|
|
- dördüncü nesil yazarımız.*
- tanışalı ve çabucak kaynaşalı bir yıl olmasına rağmen çok şeyi paylaştığım,her hafta sanki ikimiz de hiç okumamışız gibi ersin bu hafta çok iyiydi,çok güzel çiziyo lan diye birbirimize anlattığımız,pek çok sınava beraber çalıştığımız fakat o sınavlardan hiç de iyi sonuçlar elde edemediğimiz,beytepe dönercisinden beleşe çay içtiğim pek kıymetli arkadaşım.
- çocukluk aşkımız mamoru'nun* sevgilisi usagi'ye hitap ediş şekli. usa-ko diye vurgulanır. usagi, japoncada tavşan anlamındadır. usa-ko olunca da samimi samimi bişeyler oluyor kanımca.
zorunlu edit: usako kız ismi lan.. samuray falan değil... usaginin isimlerinden biri...
http://www.venus.gen.tr/...
tanıtımdaki kimlikleri kısmına dikkat lütfen... olmuyor ama...(usako, 26.10.2007 15:58 ~ 07.01.2008 21:31)
- bir yıldız vardı yanımda beni ışıtan
bir dost desteği beni ayakta tutan.
nicktende anlaşılacağı üzere anime sever vefalı bir o kadar da cefakar, pek bi sevimli dosttan ötesi kardeşimsi. kalbime sığmayacak dostum. şebnem ferah konserinde girişte kameramı, o koca bavulumsu postacı çantasına atarak, benim ilerde çekim yaparken güvenliklere nanik yapmama acayip yardım eden, bu hareketiyle korsana yardım ve yataklıktan yargılanması muhtemel can kişisi.(junzi, 04.11.2007 00:34)
- küçükken kendimi benzeştirdiğim, taptığım anime kahramanı. hem dua ederdim geceleri allah'ım ne olur bende usako gibi olıyım diye. ee olamadık nihayetinde ama animeci olduk çıktık onun yüzünden. aslında usagiyi çok sevdiğimden benzeştirmiyordum da kendimi, mamoruya aşık olduğumdandı her şey..
- 157 bölüm bleach izleyip, anime hayranı olup "katana ne lan" diyen bir yazar.
- boynum kırılırsa müsebbibi olarak göstereceğim yazardır. millet düz fotoğraf çekerken bu arkadaş süperman gibi yan durmuştur. düzgün bakayım derken boynum kırılyodu az daha *
- saat 23.30'da başlayan sözlük yazarıyla dertleşme, şarkı paylaşma vs... seanslarıma saat 02.00'dan sonra katılan yeni gece arkadaşım. hiç çaktırmadan hem ders çalışır hem sözlükte gezer hem yazışır. çok hamarat çook...
- ders çalışırken ayrıca su içebilen, yemek yiyebilen, msnde konuşabilen, sözlükten işe yarayacak başlıklara bakarken arada çaktırmayıp giri girebilen yazardır aynı zamanda. yaaa yaaa...
ayrıca hazır çorba da yapabiliyor. nabeeeer?(usako, 21.05.2008 04:23)
- 2 tane anime dvdsinin lafını eden yazar. hayır bişey değil acil diyoruz, önemli diyoruz gene sallamıyor.
kardeşim eline mi yapışacak lan oturduğun yerde şunları kopyalasan !
sırf buraya yazıyorum ki utansın, yüzü kızarsın, bir an önce işimi halletsin.
edit: oohh şit. çılgın ayarlara maruz kalmış bu giri.(anakin, 23.07.2008 21:37 ~ 22:16)
- iki kilo papaz eriğin lafını eden yazar. sırf buraya yazıyorum ki gelip beni dövsün.
- geçenlerde de iki paket ramenin lafını etmiş olan yazardır kendisi. (bkz: @2540290)
sayesinde şuracıkta bulabileceğimi fark ettim ve hasret giderdim. sırf buraya yazıyorum ki gaza gelip markete koşayım kapanmadan.
|