dördüncü nesil yazarımız.
*
tanışalı ve çabucak kaynaşalı bir yıl olmasına rağmen çok şeyi paylaştığım,her hafta sanki ikimiz de hiç okumamışız gibi ersin bu hafta çok iyiydi,çok güzel çiziyo lan diye birbirimize anlattığımız,pek çok sınava beraber çalıştığımız fakat o sınavlardan hiç de iyi sonuçlar elde edemediğimiz,beytepe dönercisinden beleşe çay içtiğim pek kıymetli arkadaşım.
çocukluk aşkımız mamoru'nun
* sevgilisi usagi'ye hitap ediş şekli. usa-ko diye vurgulanır. usagi, japoncada tavşan anlamındadır. usa-ko olunca da samimi samimi bişeyler oluyor kanımca.
zorunlu edit: usako kız ismi lan.. samuray falan değil... usaginin isimlerinden biri...
http://www.venus.gen.tr/karakter.php?karakter=usagi
tanıtımdaki
kimlikleri kısmına dikkat lütfen... olmuyor ama...
(usako, 26.10.2007 15:58 ~ 07.01.2008 21:31)
bir yıldız vardı yanımda beni ışıtan
bir dost desteği beni ayakta tutan.
nicktende anlaşılacağı üzere anime sever vefalı bir o kadar da cefakar, pek bi sevimli dosttan ötesi kardeşimsi. kalbime sığmayacak dostum. şebnem ferah konserinde girişte kameramı, o koca bavulumsu postacı çantasına atarak, benim ilerde çekim yaparken güvenliklere nanik yapmama acayip yardım eden, bu hareketiyle korsana yardım ve yataklıktan yargılanması muhtemel can kişisi.
(junzi, 04.11.2007 00:34)
küçükken kendimi benzeştirdiğim, taptığım anime kahramanı. hem dua ederdim geceleri allah'ım ne olur bende usako gibi olıyım diye. ee olamadık nihayetinde ama animeci olduk çıktık onun yüzünden. aslında usagiyi çok sevdiğimden benzeştirmiyordum da kendimi, mamoruya aşık olduğumdandı her şey..
157 bölüm
bleach izleyip, anime hayranı olup "
katana ne lan" diyen bir yazar.
2 tane anime dvdsinin lafını eden yazar. hayır bişey değil acil diyoruz, önemli diyoruz gene sallamıyor.
kardeşim eline mi yapışacak lan oturduğun yerde şunları kopyalasan !
sırf buraya yazıyorum ki utansın, yüzü kızarsın, bir an önce işimi halletsin.
edit: oohh şit. çılgın ayarlara maruz kalmış bu giri.
e2: çok sağlam ayarlar vardı altta, yazık olmuş silinmesi.
(anakin, 23.07.2008 21:37 ~ 25.07.2008 12:21)
iki kilo papaz eriğin lafını eden yazar. sırf buraya yazıyorum ki gelip beni dövsün.
an itibariyle
akıllı bakınız yüzünden delirmekte olan...
bir x-men karakteri olsaydı muhtemelen mystique olurdu kendisi. tıpkı onun gibi bir şeyleri bozma hevesinde! iki dakika rahat durmuyor kardeşim, anons yapıyorum alttan "peçeteeeeeee peçeteeeeeeeeee" diye mesaj yolluyor. illa bir şeyler karıştıracak ben yayında sıçacağım. sıçtım da. bütün karizma falan dağıldı sayesinde. hayır zaten yayında karizmam sıfır, kabul ediyorum; ama iyice sıçtım yahu!
peçeteymiş. istekleri kabul edersek de dumanla haber verelim, havaya batman feneri tutalım (fener mi ne haltsa işte), havai fişek atalım!
çok pis sıçtırdı beni yayında, ağla1!
edit: şimdi de ağlıyor. ağlama be! tamam kabul ettim özrünü!
(noscho, 02.08.2008 23:35 ~ 23:35)
kafamdaki kanka modeline tam uyan kişidir kendisi. sohbeti iyi, paylaşmayı seven, bilgilendirmeyi seven. bu bir kankalık teklifi değil tabi, var bissürü kankam, hem de hanım bu kadar güzeliyle kanka olmama müsaade etmiyo
*
şaka bir yana gerçekten zirvede tanışıp sohbet ettiğim tatlı bir insandır. zirve öncesinde de bazı konularda mesajlarıyla benden desteğini esirgememiştir sağolsun. gerçi girilerden okuduğum kadarıyla biraz pintiymiş. aman olsun.
muhabbeti sağlam, fikirleri nitelikli, küfürleri ise sağlam ve nitelikli olan 4. nesil yazardır. bir msn'i kapatıp diğerini açarak "lan evden çıkıcam ne var?" demesiyle candır, canandır.
(itülmüş, 26.08.2008 14:52 ~ 14:59)
yavru tavşan anlamına geliyor (sanırım). usagi tavşan, ko çocuk anlamına gelmekte
sailor moon* seviyor olduğunu tahmin ettiğim, sırf bu yüzden tanımasam da kendime yakın hissettigim yazar.
venüs forumlarının tozunu attıran süper admin, prenses usagi...
ankara bana zirve yap zirvesi nde tanışa geldiğim.... dur be yanlış oldu, alışkanlık işte. ben bu yazarı tanıyalı bir hayli oldu yahu. hatta küçük kızım o benim
*. zirve sonrası yaptığımız küçük zirvede gülmekten karnıma ağrılar sokmuş yavrucum. gene fotoğrafını çekerken bi saat yer beğenemeyip poz verdirdikten sonra makinanın pilinin bitmiş olduğunu son anda farkeden şahsım yüzünden
kızılay'ın göbeğinde kahkahayı basmasıyla çevredeki herkesin deli mi bunlar bakışlarıyla muhatap olmamıza neden olmuştur kendileri
*. çevre haksız mıdır? hafif delilik ikimizde de fazlasıyla mevcuttur sonucunda. o yüzden bana "anneeeee" demesini pek seviyorum. olsa olsa benim gibi biri doğurmuş olabilir bu sıpayı.
(toşdidi, 21.09.2008 17:49 ~ 13.10.2008 20:45)
ilk gördüğümde "abi bu kimse ile kanka olurum ben valla" diyerek umutlandığım yazar. hala aynı umudu taşırım
"beytepe'de sular kesilmezdi kii!!!" diye ünlememe neden olmuş ve beni şaşırtmış yazar.
furi kuri ile itü sözlük radyosuna japonyadan oyun havaları getirecek süper insan.
tamda yand adını görmüşken, yüzünü görmeden çocukça hoş gülümsemesini hissettiğim yazar..çok olmamış halbuki bizde kaynaşalı ama olsun biz iyi anlaştık parantez içinde olan tanışmışlığımızla..aslında bu girinin içinde de mesajlarını okurken yüzümde beliren kocaman gülümsemeler ve sayesinde dinlediğim sonra hatırladığım güzel bir şarkı .. daha ben çok yeniyken yardımsever ve sıcak bir karşılama da da bulunmuştu farkında olmadan.. animeyle aktaramıycağım burda, artık herkes merak etsin o kadarını da, akıllı bknz diyim de anlar o..
(sündüz, 05.11.2008 22:58 ~ 22:58)
kulaklıkla hemhal olduğunu öğrenince (bkz:
@2805557), dikkat etmesini salık verdiğim yazar. aman.
(görsel:
usako/36577)
gelecek
furi kuri'de kendisinden gazette - "reila" çalmasını istediğimdir!
*
evde peçete bulamadım da, sözlüğü böyle kirleteyim dedim bir kereliğine.
şimdiden
minnet,
teşekkür...
bu sene tutulduğu amansız grip sebebiyle sadece sınav çıkışlarında görebildiğim nadide insan, kadim dostum.
2009'da iyileşip derslere benden önce girip yerime imza atmasını istiyorum.
tutulduğu şey grip değil. beyni küçülüyor bunun.
* o kadar ki, ingilizce'den kalabilir. düşünün yani... vat taym iz it?
(usako, 01.12.2008 20:56)
radyoda rezil olmuş insan. allah cezanızı vermesin
*(usako, 06.12.2008 00:03)
doğum günü olan insan.
kendisinin doğum gününü kutlarken yeni diş perisinin yastığının altına ferrari, olmadı yeni bir bilgisayar bırakmasını temenni ederiz..
ferrari sığar m'ola ki?