belki ilginizi çeker
  1. · mastürbasyon yaparken telefon çalması
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · aşk
  3. · ugg
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · geniş aile
  8. · edward ii
  9. · battle for middle earth 2

uyurken telefon çalması  

sayfa  / 2
  1. eğer geceleri uyumayıp gündüzleri uyuyan biri iseniz sizi çıldırtabilecek olaylardan biridir. bir anneniz arar, bir arkadaşınız her birine cevap verirsiniz ama hiçbir konuşmayı hatırlamazsınız. en son telefonun kapatılması veya atılıp kırılmasıyla sonuçlanır. benzer bir durum için (bkz: mastürbasyon yaparken telefon çalması)
    (i am a man who walks alone, 30.09.2007 02:53 ~ 03:11)
  2. salaklık derecesinde kibarsanız, karşı tarafın uyuyor muydun sorusuna yooo diye cevap vermenizle devam eder bu olay.
    uyuyordum ulan uyuyordum hadi kapat.
    (cherryblossomgirl, 30.09.2007 02:55 ~ 02:55)
  3. telefonu açıp karşı tarafı hiç dinlemeden sadece o an görülen rüyayla ilgili bir şeyler saçmalayıp sonra kapamak şeklinde olanı var. bizzat yaşadım ordan biliyorum..
    (nes, 30.09.2007 02:55)
  4. fazla uzun sürmeyecek durumdur, zira uyanır ve arayanın kim olduğunu dahi bilmeden sövmeye başlarsınız.
    (maglor, 30.09.2007 02:57)
  5. bir keresinde sabahlanıp ertesi gün 19da yatılmış ve uyunmuştur aşırı yorgunluk hakimdir bünyeye. çalan telefon açılır arkadaşın ismi bağırılarak söylenir ve telefon kapatılır. 2 gün geçip arkadaş arandığında böyle böyle oldu şeklinde olay arkadaş tarafından aktarılır. kendinden korkulur ve artık uyku düzenine bir çeki düzen vermenin zamanı geldiği anlaşılır.
    (i am a man who walks alone, 30.09.2007 02:59)
  6. sinir katsayınızın arayana bağlı olarak değiştiği durum.
    (i am the most important thing in my life, 30.09.2007 03:03)
  7. (bkz: açmam ki)
    (the artful dodger, 30.09.2007 03:05)
  8. arayan kişi eğer sinir eden biri ise; her türlü küfürü saymak isteyeceğiniz kişidir.
    şöyle ki: sabahın beşinde uyuduğum bir vakit sabahın onunda eski patronum tarafından pişkin pişkin; "yoksa uyuyor muydun?" sorusu üzerine: "ne arıyorsun bre zındık!" cevabını vermek istemiştim.

diğer tarafta bir süre görünmezseniz ve merak edilirseniz aranabilirsiniz. sevdiğiniz dostunuzdur çünkü arayan kimse ve bu size hiç koymaz. hatta; her zaman incelikli kimseler arasalar keşke dersiniz.
    (butterfly, 30.09.2007 03:16)
  9. karşınızdakine küfredip telefonu yüzüne kapatmakla son bulması muhtemel olay
    (angellore, 30.09.2007 16:59)
  10. karşıdaki yanlış numarayı aramış ise bir güzel tersleyerek telefon yüzüne kapatılır,yatağa dönülür.
    (a day in the life, 30.09.2007 17:02)
  11. eğer telefon melodisi megadeth'ten hızlı bir giriş olarak ayarlanmışsa ve noluyoruz lan ?! şeklinde yataktan fırlamanın akabinde arayan kişiye : hmpfm ben uyumuodumkiğğ haha ilahi anne bu saatte uyurmuyum hiç -saat17.00civarıdır- denilerek telefon açılmasıyla zuhur bulan hadise.
    (cwen, 30.09.2007 17:29 ~ 17:30)
  12. ilk uyandığında insanların seslerinin bok gibi olması gerçeğinden dolayı 'alöğğğğ' diye boru gibi bi cevapla sonlandırılan durumdur.
    (undeuxtrois, 30.09.2007 17:48)
  13. (bkz: sözlük yazarlarının cep telefonu melodileri)
    (i am a man who walks alone, 30.09.2007 18:08)
  14. uyku sonrası kendinden geçmiş travesti tadındaki sesimle arayana yanlış numara mı lan acaba endişesi yaşattığım durum.
    (billie jean, 30.09.2007 18:11)
  15. telefonu açarsanız,kapattıktan sonra eğer arayan mühim bir kişi ise 'eyvah ne saçmaladım acaba?'diye düşünmenize yol açacak olan durum.bir diğer olası şey ise 'ya rüyamda beni falanca aradı' diye düşünmektir.
    (jeux denfants, 30.09.2007 18:18 ~ 19:49)
  16. aynı anda bir de kapı çalıyorsa oluşacak bir karambolde telefonu cevaplamaya çalışırken yanıbaşınızdaki gözlüğünüzün yere düşmesi ve de üzerine basmanızla sonuçlanabilecek olay. size yamuk bir gözlük bir de bol miktarda sinir bırakır.
    (pandaros, 30.09.2007 18:58)
  17. zıırrrr(ölüm çanları gibi çalmaktadır o an)
    biri:alo...ağır hasarlı nbr?
    ağır hasarlı:!?!
    biri:ne yapıyorsun?
    ağır hasarlı:(uzun süren bir nefes alıp vermeden sonra)uyuyorum
    biri:bişi sorcaktım ben sana...bıdı..bıdı..bıdı...
    ağır hasarlı:amk..(sessizlik)...ya ben şimdi konuşamıyorm...sonra ara..çat!
    (ağır hasarlı, 01.10.2007 23:40)
  18. sevgili ya da sevilen kişi arıyorsa güzeldir, uykudan uyandırılmaya değer. o saatte bile düşünüldüğünü gösterir. hatta sen uyur da düşünmezken onun seni düşündüğünü bilmek daha bir güzel gelir. uykulu uykulu konuşursun, sevdiğine sesin daha bir tatlı gelir.
    dolayısıyla taraflar arasındaki ilişkiye bağlıdır uyurken çalan telefonun yarattığı etki...
    (chocolattes, 14.09.2008 00:55)
  19. uyurken çalan telefon cevap verilmeyesidir.karşıdakinin sorularına verilecek saçma cevaplar ve bunları daha sonra hatırlamama olasılığı yeterli sebeplerdir kanımca.ısrarla çalmaya devam ederse de meşgule verip, "alarm sandım kapattım" denilebilir.*
    (işbukutuyayazdım, 14.09.2008 02:28)
  20. (bkz: sabahın köründe arayan sevgili/!hell guardian)
    (hell guardian, 14.09.2008 02:29)
  21. çok sinir bozucu bir durumdur..
    gelen aramayı kabul ederseniz arayan çok saçma bir mevzudan da konuşabilir
    ama bu sefer çok önemli bir şey olma ihtimali de vardır
    kendi adıma konuşayım
    evde telefon yastığımın altında durur.sağ el baş parmağım da telefonun meşgule alma tuşunun tam üzerindedir.
    gece bir arama geldiği zaman elimde eğittiğim akıllı kaslar elimi harekete geçirerek gelen aramayı otomatik olarak reddeder ve meşgul durumuna atar.
    eğer arayan oldukça inatçı ise bir kaç seferden sonra aynı parmakla telefon kapanır
    yok biraz sessiz sakin bir adamsa derdini mesaj atarak anlatır ve ceza aka keskinkılıç uykusuna rahat rahat devam eder
    tavsiye ederim çok işe yarıyor..
    (ceza aka keskinkılıç, 14.09.2008 02:34 ~ 02:35)
  22. genelde derin uyuduğumda hatırlamayıp saçmaladığım durumdur. hatırlanmazsa bana yapıldığı gibi şunu geçen söylemiştin diyerekten karşı taraf koz olarak kullanabilir.
    yine de uyandırsa bile küfredilendir, bir de hiç önemli değil ne olcak ben de uyanacaktım zaten tripleri atılır karşı tarafa ama içinden saydırır uyandırılan.
    (despinaa, 14.09.2008 02:40)
  23. insanın telefonu ananskimdiye açmasına ve akabinde kapamasına sebebiyet verebilecek durumlardan biridir.
    bir diğeri için
    (bkz: eski sevgilinin yeni sevgilisinin araması)
    (the godless endeavor, 14.09.2008 03:08)
  24. rüya mı gerçek mi olduğunun ayrımına bir süre varılamayan durumdur
    (yalnızlık bir yangıdır, 14.09.2008 04:29 ~ 26.09.2008 14:40)
  25. açılacaktır illa susmaz yoksa! bir de saat "uyanmış olunası saatler"se, örneğin öğlenin üçü, akşamın altısı gibi... ve arayan patronunuz, anneniz ya da hocanızsa... kesinlikle o uykulu halinizle dahi telefon açılmadan ses denemesi yaptırır insana,, alohhoööğğkk,, ıımm öhöhhöö alo aloo alooooooo diye sesinizi açarsınız ilkin. "uyumuyordum ya, bu saatte uyunur mu" ses tonuna kavuşulmalıdır. yoksa bu saate kadar uyuyor musun sen sorusuna cevap bulamayabilirsiniz uykulu kafa, ses işini ayarladıktan sonra cevaplanır telefon sanki herşey yolunda, tüm işi gücü bitirmişsiniz de kitap mitap okuyorsunuz gibilerinden... gün bitti hiç bir iş yapmadın mı lakırdılarından korktuğunuz için yaparsınız, yapan vardır, yaparım...
    (hiaxii, 14.09.2008 05:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil