görseller
uzaylı sikmek 

belki ilginizi çeker
  1. · tavuk mu sikiyon
  2. · burda yapılmışı var
  3. · baba vurma uzaylı o
  4. · uzaylıyla bire bir sevişen arkadaşı olmak
  5. · sevgilinin başka galakside olması
  6. · abazanlıkta son nokta
  7. · mars ta çıplak yaratık
  8. · 2100 den sözlük başlıkları
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · colin kazım richards
  6. · aşk ı memnu
  7. · ugg
  8. · yattara sendromu
  9. · güvercin

uzaylı sikmek  

sayfa  / 2
  1. ukteci: camel
    uktecinin notu: "bilen biri yazsın."

uzaylı sikme isteği, uzaylıyı taş atarak kovalayan türk insanın fantezi dağarcığının en karanlık dehlizlerinde saklanmış, bastırılmış bir istektir. jüpiterin dolgunluğunun, satürnün o mükemmel kıvrımlarının bir uzaylı dişinin vücudundaki yansımasını görebilmek bile bu isteğin neden bastırılmış olduğunu anlamaya yeter.

uzaylı sikmek, marsın kızgın kumlarında çıplak ayakla yürümek gibidir. güneş üzerindeki patlamaların o eşsiz ahengine meydan okurcasına, uçsuz bucaksız bir karadeliğin içinde kaybolurcasına, kan ter içinde...

hadi lan hadi! uzaylı sikmekmiş. her dünyalıyı siktin bir uzaylı kaldı.

yazarın notu: "nasıl bir fantezidir anlamadım ki arkadaş."
    (ronn, 04.10.2007 18:37 ~ 18:44)
  2. (universalmind, 04.10.2007 18:39 ~ 18:40)
  3. [ukteyi görsem hemen doldururdum. zira ben uzaylı siktim. çok iyi bilirim bu işi. neyse. şimdi anlatayım.]

uzaylı sikmek, her uzaylı filmi izlediğimde içimde depreşen bir duygudur. "niye" derseniz şöyle: sen hacı murat bozması arabanla gezerken tepende değişik değişik ışıklar saçan garip bir uçan nesneyle yaklaşır, olmadı evinin tam orta yerine ışınlanır, hiç olmadı birini kaçırıp üzerinde deney yapar. özel hayata en ufak saygıları yok. zart diye gelirler. teknolojide ilerlemişler ama adam olamamışlar. özel hayat, mahremiyet diye bir şey var. insan bir kapıyı çalar, "selamınaleyküm, ben geldim" der, olmadı telefon edip "hacı bu akşam müsaitsen iki deney yapacaktık" diye sorar, değil mi? ama yapmazlar. bu yüzden uzaylıya kıl oluyorum. uzaylıyı gördüğün yerde sikeceksin birader. hem de kanırta kanırta sikeceksin. nefessiz sikeceksin. hatta kahveden adam toplayacaksın, biri (varsa) ağzına, biri (varsa) burnuna, biri (varsa) kulağına verecek. bunların çiftleşmesi de teknolojiktir şimdi. siksen neresini sikeceksin? o da mesele.
    (eksiksizuyum, 04.10.2007 19:09)
  4. bir gün uzaylılar tarafından istilaya uğrarsak hiç bir savunma hakkı bırakmayacak fantezi. adam (uzaylı) (böyle bıyıklı mıyıklı bi tane) gelir de "senin deden benim ninemi becerdi lan!" derse nasıl savunacaksın kendini? "yok benim değil ya bizim hüseyinin dedesiydi o, şerefsizim oydu" mu diyeceksin? oğlum vazgeçin bu fanteziden. uzaylı diyorum lan boru mu. yapmayın etmeyin kızdırmayın bir gün gelip çok fena yaparlar valla. uzaylıyla şaka olmaz. korkuyorum lan.

(bkz: merhaba uzaylı biz dostuz)
    (bkz: hüseyin değil bir tek)
    (bkz: abimsiniz benim) *
    (anne ben itülü oldum, 04.10.2007 19:21)
  5. (noryth aquanum, 04.10.2007 19:27)
  6. utangaçlık,sıkılganlık,sosyal iletişim bozukluğu vs gibi durumlardan mütevellit cinsel dürtülerini bastıramayan insanların,hayal delhizlerinde bu dürtünün doyumunu içsel açıdan en az enerji (nasılsa uzaylı lan,nerden bilicek) ile çözümleme yöntemi.

direk doyuma yöneliktir.
    (ouzbal, 04.10.2007 19:32)
  7. "her kuşu siktik bir leylek kaldı" önermesinde bahsi geçen leyleğin akıbetini açık eden durumdur, sıra uzaylıya geldiğine göre o arada kimleri yediler kimbilir...
    (sakallı bebek, 04.10.2007 19:33)
  8. - selam dünyalı biz dostuz!
    + seni sikerim, kalbini de kırarım...
    - ama, ama ....
    + domal lan!
    (camel, 04.10.2007 19:40)
  9. gora filminde bu terimi çok iyi anlayabiliriz. uzaylı nasıl sikilir,hangi pozisyonlarda daha çok zevk alır,neresine boşalmalıyız - çünkü devrelerinden birine boşalırsak kısa devre yapabilir- bu muammalar tabi ayrı konu
    (burkelle, 04.10.2007 19:51)
  10. (camel, 04.10.2007 19:55)
  11. (zattuso, 04.10.2007 20:22)
  12. siken kişi playboy'dur büyük bir olasılıkla.
    (prophecy, 04.10.2007 20:50)
  13. (jelibonlar uçuşuyor, 03.12.2007 19:45)
  14. (cumaya gittim gelicem, 03.12.2007 19:53 ~ 19:53)
  15. eğri oturup doğru konuşmak gerekirse ilişkiye girilecek, izdivaçta bulunulacak uzaylının iyi seçilmesini, önceden kavminin, gezegeninin, yıldızının ya işte her ne sikimden geldiyse oranın sağlam araştırılmasını gerektirecek durum. aksi takdirde :
    (bkz: dünyalar savaşı)

her uzaylı dost değildir, kimine taş atarsınız siklemez kimine bok atarsınız gücenir kırılır tribe girer. markilus yıldız takımından dünyamızı ziyaret eden a tipi uzaylı modeli zikilmeye elverişlidir. ar namus, allah kitap yoktur bunlarda, doğanın, evrenin gücüne filan inanırlar. kendi gezegenlerinde 16 yaşına gelmeden alayının kızlığı bozuktur zati. ama pilapinus yıldız takımının b tipi uzaylı modeli biraz cinstir. gösterir ama elletmez cinsten hani. ha ellemeye kalkarsanız dediğim gibi göte lazeri yersiniz.. şimdiden teşekkürler
    (yaqui, 26.02.2008 12:01 ~ 12:01)
  16. (bkz: mars ta çıplak yaratık)

burada eylemin hazırlanışı ve amacı çok iyi koordine edilmiş.
    (dünyayı kurtaran adam, 26.02.2008 12:36 ~ 12:36)
  17. birçok unsurun göz önünde bulundurulması gereken eylemdir. şöyle ki;

- antenlerinden tutmayınız! hassastır kırılabilir

- insanla aralarında pek benzerlik yoktur. doğru yeri bulmak için uzaylının tepkilerini iyi izleyiniz; mesela

*ımırghhhoarghhh!!! (yanlış yer)
    *mıyyyyyyy (tam isabet)

-daha iri yapılı olanlar erkektir! karıştırmayınız

-eğer tek uzaylı bulmuşsanız (karşılaştırma imkanı yoksa) uzantısı olup olmadığına bakınız, aktifken pasif duruma düşmeyin!!

- doğrudan gözlerine bakmayın! insanın hevesini kırabilir.

- üzerine bir battaniye atın!! bu parlak yeşil rengin gözlerinizi almasını engeller.

- uzay gemisinde yapmayın!! eşi gelirse girecek dolap bulamayabilirsiniz.

- prezervatif kullanın!! insanoğlunun yeni bir türe daha ihtiyacı yok!
    (diazepam, 26.02.2008 12:49)
  18. (nickime kadar, 28.10.2008 11:17)
  19. (girişyıkımtelaş, 12.02.2009 23:15 ~ 23:17)
  20. (burjamess, 12.02.2009 23:18)
  21. "kedi,köpek,eşek yeter artık sıkıldım" diyen zihniyetin elinde olsa yapacağı aktivitedir. sonra olayı şöyle anlatır "ben tarladaydım, uzaylı geldi, ona taş attım, üzerinde uzaylı kıyafeti vardı, onu yırttım, ve ...........". (bkz: uzaylıya taş atan zihniyet)
    (bocaboston, 12.02.2009 23:25 ~ 23:26)
  22. carl sagan'ın güler yüzünü, meraklı gözlerini ve naif tavrını takınarak söylüyorum ki; mucizeleri uzakta aramaya gerek yok. o önümüzde duruyor: hepimiz uzaylılarla sevişiyoruz, çünkü hepimiz uzaylıyız!
    (ali kamber, 12.02.2009 23:36 ~ 23:36)
  23. (fade to black, 13.02.2009 00:00)
  24. vampire aşık olmak, olabilite değeri eşit yani. hoş fantaziler.
    (grejuva, 13.02.2009 00:16)
  25. asit tribindeyken mümkün olan şeydir.
    (kiaransalee, 13.02.2009 00:17)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil