belki ilginizi çeker
  1. · hayatım fren boşaldı söyleyeceğin bir şey var mı
  2. · uzaklaş yeter
  3. · la bi sus
  4. · wondrous u itici bulmak
  5. · kürtçenin kurmanci lehçesi
  6. · not arkadaşlığı
  7. · goku
  8. · yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin
  9. · defol git
  10. · enlimleme
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · disko kralı
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · uludağ sözlük
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · bolero
  9. · bülent arınç

uzaklaş yeter  

1. son zamanların bomba lafı.
    arkadaşın tekine bir kız tarafından söylenen ve bir daha da akıllardan çıkmayan laf
    (goku, 01.01.2005 03:43)
  2. -bak seni rahatsız edecek bir şey yaptıysam özür dilerim. ne yapabilirim kendimi affettirmek için?

+uzaklaş yeter!*
    (markrenton, 01.01.2005 05:04)
  3. bir çeşit ybsg...hemen bir canlandırma yapalım..
    +"ama ben şunla takılıyodum sonra bu faktörler çıktı bozuldu olay..bu arada siz de çok hoşmuşsunuz bağyan hehehe"
    +uzaklaş..çekil önümden göremiyorum sahneyi!
    -ya niye öyle diyosunuz şimdi ama ben çok duygusalımdır..hatta yeri geldiğinde duygusal bazen de sert bir mizaca sahibim ..nasıl çekici dee mi?
    -niye nooldu beğenmediniz mi beni bağyan ..cevap verin?!...
    +ya güzelim bi çekil ..
    -ne yapabilirim size yaranabilmek için..bi hamburger kapıp geleyim yandaki büfeden?
    +ya güzelim anlamıyorsun..bak görüyomusun...şurdaki çocukla deminden beri kesişiyoz..gece de eğer olabilirse onla takılıcam..yani eğer bana bi iyilik yapıcaksan uzaklaş yeter..hadi bakiim..
    (bkz: tokat gibi cevaplar)
    (radiance, 01.01.2005 05:17)
  4. oy verdikten sonra pencerenin 3 saniye içinde otomatik kapanmasını bekleyemeyen sabırsız bünyeler için geliştirilmiş çok fonksiyonlu butondur.
    (bkz: wondrous bize bir şeyler anlatmak istiyor)
    (creepingdeath, 26.03.2005 16:45)
  5. erdener abi adlı karakterin, çeşitlerini bol bol kullandığı kelime öbeğidir. gözünün akını göremeyeceğim kadar uzaklaş gibi enteresan uygulamaları da bulunmaktadır.
    (marla singer, 26.03.2005 16:50)
  6. artık yüzünü bile görmek istemediğiniz ama orda burda her yerde karşınıza çıktığı yetmiyormuş gibi sözlükte de her girinize salça olan her girinizi okuyan eski sevgiliye söylenebilecek yegane söz. **
    (ufkabakan81, 07.04.2005 23:19)
  7. bir karikatürü anımsatan emir cümlesi.

liseyi dışardan bitiren öğrenci dışarda pencerenin camından dersleri izlemektedir...
    (compasino, 03.04.2006 14:51)
  8. olay joker'de geçmektedir;

(bkz: 2005 yılbaşı)

delikanlı hatun kişinin yanına gelir:

-bak seni rahatsız edecek bir şey yaptıysam özür dilerim. ne yapabilirim kendimi affettirmek için?
    -uzaklaş yeter..

akabinde hatun kişi ayaklarıyla esas oğlanın oturduğu koltuğu itmektedir.
    (kum, 06.07.2007 02:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil