radyo itü sözlükte her pazartesi gecesi saat: 01-02 arası yayın yapan, bol bol eskiler çalan,uykusuz ruhların yatmadan önceki ballı sütü tadında şahsım tarafından hazırlanan program.
edit: an itibarı ile benim gibi uykusuz kullanıcıları beklemekteyim...on air.
yayın saati pek çok program gibi değişmiş ve öne alınmış olan programdır. bundan böyle her pazartesi saat 01'den imkanlar ve izin verilecek ölçüde yayın yapmaya çalışacaktır.
program saatinde arttırıma da gidilebilir...bekleyip görücez.
bu geceki konsept yayınında "soundtracks" başlığıyla eski film müzikleri icra edecek, çoşturacak programdır. gece uykuya yenik düşmeyen bünyeleri beklerim.
bu haftaki yayınında "guitar masters" konsepti ile gitardan çıkarılabilecek en mhteşem melodileri dinleme şansını blabileceğiniz program...valla kendim yapıyorum diye söylemiyorum al ekmeğe sür o derece bir program.
haftaya "the bluest blues" formatı ile en güzel blues parçalarını çalacak, sizlere viski eşliğinde danslar ettirmeyi, ya da bol dumanlı melankoliler yaşatmayı garanti eden programdır.
bu gece konsept olarak "en güzel zenci müzikleri" formatı ile yayın yapacak olan, dinleyenleri reggae, blues ve r&b deryalarında yüzdürecek ve ezilen zenci kardeşlerimize zamanında verilmemiş olan değeri verecek olan programdır(yürü be). saat 1.00 de radyoda buluşalım!
not: r&b derken gerçek anlamda(rhytm and blues), snoop dog falan değil yani.
bu gece saat 01.00 itibari ile yayına girecek ve herbiri kendi içinde ve birbirleri ile anlamlı eskilerden bir kutup rüzgarı şeklinde şarkıları sizlerle buluşturacak olan programdır.
bu gece ilk 1 saatinde ballads çalacak, kalan kısımda ise aramızda olmayan, uzak yeşil diyarlara göç etmiş müzik ustalarına saygıyı yerine getirecek ve onların ölümsüz eserlerini sizlere sunacak olan programdır.
eskiden dinleyip adlarını hatırlayamadığıma üzülüp aradığım nice parçayı bulduğum program olmuştur. dinlerken bir anda kendimi ares'te buldum..ve gerçekten ne varsa eskide vardır yanlış yıldayım yahu ben..