belki ilginizi çeker
  1. · adnan aybaba
  2. · oha be prekazi
  3. · yok artık lebron james
  4. · meydan larousse
  5. · serhat kim lan
  6. · ukte doldurdum huzurluyum
  7. · vay aq neler dönmüş serhat
  8. · chelsea otobüsünün kaza yapması
  9. · hatırla sevgili
  10. · qrs komplexi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · erkekte ses tonu
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · 2012
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · ezel
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · aynen con vaynen
  9. · windows vista

vay anam vay neler dönmüş serhat ya  

1. meydan larousse da adı geçen ilk türk adnan aybaba tarafından malum şike olaylarının konu edildiği telegol programda sarf ettiği müthiş cümle.
    (bkz: ukte doldurdum huzurluyum)
    (xander, 17.02.2007 23:32 ~ 23:33)
  2. karşıma çıkan her 5 başlıktan birinin altında bkz. şeklinde gördüğüm cümle. zevk alıyorum eksilerken. evet o benim.
    (manha de carnival, 17.06.2007 14:11)
  3. her yerde kullanılabiletisi yüksek, "keşke herkes bu repliği bilse hayat daha güzel olur." gibi bir düşünceye sebep veren süper bir repliktir.
    (purplepain, 27.08.2007 01:46)
  4. onlarca kez başka yazarlarca yazılmış olanlarının yanında, açılan skindirik başlıklar altına bu bakınızı vermek farzdır. skindirik başlık açmazsanız, bu bakınızı da yemezsiniz.
    (sükun, 18.11.2007 17:42 ~ 17:43)
  5. arayıp tarayıp bir videosuna dahi rastlamadığım efsanevi replik..
    (escaflowne, 11.03.2008 22:49)
  6. sevgili spor muhabirlerimiz, yorumcularımız, saygı değer abilerimiz siz çok yaşayın dedirten tarihi söylemlerden biridir hatta en güzellerindendir. siz de olmasanız hayatımız ne kadar da renksiz olacakmış.
    (bkz: yok artık lebron james)
    (bkz: oha be prekazi)
    (nereye uçar kaplumbağalar, 06.02.2009 00:50)
  7. yakında sen yazdın ben yazdım kavgasına girileceğini düşündüğüm, her başlığın altına ilk yazanın kazandığı, yazamayanın hüzünlenip yazmak için başka başlıklar aradığı, deli gibi bakınızı verilen bilmem kimin lafı. yetmedimi ki artık. hemen hemen her başlığın altında bakınızı var. hayır bakıyorum bakıyorum açıklayıcı bi yanıda yok ki. tamam çok güzel espiri haha hehe hoho ama bi sakin gülmüyoruz artık yahu, başlığı tıklarken (bkz: vay aq neler dönmüş serhat) görüyoruz zaten artık.
    (monochrome, 17.04.2009 03:24)
  8. istisnasız her okuyuşumda gülmekten geberten ifadedir. hele bazı güzide arkadaşlar tam gediğine yazmıyor mu bunu, krize girer insan...
    (ben ruhi bey nasılım, 08.06.2009 16:13)
  9. (bkz: serhat kim lan)
    (abdüş şuküfe, 12.09.2009 17:16)
  10. efendim; 27 kasım 2006 yılında yayınlanmış olan telegol programında tartışılan şike konusu üzerine adnan aybaba'nın serhat ulueren'e dönüp sarfettiği cümledir.

hatta rivayetlere göre böyle birşeyin olmadığını söyleyenler bile çıkar zaman zaman.sanıyorum en güzel sonuç birgün kayıtlar elimize geçtiği zaman olacaktır.

doğrudur, doğru değildir; söylenmiştir söylenmemiştir ama bir gerçek vardır ki asla yadsınamaz: yıllardan beri bu kadar üzerine düşünülmüş, yorumlar yapılmış, her konuya uyum sağlamış bir bkz yoktur.

bütün sözlüklerin yıllardır en beğenilen girileri arasında girmesi en büyük kanıttır.
    (crocodile, 07.10.2009 14:03 ~ 14:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil