görseller
vücudunda arapça yazılar olan bebek 

belki ilginizi çeker
  1. · el ilah
  2. · üzerinde allah yazan bebek
  3. · yeni doğan bir bebeğin bedeninde ayetler belirmesi
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · üzerinde isim yazan kolyeler
  9. · mercedes

vücudunda arapça yazılar olan bebek  

1. bebek arap olsa inanacaktım.olay rusya da olunca bütün hevesim kaçtı lan.

sıcak denizlere inmek için yeni bir strateji de olabilir. ne de olsa her rus sıcak deniz için doğar. ama çılgın türkler bunu da yemez. misilleme için hemen üzerinde allah yazan bir yumurta, ya allah diyen bir kanarya bulunuverir niğde de falan.

edit: başlık başa
    (gorken, 15.10.2009 17:43 ~ 22.10.2009 03:28)
  2. ironi yapmadan bir tanım yazacak olursam; derhal ailesinin yanından ayrılması, ailesinin ise psikolojik tedavi görmesi gereken bebektir. büyük ihtimalle o yazılar bebeğin derisi dağlanarak veya özel bir kimyasalla filan yapılmıştır. ailesinin görünümünden zaten rahatlıkla anlaşılabilir bu durum.

şimdiii, benim en garibime giden konu; bu tip islami işaretlerin, yazıların, mucizelerin, vs. nin niye hep islam ülkelerinde; çay lekesinde, ter lekesinde, vs.de ortaya çıkan isa, meryem, hristiyanlık figürlerinin ise hristiyan diyarlarında gözlendiğidir. arkadaş, hak dini islamsa (ki öyledir ya mutlaka, haşaaa), allah göndersin bu bebekten bir amerika'ya, avrupa'ya, brezilya'ya; adamlar da kabul etsin bu dinin yüceliğini; herkes müslüman olsun, hayat da bayram olsun. ama yok, illa zor yol tercih edilecek. tabi yine bunun da bir hikmeti mutlaka vardır diyoruz ve önünde saygıyla eğiliyoruz.
    (war never changes, 16.10.2009 15:05 ~ 17.10.2009 15:30)
  3. (chixculub, 16.10.2009 15:05)
  4. (bkz: ybsg)

ilahi saçmalık. kendinizi şartlarsanız beni/beni bile peygamber olarak görebilirsiniz. bir arkadaşımın göğüs kılları da aynen 'x' şeklinde. o zaman o da x man ulan! yapmayın, etmeyin, makul olun.

tey tey tey gece gece geldiler bana gel gel börekler açayım sana...
    (in reign, 16.10.2009 15:08 ~ 17.10.2009 03:41)
  5. (lapatos piços, 16.10.2009 15:11)
  6. geri zekalı ailesiyle iletişim kuramayan ve kendini ifade edebilmek için böyle bir çare bulan bebektir. şimdi bu bebek vücuduna "yazılarımı insanlara gösterin" yazabiliyorsa acıktığını, susadığını, altını kirlettiğini falan da yazarak bildirir.
    http://www.milliyet.com.tr/...
    (arapbebek, 16.10.2009 15:11 ~ 15:12)
  7. allah diyen aslan ile aynı familyadan. bir süre sonra aslana dönüşmesini bekliyorum. kaplumbağa da olabilir. ninja?
    (radiance, 16.10.2009 15:13 ~ 15:13)
  8. dur, eksileme hemen bu gerçek;

http://www.milliyet.com.tr/... vucudun beliren kuran ayetleri hayrete dusurdu

artık öyle bir raddeye geldik ki, "üzerinde allah yazan..." ne varsa kötüler duruma geldik.

rusya'nın dağıstan bölgesi krasno-oktyabırskoye köyünde doğan ali isimli bebektir. durduk yere üzerinde ayetler beliriyor, arapça allah yazıyormuş. aynı anda da ateşi çıkıyormuş.

videosu mevcut, bana çok kolpa geldi orası ayrı. inananlar için yeni bir mucize olabilir. acilen bir doktora / hastaneye gidip rapor aldıkları takdirde ben de inanacağım. yoksa bu hikayeler kabak tadı vermeye başladı.
    (elpinoras, 16.10.2009 17:45)
  9. içinde allah yazan domatesi yiyen annesinin, doğduktan sonra doğum lekesini bacağında taşıyan bebek.
    (fitnefücur, 16.10.2009 17:54)
  10. bebeğin işi çok zordur, malum büyüyecek ve üzerinde o ayetlerle tuvalete gidecek, banyo yapacak ergenliğe gelince mastürbasyon yapacak ama o ayetler hep onunla olacak. şimdiden günahlara garktır.

ve kendisine; ''hadi bakalım canım, göster abine elif, lam, cim'ini'' diyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorum. mutlu kalın.
    (kırmızı rugan ayakkabıdaki meni damlası, 16.10.2009 17:56)
  11. 1.ailenin ifadesine göre bebek üzerindeki bu yazılar kalıcı değil yani dağlama metoduyla yapılmasına imkan yok.
    2. bir çeşit dövme olabilir.
    3. iki üç gün içinde geçmekte olduğu söyleniyor sonra başka bir yazı çıkıyor. dövmeyse eğer, geçici olmalı.
    4. video çekilirken, hiç bir şey yazmayan bacağı annenin bezle silmesinin ardından tekrar yazı çıkıyor, dövmeyse bile pek bilinmeyen türden bir şey olmalı.
    5. yazılar, düzgün bir hatla değil,el yazısı. dövmeyse, bilgisayar teknolojisinden uzak olmalı dövmeyi hazırlayan.
    6. bütün bunlara rağmen gerçekten bir mucizeyse, inanan yine inanacak, inanmayan da inanmamasına devam edecektir. zira şimdiye kadar bu tür mucizevi gözüken şeylerin arkasından hep bir düzenbazlık çıkmıştır, bu nedenle bu olayın mucize olduğuna inanmak için yine inanan biri olmak gerekmektedir. inanmayan mucizesine de inanmayacaktır.
    7. inanan insanlardan da umursamayanlar olacaktır, zira dinimize göre imtihan dünyasındayız ve peygamerler hariç hiç bir şekilde bu kadar açık bir belirti gösterilmez, yoksa imtihan ortadan kalkar.
    8. ortada birsahtekarlık varsa umarım bir an önce ortaya çıkar.
    (genolog, 17.10.2009 03:17)
  12. videoya bakınca, yazıların giderek silikleşmesi ya da nemli bir bezle bastırarak silince ortaya çıkması ortada bir tuhaflığın belirtileri. daha da tuhafı rusya'da ve koyu müslüman bir bölgede meydana gelmesi. yazılar annenin müdahelesiyle ortaya çıkması, zaten kendiliğinden çıkmadığının da bir başka göstergesi.
    internette buna benzer bir dövme aramama rağmen bulamadım. bilimsel olarak bu tür şeyler olup olmadığını da tespit edemedim ancak bir ayrıntıya ulaştım.
    çocuklarda darp yapıldığını tespit etmek için, üzerinde hiç bir morluk ya da iz olmasa bile nemli bir bezle silindiği olgusu. bunun üzerine bir çocuk vücuduna sahip olmadığım için vucüdumda en hassas derinin bulunduğu bölge olan göbeğimde bir kalemle canımı yakma pahasına iki üç çizik attım. biraz bekleyince kayboldu. sonra nemli bir bezle bastırarak sildi ve ne oldu bilin bakalım. çizikler tekrar belirginleşti.
    bunu hassas bir bebek cildinde yapıldığını düşünürsek nasıl bir sonuca varabiliriz acaba? ailenin yazı çıktığında ateşi yükseliyor ve ağlıyor demesine ne demeli? elbette ağlıyor ve bir kılıf bulmak gerekiyor.
    umarım yanılıyorumdur ve bu bebeğe mucize gösteriyoruz diye işkence edilmiyordur.
    eğer bu şekilde bir şey yapılıyorsa dilerim allahtan, o aile layığını bulur.
    (genolog, 17.10.2009 03:36)
  13. kutsal bebek olabilir bu.
    (napalm yutmuş kedi, 17.10.2009 13:29)
  14. fanatik araptır. ya da arap fanatiği... tabi canım.
    (böbelere bolon, 17.10.2009 13:32)
  15. pek inanasım gelmiyor bu ve buna benzer yazıların incirin iç kabuğundaki sütle yazılması mümkündür. küçükken incir sütüyle dövme yapardık kolumuza. aynı renkte olurdu. ya da bunun kimyasalla yapılması mümkün. gerçek olmasını isterdim. güzel olurdu belki.

her şeyi geçtim. herkes mucize diyor. allah mucizelerini bu kadar açık bir şekilde gösterseydi herkes ondan açıkça korkardı ve iman ederdi. herkes müslüman olurdu. böylece bu korkuya dayalı bir iman olurdu. halbuki iman denilen kavram kişinin kendi bilinciyle karar vermesi gereken bir olaydır.

geçmişte de buna benzer olaylar yaşanmıştır ve çoğu fiyasko çıkmıştır. birileri allaha olan imanınve inancın artması için bu tür girişimlerin mübah olduğunu düşünmekte fakat yalanları ortaya çıkınca yapmak istediklerinden de kötü sonuçlara ulaşmaktadırlar. bu da islam dinine zarar vermektedir.

mucizeler yeryüzünde ve her yerde. tabii ki görmesini bilene.
    (eden blur, 17.10.2009 15:51)
  16. mucizedir. hz. muhammed'in ay'ı (bkz: el-ilah) ikiye bölmesi gibi bir mucizedir. misal ay'a teleskopla biraz dikkatli bakan bölünme izlerini çok rahat görebilir. göremeyenlerin zaten vay halinedir.

bir önceki giriye istinaden; allah'ın, herkesin açıkca korkması ve iman etmesi için cehennem diye bir kavramı var ya yahu, ne çabuk unuttunuz! biraz hatırlayalım nasıl bir yer olduğunu da, allah'ın bizi ne kadar sevdiği ve sevgiyle iman etmemizi beklediği ortaya çıksın:

giyimleri katrandandır, yüzlerini ateş bürümektedir. (ibrahim suresi, 50)

ateş, onların yüzlerini yalayarak yakar da onun içinde onlar (etleri sıyrılmış olarak sırıtan) dişleriyle kalıverirler. (müminun suresi, 104)

cehennem; onlar oraya girerler; ne kötü bir yataktır o. işte bu; tatsınlar onu: kaynar su ve irin. ve onun şeklinden başka, çift çift (olan daha beter azablar) vardır. (sad suresi, 56-58)

onlar için (zehirli olan) darı dikeninden başka bir yiyecek yoktur. ne doyurup-semirtir, ne açlıktan korur. (gaşiye suresi, 6-7)

şüphesiz zakkum olan bir ağaçtan yiyeceksiniz. böylece karınları(nızı) ondan dolduracaksınız. onun üzerine de alabildiğine kaynar sudan içeceksiniz. üstelik 'içtikçe susayan hasta develerin' içişi gibi içeceksiniz. (vakıa suresi, 45-55)

önünde cehennem vardır ve (orada) irinli sudan içirilecektir. yutkunmaya çabalayacak ve boğazından geçirmeyi başaramıyacak, ona her yandan ölüm gelecek, oysa ölmeyecek de. ardından daha katı bir azab olacak (ibrahim suresi, 16-17)

işte o inkar edenler, onlar için ateşten elbiseler biçilmiştir; başları üstünden de kaynar su dökülür. bununla karınları içinde olanlar ve derileri eritilmiş olur. onlar için demirden kamçılar vardır. (hac suresi, 19-21)

böyle daha çok ayet var, okuyun, öğrenin.
    (war never changes, 17.10.2009 17:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil