görseller
uygur kardeşler 

belki ilginizi çeker
  1. · nejat uygur ölsün artık
  2. · şahane pazar
  3. · ünlü olmasına anlam verilemeyen kişiler
  4. · uche
  5. · temmuz 2009 uygur soykırımı
  6. · evdeki ses
  7. · babanın film seyrederken uyuması
  8. · süheyl behzat uygur
  9. · ergenekon terör örgütünden selin
  10. · alternatif age of empires karakterleri
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · domuz gribi
  4. · yılmaz özdil
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · ezel
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · kar sapanı
  9. · life of brian

uygur kardeşler  

1. nejat uygur'un gereksiz iki oğlu süheyl ve behzat uygur için kullanılan kısaltma.
    (stairway to heaven, 19.03.2006 16:12 ~ 06.04.2007 18:29)
  2. (ubiquitous, 19.03.2006 16:23)
  3. süheyl uygur ve behzat uygur ikilisi. aralarına uche'yi de katıp, üçü bir arada tadını yakalamaları an meselesidir.
    (ornitrin, 10.01.2007 19:37)
  4. yıllardır televizyonda gereksiz yer kaplayan yaşam formları.
    yetmemiş bir de kaset çıkarmışlardı kötü şarkılar filandı adı galiba.
    yetmedi hala televizyondalar.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 19.05.2008 08:43)
  5. asit havuzu, çözümlerden biridir
    (archangel tyrael, 19.05.2008 08:54)
  6. konuk oldukları her programda, sunucuya iki laf ettirmeyen ve hep öne çıkmaya çalışan kardeşlerdir.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 19.05.2008 12:57)
  7. en azından küçük olanı kıyafet seçimindeki istikrarlı ve kararlı tutumundan ötürü takdir edilesidir. ulan nevresim takımını ceket yapıp geliyor herif yazık günah şu memlekete.
    (calligrapher, 29.06.2008 21:29)
  8. az önce içeriden gelen tv sesinden anladığım -valla babam seyrediyo- ve duyduğum kadarıyla geçen diyalog;

