|
|
- dördüncü nesil yazar.
- dişi vampir kraliçe anlamına gelir.
(bkz: nutella)
- az önce en sevilmeyen eserlerine bakıp şaşkına uğradığım yazar. biri seri eksilemiş besbelli, yoksa içlerinde kötülenecek giri göremedim ben.
edit: beni niye kötülediniz be?!
(bkz: isyankar yazar)
(bkz: isyanım var)
- nasıl becerdiğimi ben de hala bilmiyorum ama kalbini kırmayı bu sefer gerçekten başardığımı düşündüğüm ablam. yazık hala öğrenemedim, öğretemedi bana istisnaların da olabileceğini, benim küçük bazen gereksiz takıntılarımın bazılarının canını acıtabileceğini, insanların bildikleri güzel gerçekleri duymalarının onları mutlu edebileceğini, hele ki inadımın yersiz olduğunu, kibirimin kendimi yıktığını, enkazımın altında bazen insanların da kalabileceğini.
haksızlık ettiğim insanlar arasında hızla reytingini arttıran kişi. gidip özür dilesem ne değişir ki? bu sefer çok kızdı bana, ne yapsa yeridir. "valla özür dilerim desem" inanır mı ki? "bu kaçıncı eşekliğin!" der mi ki? bu sefer onu dinlememezlik de yapmadım, galiba çok acımasız davrandım. hem de bile bile, gözünün içine baka baka yalan söyledim. "yine affeder" mi dedim acaba? öyle dediysem acayip bir halt yedim evet bu sefer alasından bir halt yedim.
yazık... gerçekten yazıklar olsun bana. gördüğüm en inatçı insanlardan birisi. "bana hiçbir şey öğretemedi " dedim ya gösterdi bu sefer hem de burnumun dibine soka soka, burnumu sürte sürte bir şey dedi acıdı cidden bu sefer içim, harbiden kalbim buruldu.
daha sürtecektir burnumu, eminim, hem de çok kereler, kalbini kırmayı bu sefer gerçekten becerdiğim, haksızlık ettiğim insanlar arasında reytingini hızla yükselten ablam.
edit: hayatta değişen pek bir şey yok, ne yapalım artık böyleymiş.
- grubumun vokalinin sanal alemdeki nick i
- frank frazetta'nın vampirella'sı çok güzel bir kızdır .çok güzel bir vücudu ,çok ta güzel mayosu vardır.insanları sevdiği için insan kanı içmez.ahırlarda hayvan kanı içer.(bkz: draculon) gezegeninden gelmiştir.kendi gezegeninde nehirlerden su değil kan akar.
bu sitede resmini görebilirsiniz.siyah saçlı olan vampirella'dır.
http://ublib.buffalo.edu/...
- tanrının deneği.
- bu aralar fırçe yemedim ondan. evet, nasıl olduysa en son dağınıklığımda bile fırça yemeyi beceremedim, acayip bir anlayışlılıkla karşıladı ki bu sefer öyle böyle değildi, sözle anlatılamaz, gelip görülesi bir dağınıklık. iyi değilim ama en azından dağınıklığımı toplayabilirim herhalde, artık eskilerde bir şeyler aramaya gerek yok gibi geliyor. yeniyle devam etmek en doğrusu. insanları üzmek benim işim herhalde. yine kızmadı, ben olsam çoktan batırmıştım lanet iğnelerimi tam kalbime. yine kızmadı bana, iyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum. söz abla toplayacağım evimi, vallahi söz. kısacası galiba bugün dağınıklığımla rezil olduğum abla kişisi.
|