şimdi uykusuzla milliyet arasında nasıl bir bağlantı kurdu bu büfeci teyze desem ondan önce neden milliyet ve ben diyorum. bu kesin milliyet okuyordur falan denicek bir tip de yok ama neyse. ( ama bana gelip de "bu milliyet okuyordur" diyeceğin insan nasıldır derseniz mal gibi bakarım.)
yeni sitesi blog gibi düzenlenmiş, çizerler blog girilerini, giri kelimesini kullanıyorlar, eskizlerini, derginin içinden fotoğrafları filan koymuşlar, gayet eğlenceli olmuş. şu ana kadar barış uygur, ersin karanulut, memo tembel çizer ve cengiz üstün bayağı abanmışlar, bir sürü yazı yeni siteye, ama bence yakında sıkılırlar.
penguen'deki ayrılıktan sonra ilk sayısını sabırla beklediğim, ilk sayısını ismine uyuz olarak okumayı bitirdikten sonra "olacak olacak" dediğim, üstün brothers ve emrah ablak'ın da katılımıyla kadrosunu kemikleştiren, şimdi ise benim gibi koleksiyoncularını gördükçe "yalnız değilim ki mizah dergisi biriktirilir kie" gibi fırat triplerine girmemi sağlayan mizah dergisi..
gençlere kendini çok sevdirmiş ki fan sitesini bile yapmışlar.
adı da şuymuş:
http://www.uykusuzfan.com başka bir ad bekliyordunuz di mi? beklemiyor muydunuz. vay amk. uykum geldi benim.