belki ilginizi çeker
  1. · kerem alışık
  2. · tayfun duygulu
  3. · hayrünnisa gül
  4. · kolbastıyla savaşanlar derneği
  5. · dekodizayn
  6. · kibariye
  7. · yakari
  8. · televizyonda görünce kanal değiştirilesi tipler
  9. · taş gibi herifler
  10. · beşiktaşlı ünlüler
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · yaran diyaloglar
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · öğretmenler günü
  8. · john dory
  9. · balcalı hastanesi

vahe kılıçarslan*  

1. cansız manken olarak bilinen değerli bir vatanevladı ama beni mankenliği değil şairliği ilgilendiriyor.
    evet, canlandım adında bir şiir kitabı çıkarmış, sanat dünyasını ayağa kaldırmıştı. sözcüklerle misketle oynar gibi oynayan, karmaşık akıl oyunlarıyla okuyucuyu afallatan sanatçımızdan şöyle bir şiir nakledelim.

ısırgan

sokma artık etime sivrisinek
    zaten olduk darbelerle tek yürek
    olmuş yusyuvarlak dünyada tezek
    bir de uğraştırma bizi sivrisinek

adını zaten koymuşsun
    önün sivri arkan sinek
    kaşıya kaşıya mahvolduk desek
    acır mısın bize, ha acır mısın?

ne savaşçı bir ruhun var
    kasıntısız akşam tutum dilek
    bırak beni oturayım havadar
    düşüneyim seninle bir kafadar

yoo, öyle şımarmak yok
    bizim çevrede karınlar tok
    gerçi ekonomik kriz üstümüzde
    bizi sana benzetti ısırgan sivrisinek, ısırgan.

by vahe kılıçarslan ­
    (unruly, 12.09.2005 04:09)
  2. zıplayan, hep sırıtan manken eskisi kişi.

iki oğlu olduğunu öğrendiğimde "eyvah, uygurlar'ın devamı geliyor" dediğim kaos.
    (right lane must exist, 12.09.2005 13:16)
  3. şu an ekranlarda izlediğim ama bir türlü ne yaptığına anlam veremediğim şahsiyet. adam çekirge olmalıymış. ayrıca sürekli zıpladığı gibi konuyla alakası olmayan hareketler yapıyor ve yanındakilerden de aynı şeyleri yapmasını bekliyor.
    (pembe cekirge, 25.12.2005 13:41)
  4. sunduğu televizyon programında konuştuğu mağaza müdürünü şebek yapan,yerinde duramayan ordan oraya koşup duran bir şahsiyet.
    (phantasma gory, 25.12.2005 17:58)
  5. yaptığı hareketlerle sinirimi bozan, ancak kendi çocukları ile birlikte bir de evlat edindiği çocuğa babalık yaptığını öğrendiğimde takdirimi kazanan şahıs.
    (eudaimonia, 29.01.2006 14:04)
  6. onca zaman sabir durmanın acısını şimdi hoplayıp zıplayarak çıkarıyor olmalı.
    (lightblue, 29.01.2006 15:01)
  7. durup dururken zıplamaya başlayan,o zıplamaya başladığı anda bende gelişine havadayken vole vurarak memleketi kriptona yollamak istediği uyandıran yaşam formu
    (vade retro satana, 22.01.2007 08:27 ~ 08:27)
  8. kauçuktan yapıldığını düşündüğüm zıplak ve düşünmesini sağlayan uzvu da aynı maddeden olsa gerek sinir bozucu olan adam.
    (kaşıntı, 22.01.2007 08:59)
  9. su an tv 8 'de bir program yapıyor hergün;arkasındaki mini orkestrada türkiyenin en iyi bassistlerinden sertaç ekiz olması dolayısı ile kaçırmadığım program.
    (tirpanbass, 21.04.2007 17:52)
  10. küçükken ailesi ormanda kaybetmiş bunu,kangrular tarafından büyütülmüş.
    (amanın da amanım kim gelmiş, 08.09.2007 12:33)
  11. cansız manken modundayken pek bi karizmatik duran,lakin sunucusu olduğu ev döşeme programında maymun olan,"eveeeeeeeet sevgili seyiiiirciler" şeklinde hop hop zıplayan,halıların üzerinde yuvarlanan,mankenleri kucaklayan hiperaktif yaşam formu (bkz: şarj oldum geldim) .
    (garuda, 21.09.2007 04:17 ~ 04:19)
  12. uç noktaların insanıdır kendisi. ya kaskatı kesilir saatlerce durur ya da honki ponki torino şarkısına klip çeker gibi zıplar durur.
    hayır sportif bir insan kendisi, e eşi de var. bu sınırsız enerji nedir be kardeşim?
    (nevarlannevar, 09.10.2007 20:02)
  13. lsd etkisindeymiş gibi program sunan manken, sunucu, insan.
    (kane, 17.02.2008 13:14)
  14. beyni olmayan kas yığınlarına vahe kılıçarslan denir. (bkz: canlandım) (biz daha da cansızlaşmanı beklerken canlanmak da neyin nesi)
    (aspera, 03.03.2008 00:30)
  15. motivasyonu yüksek ve çevikliği mükemmel olduğunu düşündüğüm yardımsever insan
    (oneo, 30.11.2008 13:56)
  16. suskunluğunda verdiği anlatımsız başkalığını, konuşmaya başlayınca jet hızıyla yitiren adam.
    nasıl inişe geçtiğini hala unutamam.
    (özlemce, 30.11.2008 14:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil