belki ilginizi çeker
  1. · darbeci general olmanın dayanılmaz hafifliği
  2. · ergenekon esprisi
  3. · vatan lafla değil eylemle sevilir
  4. · düzen karşıtı
  5. · atlas deneyi
  6. · türkiye
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · elveda rumeli
  9. · paso doble te quiero

vatan kurtarmak  

1. her türk gencinin hayatında en az bir kez yapması gereken yükümlülüklerdendir.
    en kestirme yolu devletin birlik ve bütünlüğüne hıyanet eden, kominizm, büyük ismailizm ve dahi diğer xizmler gibi korkunç düşüncelere karşı bir şeyler yapmaktır;konserler, topluca küfür ve hakaret ayinleri, yürüyüşler, "kaç kişiyiz lan biz" sayaçlığı vs..
    (anka, 26.09.2007 09:17 ~ 09:36)
  2. atatürk ün 1923 yılında yaptığı iştir.
    peşin edit: beğenmeyen arkadaşlara anemi isimli gruptan ta amına koyayım isimli şarkıyı hediye ediyorum. küfrümü de ettim lümpen lümpen yaşarım.
    (kurremkamerruk, 04.03.2009 19:44)
  3. facebook ta kurulan sanal orduyla çok güzel yaptığımız eylemdir.
    (hayattaki ücüncü tekil sahıs, 04.03.2009 20:13)
  4. kendini bile kurtaramayan insanlara her nasılsa oturduğu yerden kolay görünen eylem.

mustafa kemal atatürk'ün bir zamanlar önayak olduğu (en azından birkaç yıl için); eta, ira, ltte... ve adını hukuki sebeplerden anmak istemediğim (bkz: anladın sen) başka bir örgütün de günümüzde yapmaya çalıştığı, kimi zaman hakla, hukukla, insani değerlerle ilgisi kalmamış süpergüçler karşısında bile çeşitli derecelerde başarı sağladığı eylem ayrıca.
    (trorge, 04.03.2009 20:25)
  5. genelde rakı sofralarında yurdum insanının çok yaptığı.*
    (6lti, 04.03.2009 20:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil