|
|
- -aslında kızınızda ışık var ama bazı eksikleri var.okulun açtığı kursa kayıt yaptırırsa ben o eksiklerin kapanacağına inanıyorum .
- mustafa beden eğitiminde çok başarılı
(matematik 3, fen 2, kimya 1, edebiyat 4 buçuktan 5, din kültürü ve ahl. bil. 6)
- (bkz: this is sparta)
- lisede biyoloji hocam aileme söylemişti.
- bu sene kendisinde üniversiteyi kazanacak bir ışık görmüyorum. seneye inşallah..
diye. daha sonra velim gelip bunu bana söylediğinde ''kazandı'' belgemi gidip yüzüne çarpmıştım. o kadar gaza gelmişiz ki ilk 100'e girmek için uğraştım durdum.
- (bkz: zehir gibi) birinci sınıftan beri her hocanın ağzından en az 1 defa duyduğumuz söz.resmen öğretmenlik mesleğinin genel terimi oluvermiş.garip .
(jimmy, 15.05.2008 16:25)
- - i don't want to see the back, i want to see the front.*
- - kızınıza matematik dersi aldırmayın.hem paranıza hem zamanınıza israf olur.güzel sanatlara yöneltin.belki o alanda başarılı olabilir.ben inanıyorum.
bu gazla eve gelen ebevyn özel dersleri kesip , a3 resim defteri aldılar.iyi yaptılar aslında ama ne zaman kardeşimin matematiği kötü gelse , çalışsana lan azıcık uyarılarıma kçıyla gülüyor.
yazıklar olsun!
- -bence siz mükemmel bir velisiniz. öğretmenlik hayatımda bu kadar başarılı bi veli görmedim.
+teşekkür ederim.
- -kızınız çok tembel ama götü çok güzel.
(yaqui, 15.05.2008 16:31)
- ortaokulda bütün notlarımın 90 dan aşağı olmadığı ve asosyal katsayımın tavan yaptığı bir dönemde veli toplantısı olmuştu ve ara karneler verilmişti.sınıf öğretmenim ve matematik hocalarımın dedikleri şöyleydi:
"çok çalışması lazım malum havalar ısındı ayrıca dersaneyede gitmiyor daha çok çalışması lazım bu notlarla pek birşey olmaz."
babam resmen kampa almıştı kafamı kaşıttırmıyordu.hocalrın sözleri teker teker uyguladı ve sonuç şuydu
sınıf öğretmenim olan bayanı zorla emekli ettiler.
matematik hocamı derslerde baklava börek tarifi verdiği gerekçesiyle okuldan şutladılar
ve ben ise aşırı stresten lgs de iyi bir puan alamadım.
kısacası hocalar veli toplantılarında kendileri çok bilmiş göstermek uğruna kişisel şovlarını yaparlar.velilerin beyinlerini yıkarlar ve hiçbirşey olammış gibi yollarına devam ederler.
- (bkz: milli takım oley)
- - hey maşşallah bee.. öğrenci görün öğrenci!! koç mübarek koç koç. aslan parçası. bitanedir mustafa.
- ama benim oğlumun adı ekrem.
- of of off hele ekrem, hele ekrem.. müthiş. canavar.
- murat öğretmen misiniz siz?
- offf murat öğretmen on numara. süper. şahane bi hoca. aslan aslan.
- ali kırca ?
- üüfff ali bitane. canavar. kaplan gibi.
- otomatiğe almışsın sen.
- oooo muazzam.
- deli bu ayol!
- harikulenk.
- (bkz: istese atom mühendisi bile olabilir)
(burju, 15.05.2008 16:59)
|