gözleri dolayısıyla da kafayı çok iyi dinlendiren bir hareket.
(viola, 25.01.2005 02:21)
hipermetrop insan davranışı
tribal fotoğrafların olmazsa olmazı
insanın bir şey düşünürken istemeden de olsa yaptığı şeydir.
uzaklara bakmak,eskileri hatırlamak,anımsamaktır...insan uzaklara bakarken çok fazla şey düşünür ve bu düşüncelerin için de kaybolur gider...
giden gider kalırsın kendi başına pencerenin perdesi yavaşça aralanır eğer yağmurda yağıyorsa gözlerin dalar gider ; öylece bakakalırsın uzaklara belki de bakarken bi kaç damla yaş karışır yağmurlara ...
(glory, 25.08.2005 18:37)
elde viski bardağı ve puro, sırtta robdöşambr ile yere kadar pencere önünde yapıldığında bonus karizma puanı ya da bir filmde kötü adam rolü kazandırır.
papatya falı gibi; gelmeyecek, gelecek...
salaklık/
coolluk arası gidip getiren bakıştır.
(bkz:
mahsun kırmızıgül bakışı)
kaybettiklerini hatırlayıp,acı çekmenin ve özlemenin bakışıdır kimi zaman...
(karde, 26.02.2006 20:17)
geçmişine dokunma hissi veren, geçmiş gözler önünden geçirilerek kötü anıların silinmek istendiği, yerine güzel hayallerin koyulmaya çalışıldığı anlardır.
ders boyunca sürekli yaptığım eylemdir, otoparka doğru, uzaklara doğru, göle doğru, yeşilliklere doğru,
öküzün trene bakmasıgibi ben hep baktım, hep... gelene de, gidene de... ama hep baktım.
bakışlarınızı o an olmayı hayal ettiğiniz yere uzatmak; 'uzaklar'a...
birilerine nazar duası felan okuduktan sonra da uzaklara bakılır.nedenini sormayın henüz çözebilmiş değilim.
yolda yürürken sinirli bir köpekle karşılaşıldığında yapılması gereken eylem. yoksa çok kötü tecrübeler sizi bekliyor olabilir.
(bkz:
insanı k.çından ısıran köpekler)
sağdan soldan garip tiplerin , belli bir tribe girmek için girdikleri moddur. ha bakarak ne düşündüklerini öğrenmek için nelerimi vermezdim.
-abi hayırdır daldın yine.
-oof..
-hayırdır abi?
-ya 514 alt mı bitti üst mü nerden öğreniriz.