22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1452 tane
günün başlıkları: 1452 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aseton (8)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·hasan yalnızoğlu (3)
- ·slav kızlar (24)
- ·adnan aybaba (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·itü sözlük radyosu (11)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (95)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·edip akbayram (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
uyanınca düşünülen ilk şey
- (bkz: istanbul)
(bkz: trafik) - tüm güne günaydın demek ve hemen telefona sarılıp sevdiceğe de günaydın hayatım mesajını atmak.
- gün içindeki aktiviteler düşünülür.eğer bir ödev hazırlanıp,sınava girilip ve ertesi günün sınavı çalışılacaksa çok da iyi şeyler düşünülmez.buna mukabil gün içinde eğlenceli durumlar olması muhtemel ise büyük bir haz ile uyanılır.
- (bkz: hay sikim rüyaymış)
- biraz daha uyuycam...
- uyanmak.
- uff hayatım rutine bindi.sigaram nerde ya?
- güzel bir rüya kesilerek uyanılıyorsa, gerçek hayata dönmenin vermiş olduğu bir hayalkırıklığıyla başlanır güne, ne kadar boktan bi hayat diye düşünülür. eğer görülen bir kabussa, neyse ki gerçek değil diye derin bir oh çekilir, eldekilerle mutlu olunur.
- (bkz: i live, again)
- sigara.... ateş...küllük
- (bkz: uyku)
- acaba devamsızlığım kaç gün oldu? bugün de gitmesem mi ya? sıkıldım iyice bu hayattan. telefon da çalmamış yine. off offf...
- (bkz: kahvaltı)
- ....'a mesaj atıyım de bugün de yerime imza atsın.
(bkz: devamsızlık sorunsalı) - ha siktir yine geç kaldım.
- yine iğrenç bi gün başlıyo hay mk!!!
- gece neler olduğu..
- cep telefonu ve sevgiliden gelmiş olabilecek günaydın mesajı.
- hemen koşmalıyım yoksa altıma işicem
- en sevdiğimiz, uyanınca ilk aklımıza gelendir. uyku sırasında da zaten rüyalarda buluşmuşsunuzdur. hiç boş bırakmaz yani, pek candır pek.
- aşıksan sevdiğin, açsan yemek, çişin gelmişse tualet, sigara içiyorsan sigara..
- rüyanın en heyecanlı yerinde uyanılır..
-tam da boşalacaktım.. - 3 aydır türkiye ve yurtdışı olmak üzere 7 şehir değiştirdim. artık hangi şehirde olduğumu unutuyorum bu yüzden ilk uyandığımda nerdeyim ben sorusu geliyor aklıma.
- (bkz: çiş)
- şimdi kim kalkıp çişe gidicek yaa!?