belki ilginizi çeker
  1. · başlık giri ve nick uyumu
  2. · tim bartın kültür ve dayanışma derneği
  3. · ne de olsa kışın sonu bahardır
  4. · başlıkları alt alta okuyup heyecanlanmak
  5. · uykusu olup da uyuyamamak
  6. · kravat bağlamayı bilmeyen erkek modeli
  7. · uykulu
  8. · bakkal amca bu paraya ne olur
  9. · tekrar yayınlanmasın denilen diziler
  10. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  4. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · yaran diyaloglar
  8. · güne iyi başlamak
  9. · yurtseven kardeşler resmi web sitesi

uykulu  

1. hoşgeldiğimiz nesildaş...

(bkz: nesildaş diyenlerin gizli komünist olması)
    (bkz: ukte zıçan adam)
    (wasowsky, 05.03.2008 15:45)
  2. ders çalışılması gereken bir gecenin ortasında, kahve ve sigara kokusu karışmış bir odada kafasını kaşıyarak önündeki sayfalara bakan, gözaltı torbaları pirelli lastikleri tadına varmış kişinin durumudur.
    (syntaxerror, 10.05.2008 15:49)
  3. uykudan yeni uyanmış kişi.

(bkz: uykuluk)
    (tutkulu düş, 27.07.2008 19:06 ~ 19:06)
  4. nazik, yardımsever ve ilgili 4. nesil yazar. sağolsun , varolsun.
    (critical, 02.02.2009 13:21)
  5. uykulu uyumuş uyanmış ve halen uykusu olan anlamındayken,
    uykusuz da uyuyamamış ve uykusu olan anlamına geldiğinden garip bir şekilde anlam bakımından uykusuzla arasında pek fark olmayan sözcük..
    (adnan, 02.02.2009 13:34)
  6. ne zamandı bilmem hangi başlıktı... yazılan giriye atıfta mu bulunduk, yorum mu yaptık bir şey oldu. bir baktım aahanda bu kişiyle mesajlaşıyoruz. yorum üzerine yorum. düşünce üzerine düşünce...
    günler geçiyor sonra artık her online görüldüğündepiştt napıyorsun bakiyim diyor, deniliyor. şarkılar alınıp veriliyor. benim gibi türkçe özürlü sözlük yazarına sabırla türkçe dil bilgisi anlatılıyor, efkarlı kusunca sakin ol adamım deniliyor, bloglarda yazılanlar paylaşılıyor. sonra senin bir tezin vardı kardeş biliyor musun bakıyım diye kulağım çekiliyor... tüm bunlar ve yazılmayan herşey için teşekkür edilecek insan. itü sözlüğü sevme nedenlerinden biri daha kendisi. görülmedi , canlı olarak tanışılmadı belki de hiç görülüp tanışılmayacak. misal ünlü kahve makinesinden bir kahvesi içilmeyecek. bende ona pastaikram etmiyeceğim belki. ama işte itü sözlük sayesinde dünyadaki varlığından haberdar olunmuş bir merhabasıyla insanı mutlu eden insanlardan biri o da.
    tezini versin, okulunda sorunu kalmasın, bol bol giri yazsın, bol bol napıyorsun bakiyim desin. burjuva yemeklerini bizim yerimize de yesin.

saolsun, var olsun, uykusuz olmasın, hep iyi olsun, amin bitti.
    (bkz: yağcılık olarak algılanmadan sınırsız iltifat edilir)
    (karyatid, 07.10.2009 16:19 ~ 16:21)
  7. (bkz: kırılgan diyorlar bana oysa saldırganım ben)
    (karyatid, 14.11.2009 20:18 ~ 20:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil