belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · domuz gribi
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · öğretmenler günü
  7. · beşiktaş
  8. · bayanlara yer vermek
  9. · yakarız bu sözlüğü

uzun bir giri yazarken elektrik kesilmesi  

1. dakikalardır ordan burdan esin alarak bin çile bin zahmet iyi kötü bir giri yazılıyordur.bitmesine çok az kalmıştır.
    geçen zaman boyunca çoktan sözlükten düşmüşsünüzdür,winamp karışık modda en az 10 şarkıyı siz duyup anlamadan çalmış geçmiştir,sol frame baştan aşağı yenilenmiş,son oylananlarınız ne zaman yazdığınızı bile unuttuğunuz girilerle dolup taşmış,dördüncü nesil beşbininci yazarına kavuşmuştur.
    (bkz: mübalağa)

tam,okuyan kişinin kahkalara boğulup,gülme komasına girmesini sağlayacak,bitirici cümleyi yazarken çat...elektrik kesilir.
    karanlıkta gerçek yerini bile seçemediğiniz ekrana kafayı vurup sövgü skalanızın incilerini saçarken ikinci çat...elektrik geri döner.
    ne diyim bilemedim.

(bkz: ebeni sikiyim tedaş)
    (bkz: kesilmeyen elektrik istiyoruz)
    (adrian, 01.08.2007 17:59)
  2. benzeri bir durum için: banyoda yüzünüz gözünüz köpüklüyken suların kesilmesi...
    (serpico, 01.08.2007 18:03)
  3. (korialstrasz, 01.08.2007 18:57 ~ 18:58)
  4. uzun uzun çalıştığınız giriyi göndermek üzereyken tedaş'ın azizliğine uğrayarak oluşan hadise.
    burada dikkat çekmek istediğim şey ise hiçbir zaman kötü bir giri yazarken elektriklerin kesilmemesi (bkz: murphy kanunları) yani yüzlerce eksi oy alabilecek bir giri girerken kesilmez. sanki size ilham gelmesini; sizi göt etmeyi bekler durur.
    (king of the west, 01.08.2007 19:09)
  5. yarına önemli bir yazlın varken elektriklerin gitmeside buna benziyor.o zaman bunu engellemek için sözlüğün bişiler yapması lazım.yazdıklarımız bizim hesabimizda bir yere belli saniyelerle kaydedilsin bence.
    (mms, 01.08.2007 19:15)
  6. az önce başıma gelen olay. amına koduğumun elektiriklerinin paso kesilip, durduğunu unutup bir kenara niye yedeklemiyorsam? ulan bir de tam en can alıcı yere gelmiştim. 5 dakika sonra kesilse olmuyordu anasını satayım! şimdi kaçan hevesle aynı girinin benzerini yazmaya çalışacağım. bakalım, olursa...

edit: yok yazamıyorum. olmuyor yani. elektirik idaresi... seni o kadar çok seviyorum ki! çalışanlarını özellikle! iki haftadır aynı mahallede günde 10 tane elektirik kesintisi yaşanmasına rağmen bir bok yapmaya yeltenmeyen çalışanlarını seviyorum. ama özellikle seni seviyorum. fatura tahsilatı haricinde hiçbir şeyle adam akıllı ilgilenmediğin için. sabah olsun ilk iş seni arayacağım. kim bilir kaçıncı kez?
    (ceyyar kermit, 05.11.2008 01:37 ~ 01:46)
  7. kesintisiz güç kaynağı yoksa bazen; [hatta bu çoğu zaman bile olabiliyor] "tedaş'a 1 adsl'e 2" söylemini de dile getirir ki bunu dile getirmemek içten değildir. onca emek size bağlı olmayan bir şekilde uçup gidince ister-istemez dilinize de vurur.
    (butterfly, 05.11.2008 01:41)
  8. "neden firefox ? " sorusunun cevaplarından biridir bu durum.
    (jugador, 05.11.2008 02:32)
  9. laptop kullanıyorsanız en azından bilgisayarınıza zeval gelmez. yazdığınız giriyi bilgisayara kaydedip, elektrikler gelince direk kopyala yapıştır tekniğiyle monte edersiniz.
    (nokturnal mania, 05.11.2008 03:23)
  10. (jadore, 09.11.2008 02:47)
  11. sayısız girimi piç etmiş bir olaydır. hala bir önlem alamadım bir de en kötüsü. sonra hiç yazmıyorsun diyorlar... ne yapim hocam? elektrikler kesikti...
    (adrian, 31.07.2009 01:11)
  12. microsoft office word u kullanmaya teşvik eden durumdur.
    (bkz: kopyala yapıştır yapmak)
    (apranax, 31.07.2009 01:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil