audioslave gibi bi olay. stone temple pilots'ın vokalisti ile gunsnroses'tan üç eleman(aralarında slash var) grup kurdular 2003'te. albümleri de dün çıktı. süper.
grup elemanlarına bakıldığında allah vergisi yeteneklerinin yanında hepsinin uyuşturucuyla sorun yaşamış ya da yaşamakta olduklarını görebiliriz.hatta scott weiland daha da ileri gitmiş hapis bile yatmıştır.
(bkz: scott weiland)
tabii ki grup son derece başarılı bir albüm ve birçok hit parçaya imza atmıştır.bu tür gruplar organ nakli gibidir zaten.chris cornellaudioslave e gayet güzel gitti,scott weiland ise velvet revolver da gayet iyi bir performans sergiliyor.konserleri de son derece gaz geçiyor güzide grubumuzun.
mp3 player'da sürekli yerini almış gruptur, gecenin bir yarısı ıssız bi yolda yürürken bağıra bağıra söylenmesi ilginç bir mizansen yaratıyor, ben sevdim tabii ama herkesin keyfi kendine.
süper bir gruptur kesinlikle dinlenmesi gereken şarkılara sahiptir.o kadar yıl geçse de slashin hala eski slash olduğunu attığı sololarla bize gösterir.
grup elemanlarından kafa da tek soru işareti bırakan dave kushner(ritim gitar)'ın gruba alınma sebebi ise dave'in slashin ortaokul arkadaşı olmasıdır.gayet de iyi çalar kendisi
grubun yeni albümü libertad(ispanyolca da özgürlük) 2007 baharında çıkacak ve bu albümle ilgili scott 'bütün şarkıları süper olan bir albüm çıkarıcaz'demiştir.
2007 de yüksek bir ihtimal türkiye'ye gelecek gruptur.
kim ne derse desin, özellikle guns n roses sever bünyelerin slash ve duff mckagan hatrına dinlediği gruptur. scott weiland kesinlikle axl rose'un ne ses olarak ne de karizma olarak eşiti, muadili değildir, olamaz da. aynı zamanda slash ve duff ne kadar karizmaysa, sahnede ne kadar etkileyici duruyorsa scott weiland da bir o kadar itici ve komik duruyor. hele şu kıvırma olayı tam bir komedi.
not: tamam axl da kıvırıyordu ama ona yakışıyordu, adamda farklı bi elektrik var be kardeşim!
not 2: axl rose'dan hala gnr'ı dağıttığı için nefret ediyorum ama vazgeçemiyorum da, işte böyle de manyak bir sevgi-nefret ilişkimiz var.
van halen için tertip edilen gecede sammy hagar'ın "the best rock and roll band left on the planet" diye çağırdığı grup. düşününce, mantıklı geliyor.. kim kaldı ki hakkaten ?
lenny kravitz'in gruba dahil olacağı haberleri starpulse.com'a göre; kravitz tarafından yalanlanmış.vr'ı çok sevdiğini fakat, gruba dahil olacağı yönündeki haberleri yalandığı şeklide ropörtaj vermiş.
slash in guns n roses da gösterdiği performansın yarısını bile gösteremediği , bed sesli vokale sahip rock grubu . yinede dinlemeye değer tabi orası ayrı konu .