belki ilginizi çeker
  1. · vela ya sevgili bulma kampanyası
  2. · carlos vela
  3. · yahudi kapısı
  4. · ilk zirve korkusu
  5. · sözlükteki güzel kızlar
  6. · nar gibi bunlar nargibi nargileler zirvesi
  7. · adamın götünden kan alırlar kamil kan
  8. · kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi
  9. · itü sözlük te yazar olmak
  10. · finkfrink
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · erkekte ses tonu
  3. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  4. · yılmaz özdil
  5. · ales
  6. · tanrıya sorulacak tek soru
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · işçi problemleri
  9. · manicilik

vela  

sayfa  / 6
  1. isp. mum
    (pseudonym, 30.04.2007 13:11)

2. (bkz: carlos vela)
    (sükun, 30.04.2007 13:19)
  3. 6. nesil yazar. hoş gelmiş.
    (gelmişgeçmiş, 18.03.2009 17:42)
  4. isyankar ama sempatik yazar (bkz: @3260472)
    (jack diego, 26.03.2009 16:39 ~ 27.03.2009 18:05)
  5. girileriyle hacı hitabını oldukça sevdiği izlenimi veren, gemi inşaatı mühendisi* olduğunu düşündüğüm yazar.
    (attila the hun, 27.03.2009 16:38)
  6. zirve de ilk olarak oturup gözlem yapıp doğru insanları tespit ettikten sonra muhabbetin göbeğini çatlatmış arkadaştır. tam da zirvelerde görmek istediğimiz hareketler bunlar demekteyim. bir dahaki zirveye mutlaka katılmalı bunu bilir bunu söylerim.
    (suicidal silence, 30.03.2009 10:42)
  7. insan süzgeci tadı yakalayan yazardır. nar gibi bunlar nargibi nargileler zirvesi başlagıcında sessiz kalarak ortamı takip etmiş, sonrasında vurucu darbeler ile ortam yumuşatması yaşatmıştır. incecik bir yapısı olmasına rağmen, yemek mekanları konusunda verdiği bilgiler ile mide sularını çağlar hale getirmiş, anadolu yakası izmit taraflarına geçildiği taktirde döner olsun, iskender olsun, pide olsun nerede yeneceği ile ilgilibilgi alınası insan olduğunu net bir şekilde gözler önüne sermiştir.
    (kurremkamerruk, 30.03.2009 11:39)
  8. ilk zirvesi olduğunu duyduğumda şaşırdığım yazar..
    bir ara kendisi ile oturup zirvenin dedikodusunu yaptığımızı hatırlıyorum *
    ayrıca yaşlı çocukla birlikte bana sözlüğü kullanmasını öğretmek için seferber oldu kendisine burdan teşekkürlerimi iletmek istiyorum * *
    (huysuz, 30.03.2009 20:35 ~ 20:40)
  9. çok sevimli ve güleryüzlü bir yazar. zengin olucaz onla, öyle hissediyorum.
    (yaşlı çocuk, 31.03.2009 01:34)
  10. hacım. ortağım. bu sene fener maçı için ziyaret edeceğim. kaderin bir oyunu olarak tanıştığımız bu yüce insanla itüsözlükte bir kez daha aynı ırk için savaşacağız. kısa sürede 6. nesilin en önde gelen neferlerinden biri olacağına eminim. deli araba sürer. bir de lafı vardır beraber yaptığımız kayseri yolculuğundaki bir kapışma sırasında tarihe geçmiştir; ''istanbul'dan gelmiş adam araba kullanmayı bilmiyor dedirtmem kendime ulen! vınnnnnnnnnn! ''... tekrar hoşgelmiş.*
    (amele mektebi, 02.04.2009 13:19 ~ 13:20)
  11. yardımsever yazardır. itü sözlükte böyle samimi, düşünceli yazarların olduğunu bilmek gerçekten güzel. ulan adam ciddi ciddi para bile gönderecekti bana.
    (please kill me, 03.04.2009 17:13)
  12. acayip kafadengi bir yazardır.
    kibardır da bayanların yanında küfretmeye çekinir.
    iyi küfürbazmış, saklamasın kendini diliyoruz.
    girilerine de az biraz göz gezdiririm.
    sağlam bir çocuk bu.
    tek kusuru kahrolası kıçının kafasından daha büyük olması herhalde.
    başkaca bir kusur bulamadım kendisine.
    zirveme gelsin.
    küfretsin.
    (damdanakan, 03.04.2009 17:17)
  13. sıcak, samimi ve sohbeti tatlı insan. tanışıldığı an insanda kocaman bir sevgi hissetttiren , bünyeyi gülümseten insan. tanışıldığına mesut olunmuş kişi. iyiki var denilesi. ayrıca hacıların hacısı .
    (karyatid, 06.04.2009 13:46 ~ 13:47)
  14. geçirdiği ameliyat* nedeniyle evde kaldığı dönemde itü sözlük radyosunun daimi dinleyicisi konumuna gelmiş olan yazar. ayrıca doğum günü çocuğu. umarım yeni yaşı dizi gibi sakatlık açmaz başına. *

edit: ameliyat olmamış, olması muhtemel sakat bir dizi varmış. *
    (jassmine, 09.04.2009 17:43 ~ 17:49)
  15. doğum günü insanı. pastasından yastık gibi dizi olan , ilgi göstermeyi seven yumucuk elleri olan ve hacımızı sevecek bir güzel çıkması dilenmektedir. sıcak sohbeti, hoş yaklaşımları ve penisküs olan diziyle seviyoruz kendisini. nerede nasıl doğdu bilmeyiz lakin iyiki doğdu be hacı.
    (karyatid, 09.04.2009 21:59)
  16. pazar gününe kadar yer değiştiğim yazar. denk geliriz bi gün herhalde.
    (myster, 10.04.2009 03:40)
  17. ---------spoiler---------

bu hayatta en çok nefret ettiğim şeylerden bir tanesi diğerleri ile aynı kategoride değerlendiriyliyor olmam..bunun nedeni bir penise sahip olmam mı sadece? mümkünse bana her erkeğe baktığın gözle bakmamanı rica edicem, bi farkımın olduğuna inanıyorum cok ciddi olarak..
    hayat dediğimiz mücadele bizim elimizde olmadan başlamış ve elimizde olmadan da bitecek, en azından intihar etmezsek.
    sen bu süre içerisine ne sıkıştırmak istiyorsan bu seni bağlar.. bir yemek gibidir hayat, içine katacağın sosları, baharatları ve ne zaman ne kadar yiyeceğine sen karar verirsin..burda vela şöyle düşünecek falan filan siktir et geç..
    hayat, senin istediğin şekilde ise güzeldir..ohh mis mis

----------spoiler----------

bu kadar da sağlam bir adamdır. saygılar sunuyorum.
    (damdanakan, 12.04.2009 02:51 ~ 02:59)
  18. kmlerce uzaktan insanı kızartıncaya kadar güldüren , sohbeti baldan tatlı olan ve kimle tanıştırsak hastası olunan insan. yakışıklı kekle beraber bekliyoruz
    (karyatid, 16.04.2009 13:34)
  19. (bkz: rakı)
    gel tokuşturalım. insanı.
    (mental retardasyon, 17.04.2009 00:24)
  20. tüm hesapları soracağımdır!
    bir çizgifilmden fırlayıp da gelmiş hali.. peki ya neden böylesine trajikomik hikayemiz?
    koca bir gün yanımdan ayrılmamış, -ayrılmasını istediğimden değil ya- ve beni şenlendirmiş, hüzne bir damla izin vermemiş, göbeğinde uyunulası bebek. -sağ el sol göğüse-.
    'cıstak cıstak sevmem ben, dizim de problem var' deyip de kendini pistlere salan, şarkı söylediğimde önümde secd edip, beni utandıran partiboy -yersen-!

büdüt: 'geldim ben'.
    (eni, 20.04.2009 02:31 ~ 02:32)
  21. gördüğüm yerde dalacağımdır. ispiyon, gambaz adam.
    güverteye gömeceğim kendisini... bahriyeli.
    (mental retardasyon, 20.04.2009 11:48)
  22. kadıköy de alenen içelim açılalım zirvesi'nde, yan masaya transfer olmamla beraber tanıştığım insan. yaklaşık bir saat içerisinde masada bulunanları kahkahadan kırıp geçiren çılgın yazar. kalkaken, 5 dakika önce mercan lafını atıp kaçtığım için gider ayak verdiğim sözü unutmadım *. en kısa zamanda gerçekleştirmek dileğiyle hacım *

ek: hacım'ın patentini al *
    (and then there was silence, 20.04.2009 13:09)
  23. hacım sözüyle özdeşleşmiş insan. sarılıp bırakılmaması gereken insanlardan. bazen bir sığınak. çoğu zamansa kahkaha sebebi. istanbul' da nerede zirve varsa katılan ve katıldığı yerde anlaşıldığı üzere kahkahalar attırıp sevilen ve bir gün buralara da beklenen insan, yazar.
    (karyatid, 20.04.2009 14:07)
  24. kralların kralı.adamın hası.bu küçük yavruya kol kanat gerdi de onun sayesinde kozamdan çıkıp bir anda adeta zirve kelebeği haline geldim.eli öpülesi,alna koyulası*.teşekkürler hacı.
    (pandalari koruyalim, 20.04.2009 19:10 ~ 19:11)
  25. radyo programı* sırasındaki samimi mesajları sayesinde başlayan muhabbetimizin gün geçtikçe ilerlediği yazar. öyle hızlı bir giriş yaptı ki sözlüğe, sadece girileriyle değil zirvelerdeki muhabbetiyle de adı bolca anılır oldu. kısa süreli tanışıklığımıza rağmen bu sabah bi farklı göründü gözüme. hayırdır inşallah. * *

not: bir de cinsiyet ayırt etmeksizin hacım demekten vazgeçse tam olacak ya neyse. *
    (jassmine, 20.04.2009 23:33 ~ 23:34)
 sayfa  / 6

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil