vampirefreaks *  

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. içerisinde gothic abi ve ablaların barındığı, birbirlerine oy verdikleri ve resimlerini sergiledikleri mekandır. ayrıca siteye girenlerin, ''morrigan'' nickli şahsiyete bir göz atmaları önemle rica olunur.
    (hplovecraft, 27.07.2004 12:30 ~ 28.06.2007 12:02)

2. nerde yüzüne bakılmaz kız var hepsi buraya toplanmış dedirten site.şimdi şöyle oluyor: kızımız kendini bu genç yaşında dahi hor kullanmasından dolayı ziyadesiyle deforme olmuştur.bu olayın üzerine tonlarca boyayla yaptığı gothic surat badanası ve tetanoz edici demir parçaları eklenince haliyle kendi kafa modelinden başka canlı organizmayla beraber olması imkansızlaşıyor.bu site de "freak"lerin birbirine karizmatik görünmeye çalıştığı,"resim,sanat tarihi,müzik ve hobilerden bahsediyoruz biz" kisvesi altında caka sattığı,dönem dönem kendileri gibi malak birer sevdicek edindiği site haline geliyor.
    (bkz. http://vampirefreaks.com)
    (bkz. olmadı)
    (bkz. ahmet san)
    (palanthaser, 27.07.2004 12:36 ~ 12:37)
  3. ilk duyduğumda vampir sevenlerin toplandığını düşündüğüm site.
    (toxicalien, 12.05.2005 23:12)
  4. (bkz: vampircik.com)
    (damnlucifer, 23.08.2005 19:31 ~ 19:40)
  5. zaman, yeni şafak ve akit gazeteleri "extreme atmosferik ılımsız" yazarlarından bir konsey oluşturup burayı inceletmeyi ve sonra bunları okumayı deliler gibi arzuladığım boş beleş insan yuvası.

-kendime "graveyard slut" diye rumuz aldım of çok karizmayım!
    +ah dur dur hele ben bir g.tümü siyaha boyayaym da bak nasıl listebaşı oluyorum!
    (palanthaser, 23.08.2005 19:49)
  6. bir duranın bir üyesi vardır ki kendisi dillere destandır. çok ünlüdür. karizmasından dolayı kaldıramadığı kız yoktur site üzerinden. karşınız da goth_osh_man :
    (bkz: http://vampirefreaks.com/...)
    (amuda kalkan imam, 23.08.2005 22:04)
  7. (bkz: grunge sorunlu)
    (wondrous, 23.08.2005 22:24)
  8. kendini satanist sanan kişilerin taplandığı uluslar arası bir internet sitesi. (genellikle beyaz suratlı kızların ve ilginç makyajlarıyla poz veren lavukların cirit ettığı boktan bi ortam)
    (satanic mantra, 11.10.2005 12:53)
  9. sataniz gençlerin piyasa mekanı
    (trustno1, 24.11.2005 03:27)
  10. metalcilerin yonjası. binlerce trip liselinin buluşma noktası
    http://www.vampirefreaks.com

gururumuz gothic osman için
    http://vampirefreaks.com/...
    (cyd, 05.02.2006 11:39)
  11. uluslararası gothic tarzı benimseyen, metal müzik dinleyen hatta punk dinleyen insanların buluştuğu arkadaşlık sitesi.
    sitenin tarihçesine bakacak olursak http://vampirefreaks.com/history_of_vf.php sitenin bir bilgisayar programcısının homepage olarak yaptığı ilerleyen zamanlarda arkadaşlık sitesine çevirmiştir bu genç arkadaşımız. ayrıca kendisi evlidir ve bir çocuk babasıdır. ailece vampirefreaks sitesinde yaşamaktadırlar.
    baba(bkz: http://vampirefreaks.com/...)
    anne(bkz: http://vampirefreaks.com/...)
    ve çocukları (bkz: http://vampirefreaks.com/...)
    (everestk, 02.03.2006 01:16)
  12. (bkz: http://vampirefreaks.com/...)
    (ashra, 27.04.2006 13:18)
  13. dünya özentiler federasyonunun desteğiyle faliyetlerine devam eden ultra gereksiz sitelerden biridir.amerikanın çiçekli bahçelerinde yetişen ve büyüyünce abileri/ablaları gibi birer gotik deve olmak için can atan insanlarla dolup taşmaktadır.ayrıca bu sitede ülkemiz gençleri de kendi spastizan hareketlerini uygulayabilmektedirler.canınız çok sıkkınsa ve gülmek istiyorsanız kesinlikle bakmalısınız.

(bkz: götik)
    (zaknafein, 27.04.2006 13:37 ~ 13:38)
  14. sanırım dünyanın çeşitli yerlerine göre reklam veren bir şirketle anlaşmışlar.
    sayfayı açtığınızda şöyle bir reklamla karşılaşabiliyorsunuz:
    "%100 bedava, ilahiler cep telefonunuzda"
    hangi şirketin salaklığı bilemiyorum, reklam şirketininmi yoksa reklamı veren şirketinmi.
    (everestk, 06.10.2006 13:25)
  15. (bkz: vampire freaks)
    (jamesdean, 22.01.2007 15:18)
  16. türk üyelerini birkaç başlık altında inceleyebileceğimiz gottirik sitesi.öncelikle türkiye'den harbi gotik olup da burada takılan yok,ben çok aradım bulamadım belirteyim dedim. (bkz: vampirefreaks bana gotik hatun bul lan allahsız)

abazan barzolar:
    ergenlik sivilcelerinden kurtulamamış çıplak baldır görse çavuşu tokatlayacak seviyede olan ağır abazan sap grubu.genellikle kendi aralarındaki "şak şak şak abi bi site buldum acayip karılar var şak şak ohş" diyaloglarıyla birbirlerini siteden haberdar ederler.nerde göze batan güzelce bir türk kızı varsa altında bu tiplerin "ne güzelsin msn var mı kameram var sevişelim mi" gibi saçma yorumları görebilirsiniz.ayar üstüne ayar verildiğinde küfürlü yorumlar atmaya başlarlar,tehlikelidirler.

çakma gotik kızlar:
    sitenin ciddi ciddi vampirlikle alakası olduğunu sanan yaşları 13-16 arası olup zeka yaşları ilkokul 1 seviyesinde olan embesiller sürüsüdür.saçma sapan resimlerle kendilerini belli ederler.(bir arkadaşının boynunu ısırmak,bununla kalmayıp ketçap,salça sürerek kan görünümü vermek gibi..güzel fanteziymiş aslında acılı ketçap sürüp yalamak eheh) kendi hallerinde takılırlar,abazanlardan gelen yorumlar götlerini kaldırır,olayın komikliğinin farkında olan kişilerden gelen yorumlar üzer bunları.bir süre sonra hesaplarını silerler ve uçar giderler.

pankır ve emotik bebeler:
    işte sitedeki türklerin çok geniş kısmını içinde bulunduran sınıf.yonja adlı siteden sıkılıp piyasanın bu sitede olduğunu farkeder farketmez bu siteye kayan,tip ve şekilleri bir acayip olan insan müsveddeleridir.pankır olanların er kişileri istisnasız saçlarını mohawk yapıp yanlarında 3-5 kızın olduğu fotoğraflar çektirirler.burada verilmek istenen mesaj; "ortam adamıyım ben,çok kuulum etrafım hep böyle karı kız kaynıyor kahretsin"dir aslen.bunu yüzlerine vurunca çirkefleşirler.klavye delikanlılığında üstlerine yoktur. emotik erkek tipler ise görüldüğü yerde ağız burun kırmacasına dalınacak tiplerdir.saçlarını gözlerine yapıştırırlar,hüzünlü pozlar verirler,ibne gibi görünürler..bunalım insanıyım ben mesajı verirler çevrelerine, karı kız ortamını böyle sağlarlar,ibne görünümden ekmek yerler.
    pankır kızlar ise bundan en fazla 1 sene öncesine kadar bakırköyde sivri burun ayakkabı,sapsarı tiki saçı,kıçında dolce&gabanna ibaresi bulunan kotlarla gezerken artık bu prototipten sıkılıp saçlarını tavuk götü gibi kabartıp aldıkları 10 - 15 çift konver all starı değiştirip değiştirip giyer,kotlarını yırtar göbeklerini açar götlerini başlarını delik içinde bırakırlar.çok büyük değişimlerden geçerler,çok acılar çekerler.fakat aradıkları ortam için değmektedir besbelli.herhangi bir köhne sokakta pankır erkek tipiyle sevişirken ya da içki içerken görmek mümkündür beyoğlu'nda.emotik kızlar ise türlerinin erkek versiyonuyla her konuda benzeşmektedirler.saçları gözlerine yapışıktır falan filan.pankır kız modeliyle amaç aynıdır görünüm farklıdır sadece.
    bu grubun yaş ortalaması 15-16'dır.özentilikten taviz vermezler,hep özenti tam özentidirler. herhangi birini çevirip hangi grupları dinlediğini sorarsanız gelecek olan cevapların %90'ı çilekeş,manga,rashit,cemiyette pişiyorum,green day ve him'i içinde barındırır.türkçe'yi katlederler "pepeem ashkitom seny chok sefiorum pennn" gibi yorumlarını görebilirsiniz.akabinde monitöre kafa atma isteği doğar içinizde.

eleştirel yaklaşan, götü kalkık metal müzik dinleyen kesim:
    kimseden laflarını sakınmazlar.kendi aralarında da kapıştıkları görülür fakat daha çok yukarda saydığım tiplere karşı hareket içindedirler.türkçe'nin katledilmesine göz yummazlar,saçlarını karı kız kaldırmak için mohawk yapanlara gereken ayarı verirler,emotik çocukları ağlatırlar.bir nevi entellektüel kesimidir sitedeki türklerin.fakat götleri kalkıktır herşeyi bilen bir edayla yazıp çizerler.resimleri daha insanidir.genellikle rock bar ortamlarında ya da mistik mekanlarda çekilmiş fotoğraflarını sergilerler.sanat ruhu taşırlar bir manada. metal müziğin her çeşidini dinleyenine rastlamak mümkündür.ağırlıklı olarak thrash,death,heavy ve black metal tarzlarını benimsemişlerdir.mutlaka iyi fanı oldukları,hakkında herşeyi bildikleri en az 3-5 grup vardır.özentilik safhalarını geçmişlerdir. aralarında çürükler çıkmaz mı çıkar illaki fakat diğer prototiplere göre daha azdır çürük sayısı. yaş ortalaması 18'in üstündedir.

arada kalan insan modelleri:
    bunlar en fenasıdır.hangi sınıfa sokacağınızı bilemezsiniz,ne diyeceğinizi bilemezsiniz.birkaç ay kendi hallerinde takılıp duruma göre kendilerini bir sıfata sokar bu kişiler.müzik zevkleri karmaşıktır linkin park'ın yanında iron maiden dinlediğini görüp derin düşüncelere gark ettirebilir insanı.profil resimleri de bir gariptir,adeta kültür mozaiği yapmaya çalışmaktadır bunlar.

gotik hatun modeli:
    çok çok nadir de olsa 2-3 tanesine rastlamak mümkündür aslında.bu uzun yazının gizli şarkısıdır* bir manada.yazıyı okuyana ödüldür bu model.fakat çok havalıdırlar,yanlarına yaklaşılmaz havalarından.resimleri çok güzeldir şekillidir vs.ama gerçek hayatta hep böyle gezmezler hayal kırıklığına yol açabilir bu durum.resimleri hoştur,düşünceleri boştur ayrıca.
    (silentpain, 26.01.2007 16:05 ~ 16:08)
  17. (bkz: gothic characters looking for love)
    (dream endless, 26.01.2007 16:06 ~ 16:07)
  18. bu kişilik türkiye'denmiş, yuh diyoruz ve bu kadar palavra olmaz diyoruz. aynı simone simons
    (bkz: http://vampirefreaks.com/...)
    (jamesdean, 02.03.2007 16:23)
  19. bayanların üye olmak için dekolteli göğüslerinin iki taraftan eller vasıtasıyla sıkıştırıldığı, gothic makyajla ve yukarıdan doğu çekilmiş bir fotoğraflarını kayıt anında hazır bulundurmaları gereken site. keşke adı vampwannabe hunters olsaydı. çok daha anlamlı ve yerinde olurdu kesinlikle.
    (kilim motifli kazak, 18.04.2007 00:30 ~ 09.05.2007 02:32)
  20. kendini hiç bir ortamda kabul ettirememiş son şans olarak arkadaşlık sitelerini deneyen tiplerin en kötülerini burada bulabilirsiniz.siteye girdiğinizde insanların tiplerinden,giyimlerinden,konuşmalarından,yorumlarından dolayı ne kadar hümanist geçinseniz bile "siz ölün" diyesiniz geliyor
    (beloplatnoo, 25.04.2007 00:07)
  21. sevdiği gruplar adı altına, ibrahim tatlisesden tutunda slipknota kadar müzisyenleri yazan insanların bulunduğu karanlık mağara.
    (stay away, 11.05.2007 00:18)
  22. yakın markaj üst çaprazdan çekilmiş depresif webcam resimleri, papağan götüne benzeyen rengarenk anlamsız saçlar, "ben bi seksüelim ne versen yerim" ciler, love metalciler v.s ipin ucunu kaçırmış site.

belki tek ele avuca gelir yanı bedava e-mail servisidir. hedehodo@vampirefreaks.com gibi farklı bir domain ismiyle msn açabiliyorsunuz.
    (kane, 03.06.2007 18:06)
  23. him, korn, slipknot, ayna, haluk levent dinleyip ben sıkı metalciyim diye dolaşanların bol olduğu site. hepsinin köküne kibrit çakarak bir sigara yakıp izlenmesi gereken site.
    (dna, 08.07.2007 19:42)
  24. hometown bölümüne kasımpaşa yazmanıza rağmen en diehard metalci hatunları bile kaldırabileceğiniz site.
    (r1g0r, 27.08.2007 15:50)
  25. bir grup özenti metalci,banyo gotiği dolu site.
    (angelic lover, 27.08.2007 16:37)
 sayfa  / 2