olmayasıca uygur kardeş: e siz kimi patlatıcaksınız?
    talihsiz yarışmacı: ben seni patlatmak istiyorum yaaaa
    (prezerlatif, 29.06.2008 21:30)
  9. süheyl uygur'un kanal d zamanlarında yayınlanan şahane pazar adlı programda giydiği takım elbiselere yurtdışından çok talep gelmiş.ama hepsi özel dikim olduğundan hiçbirini vermemiş.bunu neden yazdım bilmiyorum ama bu adamlar televizyonda nasıl yıllarca kendilerine kapı buldular,bu adamları kim seyrediyor anlamak mimkin değil.komik değilsiniz arkadaşım ya.yapmayın artık,bırakın şu inadı.çıkmayın tvye lan.
    (grace slick, 29.06.2008 21:33)
  10. uygur devleti döneminden, has uygur vatandaşı iki kardeş için kullanılan kısaltma. kendileri yıllar yılı buzun içinde muhafaza edilmiş ve bir süre sonra ortaya salınmışlardır. baba uygur'un yaşının ilerleyişi ve saygı duyulası geçmişi sebebiyle, ayrı tutulması gereken yaşam formlarıdır. "uygur kardeşler ise uygur devleti. yıllar yılı buzda bekletilme." [p ise q] gibi ölümcül şakalara hiç bu kadar sığınmak istememişti bu toprakların insanları. ulan yoksa, ömrümüzden çalmak üzere mi gönderildiler ?! düşünelim: süheyl'in agucuk bugicik kıyafetlerinin verdiği neşe, yaşam sevinci ile behzat'ın bembeyaz saçlarının empoze ettiği "ömrün gelip geçtiği" fikri... off. bu çok kafa karıştırıcı. kimsiniz siz uygur kardeşler ?! kimsiniz ?!
    (alik, 29.06.2008 21:33 ~ 21:36)
  11. mizah dünyasının ajdar anıkları.
    (bulletproof, 29.06.2008 21:41)
  12. komik olsa gerçekten kahkaha atıp gülmek isterdim bu ikisine ama olmuyor bir türlü gülemiyorum .
    (otrivine, 29.06.2008 21:52)
  13. yaz ekranlarının korkulu rüyalarından biri(leri).
    diğeri için (bkz: banu alkan)
    (yilan tislak, 29.06.2008 22:02 ~ 22:02)
  14. bugüne dek bir kebapçı açsalardı -ki buna isimleri de müsaitti- vatan millet için daha hayırlı olur, karın doyururlardı.
    şimdi sadece kafa şişiriyorlar..
    (dirtypain, 02.07.2008 11:28)
  15. adlarına tıklayınca anlamadığım bir şekilde belki ilginizi çeker kısmında "danie amokachi"nin çıktığı nejat uygurun cocukları. kocaman adam olmuslar, ama adam olamamıslar zannımca. danielim amokachim ise hep ilgimi çeker orası ayrı.
    (eny, 06.07.2008 23:50)
  16. çocukluk dönemimden beri yakamı bırakmayan bir karabasan gibiler.ne zaman tamam bu sefer bitti daha ekranda görmeyeceğim dediğim anda bir insanoğlunun böyle bir şeyi nasıl düşünüp de,yok abi düşünme kısmını es geçiyorum ya böyle derken her programlarındaki saçmalıklarını tv yöneticilerine nasıl kabul ettirdiklerini çok merak ediyorum.bana göre uygur kardeşlerin yapmış oldukları programlarda televizyon tarihindeki en büyük israflara imza atılmıştır.umarım son yaptıkları programın adı gibi batar giderler…
    (düş işleri bakanı, 07.07.2008 11:15)
  17. nejat uygur'un mirasını yiyen kardeşlerdir.süheyl arada komiklikler yapıyor ama behzat hiç komik değil lan.arada sırada komik olmaya çalışıyor onu da beceremiyor.bi ara abdülkadir diye bir şarkı yapmışlardı.fena değildi ama cover idi o da.orijinal projeleri yok pek
    (kinesis, 29.07.2008 00:36)
  18. işte ben unutmaya çalıştıkça karşıma çıkıp kabus potansiyeli yaratan birileri daha. haydi yapabiliriz, hep beraber unutalım bunları.
    (closer, 29.07.2008 02:11)
  19. onları görünce insanın kendi kardeşini sevmesi,kardeş kavgalarının olmaması gibi bi sosyal amaçla yıllardır televizyon programı yapmalarına izin verildiğini düşündüğüm 2 iğreti insan.
    (3 top çikolatalı dondurma, 29.07.2008 02:28)
  20. dünyaya direk iniş yapmışlar gibi duruyorlar. hiç böyle bir çocukluk yaşamamışlar sanki. süheyl hangisi, behzat hangisi hala bilmem ama şu boydan ayakkabıya kadar aynı olan yok mu, bir garip bakışı var adamın. içinde bir şeyler saklı gibi. bir uzaylı mesela. sıkıldım bu vücuttan bilader diyor her bakışında kardeşi olduğu iddia edilen diğer benzerine. uzaylı da değiller aslında. olsalardı şimdiye kadar sikerlerdi dünyayı. ne biliyim uyku vaktim geldi sanırım.
    (ortam değişkeni, 29.07.2008 02:35)
  21. babalarının yanından bile geçemeyecek iki insan . şaklabanlıktan başka birşey yaptıkları pek görülmemiştir .
    (samalith, 29.07.2008 09:51)
  22. insanları medyadan takip etmek böyle olsa gerek. benim de çok aşırı beğenmediğim iki insandırlar özellikle televizyon programlarında fakat tiyatroda bugüne kadar çok sayıda oyun oynamışlar, hem babalarıyla hem de kendi başlarına... fena da değildir yani oyunları. babalarının izinden gittikleri söylenebilir fakat o tarz komedi türkiye'de artık pek tutmadığı için olsa gerek, devam etmiyorlar. onun dışında tv'de yaptıkları şovlar artık para kazanmaktan öteye bir şey olarak görülmemeli kanımca. ne de olsa, orası televizyon...
    (şiirbaz, 29.07.2008 10:02)
  23. hayatımın önemli bir bölümünü bu adamlar yüzünden şahane'yi gereksiz,saçma sapan anlamına gelen bir kelime olduğunu zannederek geçirdim.

(bkz: şahane pazar)
    (kido, 05.11.2008 22:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil