|
|
- cep telefonlarında mesaj karakterlerinde v' den önce w' nin gelmesi nedeniyle hayatımıza girmiş davranış bozukluğu ve eğlenceli eylem.
- benim de çok sık yaptığım bir 'yazım hatası' ama ne yapiim yaww öyle daha vurgulu daha güzel oluyoooo!!
- (bkz: w for v)
- (bkz: türkçesi varken)
- (bkz: v for vendetta)
(camel, 24.06.2006 16:19)
- cep telefonunda yazı yazarken kolaylık sağlayan olay.
buna rağmen hoş değil
- sms te kolayına geldiğinden böyle yazan çok.kıl bir durum aslında.şöyleki v için iki kere daha tıkırdatmak lazım o tuş takımını bir yanındaki tuşla.yada hiç koyma bu ne lan!
yeni sms:
-abi akşama maç war mı?
*war/peace (bkz: tab)
- (bkz: ş yerine dolar işareti koymak)
- türkçe'nin içine tükürmek.
- sinir bozucu bir durumdur. telefon ve bilgisayarların hayatımıza girdiği andan itibaren ayyuka çıkmıştır. türkçe'yi düzgün konuşmayını bırakın, yurdum insanı artık yazı yazmayı bile unutuyor...
- havva ismini yazarken kolaylık sağlayan eylem.
(bkz: hawa)
- w nin kelimeyi sanki daha bir afilli gösterdiği hissiyatına kapılıp benim de yaptığım,ama asla doğru olmadığını düşündüğüm eylem...
- (bkz: v yerine w yazmak)
koymak nasıl anlamadım.
- yozlaşımın tavan yaptığı, başımıza gelen bunca vehametin sorumlusu olarak sayılabilecek insanın gerçekleştiridiği eylemler bütününden biri.
ne olduğundan bihaber bulunan bu insan türü; ne özveri bilir ne olması gerekeni yapmaya yönelik insaniyetten haberdar bulunur, ne de yalnız kaldığı zamanlarda yakınmaya hak bulur: böylelerine müstehaktır, bu adamlar toplumdan dışlanmalı, tek başına kalıp her gün kendini becermeye mahkum bırakılmalıdır. var olan düzen sekmeye uğramayan bir düzende iken, o olduğu halin dışına çıkarıldığı an bunu kılçıklık neticesi ile gerçekleştiren kişi başına gelecek olanlardan sorumlu bulunmalıdr ve bunun gereği olarak bu tür adamlar hiç bir şeyden şikayet etmeye hak bulmamalıdır. geceleri yatarken kendinden utanmalı, ne aşkına karşılık bulmalı ne de varmasını istediği yerlere giderken birilerini elemeye tabii tutulmalıdır, örnek: öss.
hele bir de bunların solcu olanı, devletten, siyasi idareden, toplumdan ve en indirgenmiş haliyle minik kurumlardan şikayetçi olanları vardır ki, yalnızca samimetsizliğe teşkildirler ve samimiyetsiz kelimesinin önüne gelecek her türlü küfürsel sıfata cuk diye oturan karakterdedirler.
sırf, internette karı kız yemek için "baksana yaaa ben de kural tanımaz yozlaşık bir anarşistim" gibisinden intibalar uyandıracak kadar eziktir de böyle tipler. kendini kandırmada bunlardan daha başarılısı bulunmaz, olur' a şizofrenler diye haykıranlar olursa eğer, sözümdür, en doğalından samimi hastalardır o adamlar -kesinlikle bu gerizekalılarla karşılaştırılmamalı, hemcins bulunmamalı, sözün bitiğine değin aynı yolda yan yana durdurulmamalıdır.
bu tür adamlara karşı önyargılı olmak bile yetmez. yeri öyle bir gelir ki, insanın hitler olup, askeri kitleyi ayaklandırıp katledici unsurlarda tetikleyici olası gelir.
not: içime öyle bir kin dolmuştur ki, tek başına hitler bile yetmez gibime geliyor.
- (bkz: walla)
bu tarz arap kökenli kelimelerde v çok hafif kalıyor; kusura bakmasın.(omega, 21.08.2007 18:13 ~ 24.08.2007 00:29)
- (bkz: z yerine s koymak)
(bkz: k yerine q koymak)
- önceleri çokça yapmama rağmen baktım ki ipin ucu kaçıyor millet saçmalamaya başlamış sembollerden mesajlar okunamaz hale gelmiş,şiddetle bıraktım.geç atıyorum mesaj 2 sn. beklesinler banane..
- lisede fizik derslerinde bolca kuvvet kelimesi geçtiği için ve bu derste bolca deftere not aldığımız için iki v harfini yanyana yazmak yerine w yazmayı tercih ete durumu. (bkz: kuwet)
- türkçe'yi turkcheleshtirmeye çalışmaktır.
- en sinir olduğum mevzudur. adımın 'v' harfi ile yazılmasından mütevelli bazı arkadaşlar elekronik yazışmalarda adımın başındaki 'v' harfi yerine 'w' kullanmaktadırlar ve her zaman tarafımdan tepki görmektedirler.
- volkswagen yaptı bunu passatlarda v motor yerine 8 silindirli w motor koydular, ama nedense tutmadı.
(bkz: w8)
- türkçe'yi katletmenin çok güzel bir yolu olup, tek faydası şevval gibi iki tane v'nin yanyana geldiği durumlarda iki değil tek tuşla işi çözmeyi sağlamaktır.
|