wolfshade'le mesai saatlerini "anılar 9" tadında öldürmeye çalıştığımız bir vakit nasıl olduysa sıra film theme'lerine gelmiş. mortal kombat, knight rider derken bi baktım wolf başladı ordan:
when the evil shredder attacks
...
raphael is cool but crude
michaelangelo is a party dude
hah işte tam burda atladık aynı anda "wadaaaa" diye arka ses tribiyle sonunu tamamladık. bir durdum,
"lan!?" dedim. "acaba?"
eve döndüğümde koydum şarkıyı, açtım lyricsi:
http://www.ninjaturtles.com/...
michaelangelo güya arkadan "party!" diye bağırıyormuş. geri alıp alıp aynı kısmı dinliyorum. yok abi bildiğin wadaaa diyor bu. hem de mor yapı-kredi zurnalarıyla aynı tonda, aynı biçimde. böyle bir şaşkınlık içinde, bi hayret içindeyim. bi yandan da hindistan'a gitmeye çalışırken yanlışlıkla amerika'yı keşfeden christophe colomb gibi ebleh ve mağrurum. ya da sadece çok tırt bi insan olduğumdan hemen ninja kaplumbağalardan araklandığına kanaat getirdim. napiim abi valla çok kafama yattı. başka ne olabilir ki di mi? di tabii. isteyen de inanmasın yani. hiç de sorun değil. ama gerisini okumasın bari. sıkılır çünkü. okuma abi inanmıyosan alala. zorla mı okutuyoz. cık cık...
neyse ben şey dicektim... şey, hah taam devam;
yıllar yılı bankaların absürt, antipatik reklam gudikliklerini çekmek zorunda kaldık. belki ara ara aklımıza takıldı;
"ya bu dayılar mannnyak mı? aaarıza mı? nerden buluyor ambiti gibi ses çıkaran mor ibişleri, millete afro peruk giydirme fikrini?"
ama işte görüyorsunuz onlar da çoğumuz gibi 80'lerde, 90'larda çocukluğunu yaşamış, o dönemin izlerini travmatik biçimde ruhlarında taşıyan ve muhtemel ki hala çocukluktan kurtulamamış tuhaf insanlar. oturuyorlar reklam konsepti oluşturacaklar hala 'vadaa'dalar, millete peruk giydirme
* derdindeler, osuruktan süper kahraman
* türetme fantazisindeler. tamam birader kaplumbağalar güzel bir anı, hala arada göz atarız bir yerde geçse. mikelanjelo parti dyüd vi gana parti layk itş yo börtdey falan tamam kool yo fakat vadaa nedir lan?? bak o kadar empati kurdum, ama hala kızgınlığım geçmedi. üzerine 10 senelik reklam konsepti tasarlayan arızaya mı güleyim sinirden yoksa projeyi onaylayan süpırvayzırının titriyle mi taşak geçeyim bilmiyorum. mor ibibikler götürsün alayınızı.
cowabunga mna koim!