|
|
- gene sinir bozucu dans eden tiplerin havalarda uçuştuğu, masaların uçup dönüp taklalar attığı, vakıfbank'ın metamorfoz geçirdiğini bize hatunları havalarda dödüren adamlarla anlatmaya çalışan, müziği ve sözleri insanın asabını bozan reklam.
- son günlerde sözlükte daha da belirginleşen durumdur.
- ulan ne bankalar var hayatta dedirten reklam.
bizi ne çok düşünen varmış birader.
- şaçmalık abidesi, soğuk olduğum bankadan daha da soğutan reklam...
üç ay sonra görürüm ben o dans edenleri, sırada hangi küfürleri ediyor olacaklar...
bankanın, iç dizaynını değiştirmekle, hizmet kalitesinin değişmeyeceğini herkesin bildiğini umarak, reklamcıların böyle kötü imajlı şirketleri yutturmak için daha parlak fikirler türetmesini diliyorum...
- ne olursa olsun,bankomat parasından tasarruf edilerek yapıldığı kesin olan reklamdır...
memleketin muhtelif köşelerine biraz daha bankomat dikip işimizi kolaylaştıracağınıza hala reklam peşinde koşturuyorlar manyak gibi,bu yüzden de asla amacına ulaşamayacak,yüzleri güldürmeyecek olan reklamdır ayrıyeten...
- (bkz: yeni derken)
(bkz: sözlükte yeni kavramının göreceliği)
(bkz: zeki müren de bizi görebilecek mi)(cerceve, 16.07.2008 00:38 ~ 00:39)
- ilk izlendiğinde halley reklamı mı yoksa banka reklamı mı anlaşılamayan reklamdır. son derece laubali, bir o kadar da ciddiyetten uzak. bu reklamı izledikten sonra zar zor biriken paramı güvenip de bu bankaya teslim etmem saçmalık olur herhalde.
- insanı şoke eden derecede kötü ve sinir bozucu olan reklamdır. sanırım bir banka değişimini bundan daha berbat bir reklam ile anlatamazdı ,ne öle kulak tırmalayan bir ses lanet bir müzik anlamsız hareketler yapan insanlar falan bu ne la böle allah cezanızı vermesin baytaramı verdiniz reklam işini naptınız .
- 1990 lardan çıkıp gelmiş gibi görünen bir reklam. banka daha 80 lerden 90 lara yeni geçiyor. hayırlısını dileriz.
- reklamları seyretmeyi çok seven bi insanı bile rahatlıkla çileden çıkarabilecek reklam. bankanın reklamı yapılmış doğru ama olumsuz bi şekilde yapılmış.''bu ne be'' diyesi geliyor insanın...
- metallica dan dont tread on me müziğinin introsunu kullanmıştır.
- (bkz: vakıfbank'ın yeni reklamı)
- vakıfbank için, rakiplerini zorlama, öne geçme, müşterilerini ve yeni katılacak olanları etkileme adına mantıklı bir işte yenilenme hareketi. eski, kasvetli havasından kurtulmuş gibi yeni ve genç duruyor sanki. tüm büyük bankaların aksine logolarında yeşil renk yerine sarıya seçmeleri ( geçiçilik) biraz garip gelebilir ama sanki biraz da olsa ayrışabilme ihtimali var. zamanla göreceğiz.
gelelim reklam filmimize.... bir reklam klasiği oldu gitti dans ederek şarkı söyleyenler. balerina ciften sonra vazgeçenlerdenim ben de. o kadar çok ve alakasız işlerde kullanıldı ki bu başka bir fikir mi gelmedi akıllarına anlamadım. imaj reklamı yapıyorsun, neden bu kadar sıradan bir şey diye sorarlar adama? ayrıca değişen bankolar, bilgisayarlar, masalar... önemli olan bu mu? zihniyet? insanlar neden seni seçmeli? neden garanti değil de vakıf ı seçmeli? bunu nasıl söyleyeceksin? ya da neden söyleyemiyorsun? evet bir yenilik var kısa zamanda dikkat çekebilir ama uzun zaman da ne yapacaksın?
- dans edenleri görünce insanın aklına eski temizlik ürünleri reklamlarında ki "temizliğimi bununla yapıyorum, canım çıkıyor ama dansımı da ederim" isimli saçma dansı getiren reklam.
- crt monitörü yere atıp lcd monitör koyarak nasıl modernleştiklerini gösterdikleri reklam.zaten böyle müzikal havasında hede hödö dans ederek yapılan reklamlara uyuz olmuşumdur.bir de bu yazıyı crt monitörüme bakarak yazıyorum.varın gerisini siz düşünün
- vakıfbank oldum olası emekli bankası gelir bana. reklamlarında her ne kadar dış görünüşünü değiştirmiş olsalar da içindeki kişiler yine aynıdır yine aynıdır. bankada çalışanların yaş ortalamaları 40tır. belki de sadece bana öyle denk gelmiştir. bir başka aynı durumdaki banka için
(bkz: ziraat bankası)
- özellikle başlangıç bölümünde 'ben de isterim böyle bir banka' diyerek ciddi ve yakışıklı bir şekilde reklama giriş yapan erkek arkadaşın dansa başladığı anda yüzündeki ifadenin nasıl da efemine bir hal aldığını görerek ürktüğüm, modern dans denen durumun erkeklere hiç yakışmadığına bir defa daha emin olduğum, eşşek ve altın semer atasözünü hatırlatan, on saniyelik bir işlem için yaklaşık 48 dakika bekleten ve hiç dans ederek çıkan birini göremediğim bankanın reklamı.
- televizyonda her belirişiyle yaşama sevincimi elimden alan reklam olmuştur.
(archi, 20.07.2008 00:52)
- sözde değişimin simgesi.
(bkz: eşekle semer muhabbeti)
|