gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · aşk ı memnu
  7. · yılmaz özdil
  8. · pepsi cappucino
  9. · tevfik fikret ve haluk gerçeği

van der vaart ı filozof diye yutturmak  

1. lisede felsefe dersinde denediğimiz ve başarılı olduğumuz eylemdir. laf arasında van der vaart'ı da filozof olarak hocaya yedirmişizdir.

(bkz: panter emel)
    (bkz: mesela yani)
    (bkz: nası yedirdim ama meselayı)
    (bkz: en çok da bu arap yiyo zaten)
    (elchupacabra7, 26.02.2009 00:25 ~ 00:33)
  2. benzer türevleri yaşları büyük olan öğretmenlere rahatlıkla yapılabilecek, yapılan olaydır.

mesela hasal'da bilen bilir nurten çebi isimli bir coğrafya hocası vardır ki kendisinin yaşı tüm sınıfın yaşları toplamının iki katından beş eksikti. ders içinde deprem konusu açıldığında "hocam, ünlü jeoloji uzmanı marco aurelio bu konuda şöyle dedi" diyerekten çok güzel eğlenilmiştir hatta üstüne "türk jeolog yıldıray baştürk de destek vermiş hocam" diye eklenilmiştir. sonra da biraz üzünülmüştür tabi garibim.. yaşlı lan. utandım kendimden.
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 26.02.2009 00:43)
  3. yıllar yıllar önce sakallı celal dedem dememiş miydi?

"bu kadar cehalet ancak tahsille mümkündür"!

fazla söze ne hacet!..

açıklama: lafım "yediren"e değil, "yiyen"e. aslında ona da kızamıyorum ki, sonuçta "felsefe yapma lan!" coğrafyasının bir evladı o da...
    (yesilcuppelipenguen, 26.02.2009 00:47 ~ 01:51)
  4. (yaşlı çocuk, 26.02.2009 00:51)
  5. bu konuda ünlü düşünür erman toroğlu '''penaltı, penaltı gibi olmalı'' derken, bir başka filozof şansal büyüka ''aman hocam'' diyerek konuyu özetlemiştir.

kaynak: maraton yayınları.
    (yata yata paslandık, 26.02.2009 00:51 ~ 00:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil