belki ilginizi çeker
  1. · orospu çocuğu sivrisinek
  2. · kene tezahüratı
  3. · uyku esnasında götün dibinde uçuşan pire
  4. · cehennem azabı
  5. · yatak odasında sivrisinek avı
  6. · sokmak için izin isteyen sivrisinek
  7. · orospu çocuğu sivrisinek
  8. · gecenin geç saatlerinde huzuru kaçıran sinek
  9. · uyku esnasında kulağın dibinde uçuşan sivrisinek
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · fotoğraf makinası olmayan japon
  6. · cehennemin girişinde yazan söz
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · filmdeki kötü adamları tutmak
  9. · yağmurda denize girmek

uyku esnasında kulağın dibinde uçuşan sivrisinek  

sayfa  / 3
  1. köylerde yada kırsal alanlarda daha fazla olur bu sinekler ve ışığı kapatınca karanlıkta harekete geçerler, aydınlıkta hareket etmezler, bazı ince türlerinide farketmek çok zordur.ışığı açarsın sonra ararsın bir iki tanesini bulur öldürür kurtuldum sanırsın ama ışığı söndürünce yine en az bir tanesi yine vızıldar kulağının dibinde...
    (husatin, 03.09.2006 17:53)
  2. sabaha kadar sinirden uykusuz kalmanızı ve orospu çocuğu sivrisinek diyerek sabaha kadar pusuya yatmanıza sebep olan hayvandır.
    (tye, 04.05.2007 18:44)
  3. uykuya dalana kadar kulaklık eşliğinde müzik dinlemek suretiyle sesi engellenebilecek uyuduktan sonra da uyku derinse çok da enterese etmeyecek sinir hayvan.
    (chericheri, 04.05.2007 19:04)
  4. sineklerin en sinir bozucusu,en uyku kaçırtanı.birde ayak parmağınızın en ucunu ısırmışsa yaz mevsiminden tiksinmenize bile sebebiyet verebilir.
    (paranoidandroid, 04.05.2007 19:51)
  5. sonu yassısinektir.
    (gitaristkaptan, 04.05.2007 19:52)
  6. sıcak yaz gecelerinde, zaten sıcaktan uyuyamazken uykuyu kaçırmaya ve sinir etmeye birebir mahlukat.
    (comet, 04.05.2007 20:01)
  7. hayatımda en nefret ettiğim şey sivrisineğin çıkardığı o vızıltıdır.
    allahsız ısır da git işte!
    (sos, 04.05.2007 20:18)
  8. bu sinek için evde örümcek besliyorum. yakalarsam ona veriyorum.
    yakalayamazsam kanımı helal ediyorum emeğe saygım sonsuz.
    (cirtucal dirious, 04.05.2007 20:46 ~ 08.05.2007 16:23)
  9. genelde sesin geldiği yöne doğru elimi savurarak geberttiğim sinek öyle yapamazsam nerde olduklarını biliyorum odamdaki posterlerin siyah kısımlarına konuyolar akıllılar ya onu çözüm sanıyo salaklar ama hepsini öldürdüm öldürmeyede devam edicem
    (elessar, 04.05.2007 21:29)
  10. gecenin bir yarısı kalkıp tavanda, duvarda, perdede, vs sivrisinek cesetleriyle evde katliam izleri bırakmakla sonuçlanan olaydır. ertesi sabah da onca sinirin ardından "oeh eh elcağızlarıma sağlık" diyip kendinizle gurur duymayla devam eder..
    (ven, 04.05.2007 23:09 ~ 23:10)
  11. uykunuzu karçımaya ve sizi tüm gece siz onu bulup gebertinceye kadar rahatsız eden sinek türü.
    (ink, 04.05.2007 23:12)
  12. (yasal uyarı, 04.05.2007 23:13)
  13. taa fizan'da da doğsa, beni arayıp bulup sorti yapmadan ölmeyen sinek türüdür. azimli ama hacimsiz haşarattır.
    (sugibiazizol, 04.05.2007 23:17)
  14. bundan 10 yıl önce ben:

-bu adapazarı'nın sinekleri ne salakmış ya. kovuyosun kovuyosun aynı yere konuyolar hemen öldürüyosun.

daha sonraları ben:

-adapazarı sineklerinin mına koyyim. bi uyutmadı şerefsizler gelip gelip aynı yere konuyolar.

gecenin bir vakti yataktan kalkıp odamda sinek avladığım çok olmuştur. cork diye duvara yapıştırınca yüreği soğur insanın.
    (nox, 04.05.2007 23:19 ~ 08.08.2007 05:18)
  15. uyur gezer sivrisinektir.
    (alkolik2000, 04.05.2007 23:27)
  16. daha uykuya dalmadan da taarruza geçebilir bu sinek. hangisi tercih edilesidir şu an karar veremedim. kulak dibi sortileri vazgeçilmezleri arasında olan bu mahlukat, en ağır küfürleri haketmekte olsa da gece gece ağzımı bozduramayacaktır bana.
    (ichgeheindaskino, 15.05.2007 02:11)
  17. (steinmetz, 15.05.2007 02:13)
  18. cami duvarını pisleyen kişiyle hiçbir farkı yoktur kendisinin. hatta muhtemelen akrabadırlar da. durumları da ırsi olsa gerek.

hayvanlar aleminin canlı bombasıdır.
    (miss teacher, 15.05.2007 02:20)
  19. öyle iç tırmalayıcı bir sestir ki, o an itibariyle ajdar anık'tan çikita muz tercih sebebidir, o derecedir..
    (absolutely, 26.06.2007 03:13)
  20. siz sinirden kudurdukça ve kolunuzu kaldıramayacak kadar uyku ortasında iken, pike yapıp kulağınızın en uç noktasından sıyırıp geçen geberesicedir.
    (so so, 26.06.2007 03:16)
  21. o gıcık vızıldamasıyla* tam dalacakken uykunun içine sıçan ibne, piç, götveren hayvan. hayır, sokacaksan sok, bak ne güzel ayağım var, kolum var, bacağım var, neden kulak? bi bok yiyecen madem, onu da çaktırmadan yap. ben daliyim şu uykuya, ondan sonra feda olsun tüm kanlar sana. ha bi de böyle durumlarda bi hışımla kalkılır o yataktan, ışık açılır, ama sivrisinek beyefendiden eser yok. ara ki bulasın pezevengi.
    (mahone, 26.06.2007 03:53)
  22. "ne istiyorsan al götür ama sus allahasen yetti be dayı dayı dayı aaa..." şeklinde monologlarıma anlam katan yaratılmış türü.
    (minimoy, 26.06.2007 04:12)
  23. küçüksünüzdür. yaz gelmiştir, sivrisinek populasyonu artmıştır. geceleyin uyurken kulakta vızıldar. kulağınızın içine kaçacak diye korkarsınız. elinizle savuşturmaya çalışırsınız gitmez. vızvız sesiyle bir yarım saat kadar uyumaya çalışılır olmaz. en sonunda anne uyandırılır, fakat kurnaz sinek çoktan saklanmıştır bile. anne onu gecenin bir yarısında sinek öldürmek için uyandırdığınıza kızar. siz sineğinizle kalakalırsınız. sineksiz uykular dileğiyle...
    (nephthys, 28.03.2008 19:40 ~ 19:40)
  24. yaz aylarının en sık rastlanan olaylarından biridir. zira tamda uykunuzun en güzel yerinde kulağınızın dibinde uçuşan bu sivrisinek için önce 'ufff ya bi çekil git ya dersiniz' ama sivrisinek 6 sn lik hafızasıyla bu dediğinizi hatırlayamayacak kadar maldır ve ' vıyyynnnn, vıyyyyyn' sesleriyle size serenat yapmaya devam eder. sizde buna karşılık 'siktir git .mına kodumunun hayvanı' deyip yorganı kafanıza çekersiniz. ama mevsim yaz hava gölgede 35 derece dayanamaz açarsınız gene yorganı ama sivri sinek eski bir dostu görmüş gibi sevinerek size şarkı söylemeye devam eder. bundan sonra ise ancak 3 senaryo gerçekleşebilir.

senaryo 1- ışığı yakar elinize, kendinize en yakın savaş aletini alır ki bu genelde tshirt, teklit, dürüm şeklindeki dergi, gazete gibi herkesin evinde bulunabilecek malzemelerdir. ve 'gel lan buraya nerdesin adi sivri' nidalarıyla sivri sineği düelloya çağrırsınız. öldürür ve uyanmanıza 1 saat kala tekrar yatağa girersiniz.

senaryo 2- 1. senaryodaki herşeyi yaparsınız ama sivrisinek sizden güçlü çıkar ve kaçmayı başarır. en sonunda yorgunluğa dayanamaz ve yatağa girersiniz ama sivrisinek daha son sözünü söylememiştir. 'ey evlat intikam soğuk yenen bir yiğecektir der' ve dalar size ama siz yorgunluktan gıkınızı çıkaramazsınız, oda sizin ebenizi bile beller. hazin sonla ertesin gün karşılaştığınızda yapabileceğiniz en iyi şey ' üzgünüm millet sanırım, kızamık çıkarıyorum siz gidin ben evde takılcam' demektir.

senaryo 3- alır yastığı, ilk bulduğunuz odaya dalarsınız. ama herne hikmetse sinekte sizinle gelmiştir. ama artık ona karşı 2 kişisinizdir.
    (mi atze, 28.03.2008 19:57)
  25. pezo nun zaten bir lastiklik canı var.gelmiş hala kulağımın dibinde kendine has sesleri çıkarır.hayır o değil yataktan çıkıp ışığı yaktığımda kamufle oluyor.ara ki bulasın hımına kodumunun sineğini ama bulunca da varya öyle bir hayatına son veriyorum ki değil duvarda bir poster,metabolizmasına kadar duvarın üstündeki boşlukları dolduracak kadar sövüyorum şerefsizi.ulan sanki canın ne senin.sinirlendim şimdi durup dururken.olacağıda buydu zaten.
    (travis acherontia styx, 28.03.2008 20:28)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil