|
|
- istanbul masalında kozan ailesinin annesi rolüyle tanıdığım, anlat istanbul filmiyle hayran kaldığım, hırsız polis dizisiyle her perşembe izlemeye doyamadığım bence türkiyenin en güzel kadınlarından birisi olan yetenekli tiyatro oyuncusu. asaletin harika gözlü bir kadındaki duruş şeklidir. oyunculuğundaki doğallığın her oyuncuya örnek olması gereken tiyatro sahnesinde izlemek için can attığım kişi.
(arinna, 03.07.2006 21:41 ~ 21:46)
- güzelliğin bir kadın yüzünde vücut bulmuş halidir .bu aralar arçelik reklamları vesilesiyle tv de sık sık görmekteyiz .
- bir televizyon dizisi sayesinde herkesin tanıdığı farkını hemen hissettiren oyuncu.
- ilk aşk isimli türk filminde başarılı bir performans sergilemiştir. bir de çetin tekindor ile çok yakışıyorlar.
- anne,babaanne gibi yaşını başını almış olgun kadın rollerinde gördüğümüz ama aksine normal hayatında çok çekici ve bildiğim kadarıyla kırklı yaşların başında olan güzel,yetenekli oyuncu..
- ünlü tiyatro oyuncusu altan gördüm'ün eşidir. "anlat istanbul" adlı filmde güzellik takıntısı olan hırslı ve kötü niyetli bir üvey anneyi canlandırmıştır*.hatta aynı filmde nejat işler' ile aynı yatakta bir sahnesi vardır...*
- yerli meryl streep havasında bir oyuncudur.
- (bkz: annem)
- (bkz: kadın didiğin böle olur)
- hayat bilgisi dizisindeki panzer emin (altan gördüm) ile evli olan başarılı ve çok hoş bayan.
- çok başarılı ve bir o kadar da hanımfendi tiyatro sanatçısı..
(billy, 10.10.2007 15:44)
- çok iyi bir oyuncu olduğunu düşündüğüm ancak saçlarını süreli ortadan ikiye ayırmasına anlam veremediğim tiyatrocu. onu farklı bir saç modeliyle görebileceğim günü bekliyorum.
- haluk bilginer ile evlilikte ufak tefek cinayetler adlı oyunda muhteşem bir performans sergileyen oyuncu.
(ceyus, 11.11.2007 22:01)
- ekranda insanların daha yaşlı ve kilolu göründüğünün kanıtı...
(heidi, 11.11.2007 22:06)
- olamaz böyle bir asalet.. 40'lı yaşlarım için kendisini örnek alıyorum. görünüşü, tavırları falan mükemmel bir insan.
1965 doğumlu ikizler burcu bayanı.
- şu sıralar 'evlilikte ufak tefek cinayetler' adlı oyundaki lisa karakteri ve 'annem' dizisindeki zeynep karakteri ile karşımızda olan; çok başarılı,doğal,güzel mi güzel ve '' hayranıyım'' diyebileceğim ender insanlardan olan tiyatrocu.
- asaleti ve güzelliğiyle büyüler...
- evlilikte ufak tefek cinayetler isimli oyunda muhteşem bir performans gösteren oyuncudur.
- hayatımda gördüğüm, çil yakışan nadir insanlardan.
- -vahide, gördüm.
-hani nerde?
- -vahide, gömdüm..(gerekli el haraketi yapılır)
+hehe çok piçsin lan tamam,görüşürüz yarın
|