belki ilginizi çeker
  1. · yeni başlayanlar için türkü
  2. · kundişkomi lokantası
  3. · nazenin
  4. · kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi
  5. · hür general
  6. · rap laz
  7. · kayalar gölgelendi
  8. · durağa yaklaşırken stres yapan genç
  9. · şoför polis memuru diyalogları
  10. · yaran msn diyalogları
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · aşkın yedi seviyesi
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · yeşim salkım
  8. · koş forest ananı sikiyorlar
  9. · ben ekşi sözlük okuyorum

vamişkunan  

sayfa  / 2
  1. 5. nesil yazar.
    (asymmetry, 08.04.2008 21:45)
  2. kundişkomi lokantası açarak özentili türk gencine'' hizmet ''te kusur etmeyecek yazarımızdır.
    (denizbalinası, 04.07.2008 13:50)
  3. beşinci nesil yazardır. hoşgelmiştir. alıngandır. ufacık şeyi takıntı yapar.
    (bkz: şimdi daha iyi mi oldu)
    (heathcliff, 07.08.2008 17:32)
  4. orjinal olarak, zuğaşi berepe'nin albümünün ismi va mişkunan'dır. bu albümdeki parçaların (8 eser) 4 ünün sözlerini mehmedali barış beşli(memedali) yazmıştır, ayrıca birini de bestelemiştir. 3 eseri de kazım koyuncu(dina) bestelemiştir. parçalar hakketen süperdir (bu bir görecelidir). vamişkunan ise sözlükteki yazarlardan biridir. ilgiyle takip edilesidir kanımca.
    (zugasiberepe, 09.08.2008 21:41)
  5. benim gibi kazım koyuncu seven, yalnız olmadığımı hissettiren güzel insan, ayrıca nicki vesilesiyle yazdıklarını takip etmeye başladığım nesildaşım.
    (kırmızıdenizyıldızı, 14.08.2008 10:52)
  6. hoş sohbet, efendi arı.
    ayrıca kendisi benim müstakbel ortağımdır.beşiktaş'ta (bkz: kundişkomi lokantası) açıp tikilere bok yedireceğiz.bekleriz...
    (ağır hasarlı, 24.08.2008 00:30 ~ 00:36)
  7. diyor ki arkadaşımız; kayser sozer'in yazdığı her şey ciddiye almayın, gülün eğlenin. birileri atsın, tutsun oruç tutmayanların götüne hurma sokulsun, oruç tutmayanlar insan diye nitelendirilmesin, biz de ehehe kikiki ne güzel küfür ediyor adam eğlenelim diyelim he? gülmeye devam edelim öyle mi? yavşak olanlarla olmayanları ayırmamız gerekir bu kulvarda. herkes kendisinden sorumlu, sen eğlenmene bak. benim için, senin atlı karıncaya binip annene sempatiyle el sallayarak karşılık verdiğin gibi bir yer değil burası. herkes seviyesini bilecek.

kadir inanır kimliğimi de ortaya çıkarttın ya yazıklar olsun sana. bu uyuyan devi uyundırmak için ya difteri ya da müfteri olmak gerekir. difteriyim deme yazık, müfteriyim de kafi...
    (sadomasochistic, 02.09.2008 17:24 ~ 26.09.2008 15:17)
  8. fitne fesat kişiler tarafından iftiraya uğrayan yazar. tamam bilgisayardan anlamıyor olabilirim ama yardımcı olan herkese yemeğini ısmarlayacam... ayrıca benimle uğraşan fitne fesat kişilerin en kötü giriler listesindeki durumu ortada. olm kankalarım var benim, akıllı olun, bulaşmayın.*
    (vamişkunan, 08.10.2008 21:49 ~ 21:54)
  9. muhteşem bir giriye imza atmış yazar (bkz: yeni başlayanlar için türkü). tekrar tekrar okuyorum, bıkmıyorum. çok büyük bir emek harcamış, birkaç türkü tavsiyesinde bulundum diye bana da teşekkür etmiş, asıl ben ona teşekkür ediyorum, böyle muhteşem bir esere imza attığı için.
    (sheed, 19.10.2008 23:07 ~ 22.05.2009 14:19)
  10. @2778308 ile arşivlik bir giriye imza atmış. ne kadar tebrik etsek az..
    (o6kara, 19.10.2008 23:11)
  11. sözlüğe yazar olmamda bana çok yardımcı olan, her şeyden önce arkadaşım, dostum.. engin bir türkü bilgisine sahip olmakla beraber, çaktırmasa da iyi bağlama çalar* .. bir gün 'vamişkunan bağlamasıyla gelsin' adında bir zirve düzenleyip göstermeyi düşünüyorum bunu tüm sözlük ahalisine.. ayrıca muhabbet adamıdır.. her türlü muhabbeti yapıp her türlü konuyu rahatça konuşabilirsiniz onunla.. bildiği her şeyi insanlarla paylaşacak kadar da insancıldır.. 'yine mi sen lan' falan demez, elinden geleni yapar..

yakın zamanda askere gidecek.. fakat şartlar uymadığı için gidemiyorum yanına.. yanında olup havaya atmak istiyordum ama maalesef mahrum kalacağım bu zevkten.. tez zamanda dönüp girileriyle tekrar güldürmeye başlar beni umarım çünkü yokluğunu fazlasıyla hissedeceğim.. bi de gidince bi zahmet elinde bazuka, ağzında bıçaklı bir fotoğrafını yollasın, asacam odama..

kardeşimsin..

ayrıca;

(bkz: en büyük asker bizim asker)
    (sheed, 10.12.2008 00:08)
  12. güle güle gidip, güle güle dönmesini dilediğim laz oğli.
    (löpürgül löpürcan, 10.12.2008 00:20)
  13. askerlik hizmeti nedeni ile sözlükten uzunca bir süre ayrı kalacak yazar. bu süre zarfında gemide çipura tutacak, tertipleriyle rakı - balık yapacak, sonra kafayı bulup titanic filmindeki gibi geminin uç kısmında kollarını açarak kendini rüzgara bırakacak, havalar ısınınca sahil güvenlik olarak görevine devam edecek, plajda güneşlenirken bir yandan da meyve kokteylini yudumlayacak, güzel kızlarla kesişecek, üstsüz turistleri dikizleyecek, gözü gönlü açılacak, süper zaman geçirecek…(bkz: hayal kurmak)

hayal dünyasından çıkarsak muhtemelen yaşayacaklarını daha önce hizmetini burada yapmış bir askerin iki cümlesi çok net bir şekilde anlatmaktadır ;

iskenderun 'da taştan bir gemi
    bi daha gelirsem siksinler beni

velhasıl kelam sözlükteki dostlarını, kaliteli yazarları özleyecek olan yazardır, saygıyla ve de onurla kalın dostlar, selametle…
    (vamişkunan, 10.12.2008 23:09 ~ 11.12.2008 01:23)
  14. (bkz: bilmiyoruz)
    (bkz: zuğaşi berepe)
    (kalemiticeyn, 10.12.2008 23:54 ~ 09.01.2009 03:10)
  15. bugün birliğine teslim olacaktı kendisi. sevdiğim takip ettiğim yazar kişilerdendir. kısa dönem askerliğini tez vakitte tamamlar aramıza tekrar döner inşallah. gitmeden konuşamadım, helalleşemedim, buraya yazayım istedim ben de. o gelsin ben gidicem. *
    (biloperat, 14.12.2008 02:57)
  16. şimdiden özledim.bana bi türkü ısmarla lan.türkü istiyorum.coşkun bana beyaz bul halindeyim şu an...
    (mkopaw, 14.12.2008 03:17)
  17. askerlik görevine marmaris' te devam edecek şanslı arı. gelince bir de utanmadan askerlik yaptım der kesin. şimdiden özledim lan, sensiz türkünün de tadı yok, gel de iki muhabbetin belini kıralım, bir büyük açıp beraber çalıp söyleyelim.
    (sheed, 15.01.2009 23:39)
  18. lazca; bilmiyoruz
    (yazıyorum fütursuzca, 02.03.2009 22:38)
  19. askerde kafası karışmış yazar.
    o kadar ki beni meğersem papua yeni gine'de yaşıyorum sanıyormuş.
    bi de sormaz mı "papua da havalar nasıl" diye...*
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 28.03.2009 11:42)
  20. al şanum alişanum, dağlari dolaşalum,
    aramuzda dağlar var biz nasil kavuşalum.

güzel bir türküden haberdar etmiştir beni. yukarıdaki dizeler de artık onun için anlamını yitirir umarım. tez zamanda sevdiklerine,ailesine kavuşur. kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi'nin de fikir babasıdır. ne güzel düşünmüştür.
    (löpürgül löpürcan, 06.04.2009 21:39)
  21. içinde hem jazz ezgileri hem de 70'ler progressive rock ezgileri barındıran kısmen lazca rap de barındıran mükemmel zuğaşi berepe şarkısı.

ayrıca böyle bir yazar arkadaşımız da varmış, güzel yazıyor. ona da burdan selam ederim.
    (genjuure, 08.04.2009 13:14 ~ 12.04.2009 10:43)
  22. bir dağ çocuğu olarak kendime çok yakın bulduğum deniz çocuğu.
    (kandahar, 10.04.2009 00:28)
  23. şafak 26

az kaldı, bitsin artık. dönsün askerden, özleniyor her geçen gün. hırçın karadeniz dalgası.
    (kırmızıdenizyıldızı, 26.04.2009 15:11)
  24. bitirse de gelse artık dedirten yazar.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 12.05.2009 11:46)
  25. "şafak doğan güneş" yazarı.

ne güzel...
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 22.05.2009 12:53)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil