belki ilginizi çeker
  1. · wulfgar
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · geniş aile
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · onur öymen
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · zongul ducks
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · 20 şubat 2008 fenerbahçe sevilla maçı
  9. · hacılamak

vampyric romance  

1. altıncı nesil yeni yazar. hoşgelmiş efenim. kelimelerin kökenleri hakkında bayağı bir ilgili gibi gözüküyor.
    (sofsotik, 02.04.2009 22:24)
  2. her ne kadar benden büyük olsa da, ondan daha yaşlıymışım gibi hissettiğim, konuşmasıyla, neşesiyle benim asla olamayacağım kadar genç ve güzel bir yazardır.
    ruhsuz tavırlarıma rağmen beni gülümsetmeyi başaracak kadar aydınlık ve güneşlidir ayrıca kendileri.
    uzaktan kuzen.
    en azından biz öyle hissediyoruz ki.
    (masalambası, 12.04.2009 03:28)
  3. haftalardır hatta aylardır statüsü belli olmayan yazar. bu kadar mı statüsüzüm nedir. o kadar giri girmişim, ama tık yok. o kadar zaman geçmiş tık yok. ben de artık bilmek istiyorum statümü. lütfen bir yardımcı olun. burdan yetkililere sesleniyorum. bana da bir statü verin. beni okuduğunuz için teşekkürler.
    (vampyric romance, 28.05.2009 16:52)
  4. yazma tarzını beğendiğim, özellikle duygulara ve ilişkilere dair yorumlarını çok içten bulduğum bir yazar oldu kendisi.
    (tanrim ben nerdeyim, 28.06.2009 23:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil