belki ilginizi çeker
  1. · beautiful
  2. · visual audio sensory theater
  3. · sevişirken dinlenecek şarkılar
  4. · touched
  5. · b for boylumlama
  6. · one more day with you
  7. · candle
  8. · bütün şarkıları güzel olan gruplar
  9. · you are so beautiful
  10. · she visits me
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · okan bayülgen
  3. · 2012
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · beşiktaş
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · 1 mesaj alındı
  9. · tetiği çekmek

vast  

1. açılımı visual audio sensory theater olan bir müzik grubu, the niles of the edge, aftertaste, flames, free gibi leziz çalışmaları da olan bu grubun touched isimli bir şaheseri vardır ki bağımlılık yapar.
    (theone, 01.03.2006 04:42)
  2. (bkz: jon crosby)
    (whisper, 11.05.2006 21:15)
  3. ing. çok geniş, uçsuz bucaksız
    (nepenthe, 11.05.2006 21:40)
  4. turquoise and crimson albümünü komple single çıkarsalar kimsenin gıkı çıkmayacağı sanat adam(lar)ı.

falling from the sky, thrown away, i woke up la, ecstasy, candle, desert garden derken bütün albümü saydırır dinleyiciye. felaket bir iş.

sıpeşıl thenks tu theone.
    (lefteyenine, 15.05.2007 01:27)
  5. thrown away, don't take your love away vetouched isimli şarkıları art arda dinletilince en ''enseye şaplak göte parmak'' adamı bile sarsabilen (denedim bunu) acayip bir oluşum. şarkılarını dönem müziği yapıp belli bir aradan sonra yeniden dinlemek lazım. o zaman daha da sarsıyor, dövüyor.(bu de denendi, kaşelendi)
    (weirdlola, 14.11.2008 23:45)
  6. piyasadaki grupların tekdüze,birbirine aşırı derecede benzeyen müziklerinin yanında vaha gibidir.özgün melodik altayapısıyla insanı etkiler dinlenildiği an kendine çeker.şarkılarda arkadaki vokallerin eşi bulunmaz.aynı zamanda çok popüler olmaması,çevremdeki çoğu kişinin sorduğumda bilmemesi neden bilmem hoşuma gidiyor.herkesin sevdiği bi coldplay muamelesi görmemesini dilediğim grup.
    (elkas mirza, 12.04.2009 00:57 ~ 01:00)
  7. (thedawn, 21.04.2009 00:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil