaş.

başa kalma editi: başlık başımıza kalmış.
    (alkolik2000, 14.04.2007 00:44 ~ 22.12.2007 18:13)
  2. canım, kanımdır. hakkında söyleyecek çok şeyimin olduğu yazardır.
    kovalayan yok. burdayız efendim.
    (evrimdışı, 14.04.2007 00:45)
  3. görüşememek üzse de yeri rezerve bir candır. akıl ve duyarlılık dolu dünyasıyla karşılarsanız sakın teğet geçmeyin. empati yeteneği had safhadadır bu canlının; sebeplerini açıklayan bir katili bile anlayabilir bence, o derece. konuşmadan önce düşünmek gibi çok şık bir özelliği daha vardır. biriktirmeden harcamaz, dolayısıyla kolay kolay saçmalamaz. kaleminin ışıltısı sözlüğü aydınlatsın.
    (derinlik delisi, 06.08.2007 01:24)
  4. yazılarında taşıdığı ironi dikkat çekicidir. bu onun üslubunu da oluşturan bir unsurdur.

magazinel dünyaya tepkileriyse son derece anlamlıdır: bu kesmekeşe

karşı sağduyuludur ve mesafesini yerinde belirlemiştir.
    (overland, 19.08.2007 17:39 ~ 17:40)
  5. burnumda tüten can arkadaşımdır. yakında komşu olacağız, telafi edeceğiz bunları. evimde diş fırçası olcak kendisinin. fanzin de çıkaracağız biz onunla, örgüt de kuracağız. durun daha siz. biz büyük işler yapacağız, sizin haberiniz yok. pehey!!
    (vendetta dantes, 28.09.2007 18:10)
  6. hakkında söylenebilecek çok şey varken bir türlü yazıya dökülemeyen, yargılamayan insan. her dakika birşeyler öğrendiğim ve en saçmasından en felsefisine herşeyi konuşabildiğim dostum. kendisinin farklı olduğunu görecek yerde "benim neden normal arkadaşım yok" diyen kişilik aynı zamanda.
    (elmaludatlu, 14.11.2007 23:10)
  7. yoklama yaparken nicki ile dikkatimi çeken ve gecenin bir saatinde beni gülümseten, ardından da "deli galiba" diye düşündüğüm yazar kişisi.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 21.11.2007 01:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil