belki ilginizi çeker
  1. · mamoru
  2. · usako
  3. · usagi
  4. · mamoru chiba
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · uzaktan kumanda
  9. · smith sayısı

usagi tsukino  

1. sailor moon adlı animenin baş karakteri olan hanım kızımız. biz onu ay savaşçısı olarak tanıdık. sulu göz, duygusal, tembel onu açıklayan üç özelliği.
    (chixculub, 14.09.2006 13:05)
  2. ay savaşçısı adındaki çizgi dizideki asıl kız.
    (voldemort, 21.09.2006 17:52)
  3. doğumgünü, akabinde burcu, onun da akabinde hali tavrı hareketleri benimle aynı olan, saç stili ve yüz ifadeleriyle kendine çok çok has, "lider olmak için mükemmel olmak gerekmez mühim olan insanlık" mesajıyla iyice sevimlileşen süper başarılı anime karakteri.
    (lindorie, 03.08.2007 19:18)
  4. külotunu görmek için bütün bölümleri izlemek zorunda kaldığım animenin baş karakteri. sonradan çok salak olduğunu anladım ve sailor mars külotunu görmeye çalıştım lakin frikik vermemek için diretse de görünmesini engeleyememiştir.
    (genius kusagami, 03.08.2007 19:29)
  5. adı japoncada tavşan demektir. ingilizce versyonunda adı serena'dır, mamoru chiba'nınki ise darien shields'dır.
    (karlfazer, 03.09.2007 18:45 ~ 18:46)
  6. çocukluğumun çizgi filmi sailormoonun esas kızı. yengeç burcu olması sebebiyle sulugöz ve duygusal olan karakter. birazcık da tembel, uykucu bişeydi kendisi. her sabah uyuyakalır, okula geç kalırdı. sonra da evdekilere kızardı beni neden uyandırmadınız diye. ayrıca yengeç burcunun gezegeninin ay olması sebebiyle de kendisi lider olan ay savaşçısıdır.
    (chericheri, 06.08.2009 02:22 ~ 03:07)
  7. (bkz: usako)
    (kl7mu, 06.08.2009 02:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil