görseller
uzun boylu olmanın zararları 

belki ilginizi çeker
  1. · yiğit özgür
  2. · gülse birsel
  3. · björk
  4. · anketus domestikus
  5. · kalp beyin mesafesi
  6. · uzun boylu olmanın yararları
  7. · kısa boylu olmanın zararları
  8. · perde takmak
  9. · allah boy vermiş gerisini koyvermiş
  10. · karda yürümek
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · prison brake
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · colin kazım richards
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · minör yedili
  9. · per aspera ad astra

uzun boylu olmanın zararları  

sayfa  / 5
  1. minibüslerden boynu bükük olarak iniyorsun...
    (gnue, 24.04.2004 02:20 ~ 02:20)
  2. bilimum alçak yere kafayı gömmek, normalden uzun boylu kız arkadaş aramak, kıyafetlerin çoğunun xl olması ve akabiyetten m boyutta alanlardan daha çok para vermek, vs. vs. uzaar giderr..
    (bkz. anketus domestikus)
    (pyrotechnician, 24.04.2004 10:26)
  3. çevrendekiler gibi durmaya çalışıyorsun ve bir süre sonra sırtında kocaman bir kambur oluşuyor.
    (esdora, 19.01.2005 23:46)
  4. bacak boyu nedeniyle bilimum otobüs ve minibüste rahat oturamamak
    (drenchrome, 19.01.2005 23:52)
  5. sevişirken öpüşmek için quazimodo olmak
    (kornish, 20.01.2005 20:48)
  6. - canım gel şu dolaba uzan da kaseyi al.
    şimdi merdiveni boşver.
    + peki annecim alayim ben..
    (yalnızlık senfonisi, 20.01.2005 21:20)
  7. kızsanız birinden hoşlanmak için boyuna bakarsınız zira erkekler kendinden uzun kızlardan öcü gibi kaçarlar.
    (delilah, 20.01.2005 22:30)
  8. anne: whopeeer, çabuk gel perdeler kırışıyor
    whopper: neeeea?
    anne: perdeler, perdeler. perdeleri yıkadım gel kırışmadan asıver şunları.
    whopper: üfff, tamam geldim

10 dk. sonra salonun perdeleri biter ve bilgisayarın başına oturulur.

anne: mutfağınkileri de koydum koltuğun üzerine, hadi...
    whopper: £#$@€£#$½$##$½
    (whopper, 20.01.2005 22:36)
  9. eğer uzun boylu kişi bir dişi ise fesat kısa boylu dişilerin hedef tahtası olur.
    (kay scarpetta, 02.02.2005 19:46)
  10. okul yürüyüşlerinde,her bayramda saatlerce bayrak taşımak zorunda kalmak.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 02.02.2005 21:10 ~ 21:10)
  11. tüm perdeleri sen asarsın. üst raftaki tabak çanak ne varsa sen indirip kaldırırsın.pantolonlar kısa gelir çorapların gözükür gıcık olursun. kazakların kolları kısa gelir sanki yıkanmış da çekmiş görüntüsü verir.yanında kısa boylu bir arkadaşın varsa kardeşin mi diye soranlar olabilir. yaşlanınca kısa boyluların daha genç gösterecegini bilirsin sinir olursun...(bkz: bodur tavuk) (bkz: piliç)
    (papu, 10.05.2005 14:15)
  12. belli bir standardı olan mutfak tezgahlarına hiçbir zaman uyum sağlayamamak.bulaşık yıkarken ya da yemek yaparken belinin ağrıması.
    (martin hayda gel, 10.05.2005 14:17)
  13. burnunun içinin diğerleri tarafından yüzünde ilk görülen yer olması.
    (right lane must exist, 10.05.2005 14:24)
  14. ileri yaşta, hatta genç yaşta bel fıtığı sorunuyla karşılaşılması olasıdır..
    (neverland, 10.05.2005 21:26 ~ 11.05.2005 09:51)
  15. -boyun ne kadar
    -2 metre
    -tam 2 metre mi?
    -üfffff

-smaç basabiliyor musun?
    -hayır ben odunum gibi diyaloglara sürekli maruz kalmak...
    (carmelo, 30.09.2005 19:40)
  16. insanları öperken eğilmemeniz durumunda bol bol boynunuzdan öpülme durumudur. ayrıca vedalaşma ve hoşgeldin durumlarında, topluca çekilecek resimlerde sürekli eğik durma mecburiyeti vardır.
    (dedi ki normal, 01.10.2005 01:54)
  17. bacaklar uzun olduğu için haliyle yürürken garip bir görüntünün ortaya çıkması. uzun boylu şahıs erkekse, tuvaletten yeni çıkmış gibi gözükür yürürken. bayansa daha dikkatli olunması lazım, zira estetikten oldukça uzak bi görüntü sergilemek işten bile değildir.
    (bkz: gülse birsel)
    (moya the song, 01.10.2005 02:01 ~ 27.05.2006 19:09)
  18. kapı kirişine geçirmemek için her zaman tetikte olmak...
    (arpeggio, 01.10.2005 03:18)
  19. kambur olmamak için ufak çaplı bir bira göbeği edinmek zorunda kalmak.
    (stone cold, 01.02.2006 13:18)
  20. her türlü üst dolap eşyaları için bir aracı görevi üstlenme: chrystal gel şu tencereyi indir, chrystal gel şu perdeleri as, chrystal ayakkabıları üst rafa koy gibi seslenmeler bir süre sonra can sıkmaya başlar. ütü tahtalarının boyu her zaman kısa gelir. ütü yapmak için kambur durmak zorundasınızdır. mutfak tezgahları da kısa gelir. marangoza yalvar yakar kalın süpürgelik yaptırtıp, dolapları onun üstüne yerleştirirsiniz. fotoğraflarda herkes gözüksün diye en arkaya geçmek zorunda kalırsınız, herkesin kıyafeti görünürken, sizin sadece kafanız görünür. ayrıca eğer birileri ile yanyana fotoğraf çektiriyorsanız mutlaka eğilmenizi isterler. herkesle göz teması kurabilmek ve kalabalıkta fazla sırıtmamak için kambur durursunuz. topuklu ayakkabı giydiğinizde size uzaylı gibi davranılır. boyun zaten uzun neden bir de topuklu ayakkabı giyiyorsun diye herkes sorar. kısa boylu erkekler konusundan ise hiç bahsetmek istemiyorum.
    (chrystal, 12.05.2006 15:34)
  21. özellikle ayakkabı ve pantolon bulmakta zorlanırsınız.. hiç bir zaman ilk girdiğiniz dükkanda sizin ayağınıza uygun ayakkabı/pantolun yoktur. beğendiğiniz her modeli almanız mümkün değildir.

yeni tanıştığınız birilerinin size soracağı ilk soru "manken olmayı düşünmüyor musun" veya "basket oynuyor musun" olacağını bilirsiniz.
    hele bir de basketbol oynamıyorsanız, "neden oynamıyorsun, senden manyak basketçi olur, boyunda var" şeklinde dialoglara maruz kalırsınız.
    "manken olmak istemiyorum" muhabbetleri genelde komşu teyze ve ninelerle yapılmaktadır ve basket sorunsalında daha uzun ve sıkıcı bir hal almaktadır.
    (uçanpenguen, 25.05.2006 01:27)
  22. dalga geçenler olabiliyor, biri sana sarılmak istediğinde hem o, hem sen işkence çekebiliyorsun, otobüs minübüs dertleri zaten hiç bitmiyor. en kötüsüde kamburun çıkıyor be yav.
    (efesgüneşi, 25.05.2006 01:49)
  23. ne yedin ne yaptın da böyle uzun oldun sırlarını bize de versene gibi isteklerle karşılaşmak. bir şey yapmadım, doğru düzgün süt bile içmezdim, basket hiç oynamadım deyince, yalancı pozisyonuna düşmek. boy uzunluğunun genetik olduğunu sonradan en fazla 5 cm değştirilebileceğini anlatamamak.
    (chrystal, 25.05.2006 01:56 ~ 02:07)
  24. yiğit özgür'e benzetenler oluyor, üzüyorlar insanı...lan yoksa başka sebebi mi var?!
    (jugis nomen, 25.05.2006 02:03)
  25. daha çok dezavantaj olarak adlandırmayı tercih etsem de çok örneği vardır bu zararların. hayat uzun boylu olunca cennet olmamaktadır. yatılı misafirliğe gidilen evlerde büyük ihtimalle size verilen yatağa sığamazsınız ama sabah kalkınca "rahat uyudun mu?" sorusuna hiç rahat uyuyamadığınız halde "sen ne diyon be,öldüm de sabah elektroşokla uyandım" gibi yalanlar söylemek zorunda kalırsınız.
    sizi köpek çağırır gibi "uzuun" diyerek çağıran insan evlatlarına sabretmek için ya çok uğraşısınız ya da bu tipleri döve döve ömrünüzü harcarsınız.
    küçük otomobilleri beğenip alma gibi bir hakkınız yoktur,çünkü onların içine sığamazsınız. ben şahsen hastası olduğum mazda mx-5'in içindeyken arabanın tavanının kapanmayacağını anladığım zaman intiharın eşiğinden dönmüştüm.
    çok dezavantajı vardır uzun boyluluğun ama allah'ın çok büyük bir lütfudur. "devede de boy var" diyen arkadaşlara "kuşta da beyin var" der,selam ederim.
    (battal boy cekirge, 25.05.2006 02:11)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil