belki ilginizi çeker
  1. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  2. · alternatif saw diyalogları
  3. · yaran telefon mesajları
  4. · yoklamadaki nicklerden hikaye yazmak
  5. · yaran postane mesajlaşmaları
  6. · tuna kiremitçi nin şebnem ferah la aşk yaşaması
  7. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  8. · valla ben onlarin yalancisiyim
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  3. · call of duty modern warfare 2
  4. · thierry henry
  5. · recep tayyip erdoğan
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · nuri alçonun içkisine ilaç koymak
  9. · 21 ekim 2007 hakkari pkk çatışması

valla ben onlarin yalancisiyim  

1. şu girisiyle derdime derman olmuş, tespit dahisi yüce yazar. nesildaş. eline sağlık.
    (bkz: @3054191)
    (bülend, 31.01.2009 02:43 ~ 02:44)
  2. statüsü olan yazardır. mutludur.
    (valla ben onlarin yalancisiyim, 23.03.2009 16:09)
  3. ukdemi doldurup beni sevindirik etmiş yazardır. birisi ilk kez ukdemi doldurdu da elim ayağıma dolaştı. ayrıca nesildaşımmış. bu devirde nesildaşlar birbirini korumalı azizim.
    (ciğercinin önünde takılan kedi, 24.03.2009 19:20)
  4. a) bir grubun veya zümrenin yalancığını üstlenen sözcü.
    b) nesildaşım.
    (arachnid, 24.03.2009 20:04)
  5. gecenin bir yarısında prensesi kurtarmaya and içmiş yazardır.

(bkz: mario)
    (itülmüş, 18.04.2009 00:47)
  6. prensesi kurtarmama yardım etmiş yazardır.
    (hysterie, 18.04.2009 00:58)
  7. can dostum güzel insan..
    iki kız olarak bi araya geldiğimizde eril cins özelliği gösterip çeşitli iğrençlikler yapabildiğimiz, yıllardır her bi haltı beraber yediğimiz, en güzel küfrü kim etcek yarışması yaptımız ve sözlüğe katılmamdaki en önemli etken olan değerli insan.
    (frenchh chick, 12.08.2009 02:59)
  8. "beni alsalar
    amuha goysalar
    dayanamaz yine
    bi daha goysalaaar
    fak yu frenç çik :d:d "

diyerek gece gece bana olan sevgisini sunmuştur. hoşuma gitmedi değil ama nası da kırıldım anlatamam.. ben aile terbiyesi görmüş insanım alışkın değilim böyle şeylere.
    neyse söylicem anasına babasına azcık eğitsin bunu..

edit: çok ağır laf etmiş nasıl altta kalırsın diye mesajlar yağıyor. ama canım kadar sevdiğim dostum işte napıyım.
    (frenchh chick, 20.08.2009 02:06 ~ 02:37)
  9. dünyada ki 6 milyar(neyse artık) insandan birini kendinize seçmeniz istense kuşkusuz onu seçerdim. gerek arkadaş gerek dost, sevgili, eş. benim için hepsinin üstesinden kalkabilicek tek kişi belkide. sürekli ulaşmak istediginiz en üst hedef. ona dokunmak hissetmek istersiniz ama asla yapamayacagınızı bilip sadece hayal edersiniz. dünyada ki en iyi insan degildir belki ama beni en çok mutlu edecek olan insandır. neyse dünyanın en güzel insanı *.
    (ejderha suvarisi, 23.08.2009 12:48 ~ 12:52)
  10. 4 gündür kendisinden hiçbir türlü haber alamadığım yazardır. sanki yer yarıldı içine girdi. ana yüreği bu merak ediyorum tebi.
    nerdeysen çık ortaya,dön evine..
    gören, duyan olursa en yakın emniyet şubesine yada bana ulaşsın..
    yetti gari.
    (frenchh chick, 26.08.2009 22:37 ~ 27.08.2009 00:21)
  11. az önce beni dumura uğratan yazardır ;

- lan internet çok hızlı. dur bi şarkı atıcam. bakalım ne kadar zamanda gelicek.

gayet saf ve temiz duygularımla "tamam at" dedim. hangi şarkıyı attı biliyor musunuz ?

doğuş - dönek

hala şaşkınım.

edit: meğerse sen dönekmişsin çok geç anladım.
    (frenchh chick, 06.09.2009 02:38 ~ 16.09.2009 22:58)
  12. geçen gün karşılıklı oturmuş, bir iki çift laf ediyorduk. sonra bir sessizlik oldu. uzun uzun birbirimize baktık ve ardından şu diyalog ortaya çıktı ;

+ len frenchh senin bi gözün diğerinden daha küçük lan.
    - hadi lan. aa seninki de öyle!!
    + eneee!
    - neyse salla ikimizde de varsa bir anormallik yoktur.

ne desem bilemedim. bunca yıllık arkadaşız, daha yeni keşfediyoruz birbirimizi..
    (frenchh chick, 16.09.2009 22:56)
  13. kuyumu kazmaya çalışan yazardır. tüm kirli çamaşırlarımı ortaya dökmüştür. tahminimce statümü kıskanmakta.
    zaten yemedim yedirdim, giymedim giydirdim. ama yaranamadım. aha bugün de börgır ısmarladım. tutturdu ben lahmacun isterim diye. ben ne bok yiyim, nerelere gidiyim a sözlük ? ayrıca börgırın yanında beleş gazoz da verdiler. onu da löpür löpür içtin. neyse helali hoş olsun. seviyorum azına sıçıyım.
    (frenchh chick, 24.09.2009 20:44)
  14. hep olduğu yaşta kalmasını dilediğim insan. öyle bağrıma bastım ben onu. gelecek için çok yahşi planları var fakat, elinde patlayabilir de. o yüzdendir ki akşam saat dokuz olduğu vakıt tavuk gibi kümesine girip uyuklamaya başlıyor. erken kalkıp yol alacak çünkü. inşallah dinimiz amin.
    (fes başıma, 27.09.2009 20:45)
  15. aramızda geçen olumlu ya da olumsuz her olaya , tüm engellere rağmen kopamadığım yazardır. mesela şu an tanzimat fermanı ile ilgili uzun bir araştırma yazısı yazmam gerekirken, bu salağa nick altı giriyorum. siz düşünün artık.
    az önce bir itirafta bulundu nick altına bakıp egosunu tatmin ediyormuş. "aa ne ayıp şey öyle" dedim. kınadım.
    heydi yeter artık derslerime dönmek üzere yazımı noktalıyorum. kendisinden de af diliyorum.
    (frenchh chick, 29.09.2009 19:43 ~ 10.10.2009 22:10)
  16. allah bunun belasını versin. daha da bir şey demiyorum.
    bugün buluşucaktık bu insanla.. ki insan demeye dilim varmıyor artık. buluşmamız gereken noktaya gittim beklemeye başladım. bekle allah bekle yok. telefon taşıma alışkanlığı da yok kendisinin. baktım buluşmamız gereken saatin üzerinden 20 dk geçmiş. soğuktan ellerim ve ayaklarım hissizleşmiş, burnum akmış falan.. " eee sıçarım böyle işe" dedim sümüklerimi çeke çeke vurdum kendimi yollara. bastım geldim.
    önce inanmak istemedim beni ektiğine. "tamam biraz mal olabilir ama bu kadar da götlük yapmaz." dedim. meğersem yanılmışım. kendisi genç kızları boş vaatlerle kandıran bir pislik.. bugün bunu anladım.
    ben de bu giriyi girmeyi borç bildim. beni anlasa anlasa sözlük anlar dedim. ben yandım diğer sözlükçüler yanmasın dedim.

ey valla ben onlarin yalancisiyim kalbimde onarılması zor yaralar açtın. bunu bilesin..

edit: allah belasını vermiş. hastaymış. ateşi varmış. yataklara düşmüş. kızgınlığımı bir kenara bırakıp acil şifalar diliyorum.
    edit 2: kesin domuz gribi oldu.
    (frenchh chick, 14.10.2009 18:52 ~ 21:21)
  17. bugün " sensiz hiçbir şeyin dadı yooohh." diyerek boynuma atlamış, beni duygulandırmış yazardır. artık bilgisayarına kavuşmasını ve aramıza dönmesini diliyorum.
    (frenchh chick, 06.11.2009 23:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil