belki ilginizi çeker
  1. · herkes mi obsesif kompulsif olur anasını satayım
  2. · duyuruların aslında demek istedikleri
gündem
  1. · geniş aile
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · uykusu olup da uyumayan insan
  6. · ismail yk
  7. · tanrıya sorulacak tek soru
  8. · tuvalet seçiminden karakter tahlili
  9. · banyo yapmayın başınızı yıkayın

uyku düzensizliğine sahip olmayı bir bok sanmak  

1. tanımlamaya mecalim yok şu an. ilerde yazarım belki. sadece örneklemekle yetinecem:

* "hacım tam 192 saattir uyumadım. proje yapıyoruz arkadaşlarla."

* "ben vampir gibiyimdir lise bitti biteli. uykum mesai gibi anasını satayım, sabah 9, akşam 5. gece hayatı başka bişi yea."

* "20 gündür günde 2, bilemedin 3 saat uykuyla geziyorum ulan!"

* "abi bi süre sonra miden bulanmaya başlıyo, ondan sonra halisünasyon falan görüyosun bak ciddiyim. uçan şapka gördüm ben."

... azalarak bitin mümkünse.
    (janken, 23.09.2009 09:21)
  2. 20'li yaşların başlarında yavaş yavaş kendisini oflama puflamaya bırakır. 25'e yaklaşırken isyan halini alır. 25'ten sonra söylemeye çekindiğiniz bile olur. sonra da söversiniz 18'inize. evet bir bok sanıyordum, yüzüme gözüme sıvadım; göremiyorum bile şimdi hayatı. siz siz olun günde en az 6 saat uyuyun. sosyal mesajımı da verdim, şimdi siktirolup gidiyorum; uyku düzensizliğimi bir bok sandığım zamanlarıma söverekten.

edit görünümlü normalite: kafama sıçayım.
    (anladım bozukluğu, 23.09.2009 09:39)
  3. bide düzensiz uykuna hayran kalan kitle vardır.bişey zannederler ..nesi beğeniliyorsa, sinir bozucu.
    -abuk subuk düyalar görüp uyku düzenim bozuluyor. off puff
    -ne kadar güzel ..benim de hergün aynı saatte uyku geliyor..
    -hıı?
    (asllll, 23.09.2009 09:41 ~ 11:05)
  4. (bkz: herkes mi obsesif kompulsif olur anasını satayım)
    (bkz: @3037086)
    (anophelos, 23.09.2009 09:48)
  5. üniversiteden yeni mezun olmuş heyecanlı genç iş başvurusu yapar;

- hmm solidworks, catia, ansys biliyorsun. çok güzel.
    - ingilizce anadil gibi, almanca çok iyi, fransızca da ileri seviyede. çok güzel evet.
    - okulunu dereceyle bitirmişsin, bu da çok güzel. peki öz geçmişinde yazmayan, eklemek istediğin bir şeyler var mı?

+uykum çok düzensizdir. liseden sonra çok bozuldu. gece hayatı, karılar kızlar falan derken. öyle böyle düzensiz değil yani. çok fenayım. bu konuda üstüme tanımam. hele haftasonları hiç uyumuyorum. sürekli eğlence. bazen 3 gün uyumadan içtiğim bile oluyor. ama artık azalttım tabii. daha çok..... vs. vs.

-oha beyninden duman çıkıyo lan bunun. çabuk söndürün şu manyağı. yatırın şuraya biraz uyusun.
    (fak badi, 23.09.2009 10:34)
  6. büyük gaflettir, öyle 2-3 saat uyunan ya da sabahlanan her gece sizi bir hafta yaşlandırıyor, ki bunu uzun senelere yayarsak 23 yaşınızda 30 yaşında gösterirsiniz, yani o bir şey sandığınız eylem size büyük şey olarak geri dönüyor.
    aman diyim gençler uzak durun kendinizi yakmayın.
    (leyl, 23.09.2009 13:50)
  7. ebemi sikiyor afedersin nasıl bir bok sanayım?
    (asabi martı, 23.09.2009 14:16)
  8. "son x günde y saat uyudum", "şimdi yatsam 3 gün kalkmam", "geçen derste rüya gördüm", vb. repliklere sahne olur.
    (xanobachewsky, 23.09.2009 14:19)
  9. bununla beraber ne kadar sigara ve kahve içtiğini söyleyince, karizmanın tavana vurduğunu sanan insanların yediği halt.
    (nouvel, 23.09.2009 14:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil