belki ilginizi çeker
  1. · yaran various artists yorumları
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aylin aslım
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · geniş aile
  4. · aşk ı memnu
  5. · author
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · otobüs yolculuğu
  9. · cheesburger verelim beklemeyin

various sözlüğü sikerken kendini bozmayan yazar  

1. 31 mart ta "götümüze girebilir" köşesini itina ile dolduran various a aldırmadan, son derece masum türk filmi tadında giriler giren yazardır.
    (bkz: bu da böyle bir anımdı)
    (triangle, 31.03.2009 22:50)
  2. belki de bozmak istediği halde üye çıkışı ile ilgili buton gittiği için bozamayandır, şenliği kaçırandır..

edit: firefox un gazabına uğradım, üye çıkışı ile ilgili buton vb gitti. şenliği kaçırdım lan resmen...
    (alemin doncusu, 31.03.2009 22:58 ~ 01.04.2009 02:05)
  3. (bkz: herkes panik halindeyken sakinliğini korumak)
    (triangle, 20.04.2009 16:23)
  4. (bkz: sözlük sikilirken film arama duyurusu vermek/@3292409)
    (you don t goff me, 20.04.2009 16:23)
  5. olmayan yazardır.çünkü "variouslar sözlüğü sikerken" diye birşey olamaz.kim olursa olsun sözlüğe birşey yapamaz.eğer birisi ile ilişkiye girilecekse o kişi sözlüğün ebesidir.
    (powerslave, 20.04.2009 16:37)
  6. söz konusu gece izmir'den arkadaş gelmişti.sağolsun beş şişe de şirince şarabı getirmiş.benim evde toplanıp şarapları içiyorduk ki ben bir sözlüğe bakayım ne var ne yok dedim ama hiçbirşey anlamadım okuduklarımdan.hatta sarhoş giri girmek nasıl oluyor diye test edecektim kendimi ama baktığım heryerde various artist nickini görüyordum.heralde dedim benim kafa iyi, uçurulmama neden olacak bir hareket yapmadan gitmek en iyisi dedim ve çıktım.yani kendimi bozmadığımı düşünüyorum sözlük sana karşı.
    (çıtırpaneharcı, 20.04.2009 16:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil