|
|
- bazı anlarda pilinizin bittiğini hissedersiniz...gerçekten kötüdür.ama bu pilinin bitmesinden daha kötü bir durum varsa o da bunu daha da artmasına yani daha beter olmasına neden olan bazı arkadaş tipleridir
bu arkadaş tiplerinin ortak özellikleri sizi hiç önemsememeleri ve dünyayı kendi minik gezegenlerinden ibaret zannetmeleri bence..işte ben bu tarz arkadaş tiplerine vampir kizlar diyorum..önce açıklayalım vampir kizlar ne yaparlar amaçları nedir..nasıl mutlu olurlar ne alaka falan diye..birinci kategorideki vampir kız tipimiz sizin hayatınızda + sıradan bir statüde olmasına rağmen her ne talihsizlikle onunla buluştuğunuz anda size en önemlisi de sizi hiç dinlemeden "nasılsın" diye bile sormadan berbat olarak gördüğü hayatını küçücük bi kafeye sığdırmaya çalışmasıdır.belki de siz ondan daha kötü boktandurumlar yaşamaktasınızdır ya da kitaplardan filmlerden konuşmak istersiniz ama bunun için vampir kızımızın zamanı yoktur..
diyelim yorgun argın bi haldesiniz haliniz yok canınız sıkkın ..ve bi öğle yemeği için bu vampir kızımızla buluşmaya karar verdiniz muhabbet aynen şöyle gelişir..biliyor musun bugün tunç ile yine tartıştık olay şöyle gelişti..tabi siz o anda bu tarz bir muhabbetten sıkılsanız konuşma sırasının kendinize gelmesini bekleseniz bile anlamsızdır..karşı taraf susmaz..işte bu birinci kategorideki vampir arkadaşlar sizi çok kısa bi süre sonra aşırı bunaltmaya canınızı sıkmaya başlarlar ve sizde onları yavaş yavaş hayatınızdan uzaklaştırmaya çalışırsınız.tabi bu tarz insanlar için başkalarını bedava çalışan psikologlar gibi görmek onların sözlüğünde arkadaşlık dostluk kankalık gibi terimlerin karşılıklarıyla nitelendirilmiştir..uzaklaştırdığınız zaman bunu beyinleri bi türlü basmaz.."ne yaptım bilmeden bir şey mi söyledim kırdım seni?" muhabbetine girerler bu sefer..anlatamazsınız ki sorun sensin.. sorun senin varolmanda..senin başkalarını beyin olarak yiyip bitirmeye çalışan ve bir türlü gelişmeyecek karakter yapında diye..
ikinci kategorideki vampir kız arkadaşlarım da hafif kilolu ve aklını diyetle bozmuş tiplerden oluşmaktadır.işte arkadaşlar (bkz: arkadaş olmaya çalışan kompleksli tip paranoid histerikli kişilik yapısı).bu arkadaşlara tabi arkadaş demeye bin şahit ister sizin yedikleriniz ağzınızdan burnunuzdan getirmeye çalışırlar.bunlarla herhangi bir yere yemeğe gittiğinizde sizin bir hayli zayıf olduğunuzu bilmelerine ve yurt ortamınında bunu pekiştirdiğinizi görmelerine rağmen kilo muhabbeti yaparlar..hatta "sen şu anda sezar salata yiyorsun bu 1200 kalori tavuk da şu kadar kalori bu günkü sınırını çoktan aştın..ben rastignac diyetimin 6. günündeyim tam 1 kilo 200 gram verdim çok mutluyum muhabbetleri geçer"..
oysa sizin istediğiniz bu da değildir tabi.ama bunu anlamazlar bu arkadaş tipleri..
bir de diğer bi kategoride var olan vampir kız arkadaşlarımızda vardır..bu arkadaşlarda başlarına kötü bi durum geldiğini düşündükleri anda sizin teselli etmenizi beklerler bu tarz arkadaşlar da szin içtenlikle sabaha kadar dertlerini dinleyebileceğiniz size göre + özel insanlar olmadıklarından yine de teselli etmeye çalışırsınız ama o size teşekkür etmesi gerektiği halde bulduğunuz teselli yöntemlerine cevap yetiştirmekle uğraşır."aman allahım ne yaptım ben de seni ceza olarak verdi bana" diye düşünürsünüz ama nafiledir..
bir vampir yani sömürücü kız arkadaş tipi de sizi erkek arkadaş bulunca aramayan tiplerdir sizi aradığında anlarsınız ki erkek arkadaşından ayrılmıştır ve kısmen derdini anlatacak bi bedava psikolog aramaktadır.tabi bu insanın ne kadar içten ve zor anlarınızda ne kadar sürede yanınızda olabileceğini hemen kestirebilirsiniz kestiremediyseniz ben söyleyeyim cevap hiç bir zamandır.
tabi bir de sizin başarılarınızı kıskanan rahatsız olan vampir kişilikli kız tipleri de mümkündür..bu tarz aşağılık ruhlu insanlara sarmısakta sökmez ,onlara başka bi yazmda değinirim..ama üçlü arkadaş grupları berbattır.o ona küser bu buna laf söyler arada kalır kötü hissedersiniz bir de bunlarla uğraş..
yanlış anlaşılmasın kız arkadaş düşmanı değilim ya da kız arkadaşlara bi antipatim nefretim yok.tam tersi çok yakın kız arkadaşlarımda mevcuttur darbe yersem kahrolacağım kişilikler.ama işte bu tarz vampir arkadaş tipleri her hangi bi sorununuzu anlattığında çözmek yerine daha da karmaşıklaştırır..çözebilecekseniz de çözemezsiniz.yazımı buraya kadar okuduysanız sizin de vampir arkadaşlarınız var demektir.arkadaş seçerken dikkatli olmak lazım.*(imperius, 23.04.2007 11:08 ~ 26.10.2007 21:52)
- (bkz: vampire freaks)
- ikiye ayrılırlar: kan emenlerine gotik, para emenlerine tiki denir.
- bazen neye uğradıklarını şaşırırlar.msn dialoğundan bir kesit.
lapapilav:imperius miss model:vampir kız arkadaş
miss model:
selam
lapapilav: (of hiç bulaşmayayım of)
selam
miss model:
ya berbat hissediyorum
lapapilav: (of ya)
hımmm
miss model:
alperle tartıştık
miss model:
ztn bgn ilk defa alper bana kızdı dertlym acımı yasamak istyom
lapapilav:(oleyy kurtuldum)
iyi yaşa bakalım kolay gelsin
miss model:
bnm adıma karar verme
lapapilav:
ne?
miss model:
dedi
lapapilav:
ha ok
miss model:
hiç bi zmn kötü konusmdm
miss model:
konusmcm da dedi
miss model:
ama barıstk
miss model:
tabi
miss model:
1 dk fln sürüyo
miss model:
küslgmz
lapapilav: (hay allahım yaa)
ya of günlük tut
miss model:
gülme efekti.çok tatlısın.sonra alper dedi ki bana... bik bik bik..............o da kızdı..
lapapilav:
tatlım ben çıkıyorum görüşürüz tamam.
miss model:
hayıııır.
- (bkz: yarasa kız)
- (bkz: if i was your vampire)
|