|
|
- dial up zamanlarındaki en büyük modem efsanesi. us roboticslerin çok hızlı bağlandığı ve kolay kolay hiç kopmadığına dair söylentiler gezinirdi hep. tanıdığım bütün kullanıcılar da bu özellikleri doğrulamıştır.
- dial up zamanında normal modemler ortalama 30 dolar civarındayken kendisi ortalama 90 larda seyreden modem markası. ha kalitedir ayrı...
- 9106 model wireless adsl router'ının ayda bir kere yarım saatlik kapatılması gereken modem efsanesi.
yapmazsanız alet kafayı sıyırıyor, benden söylemesi.
- firma ismini ünlü bilimkurgu yazarı isaac asimov'un bir romanındaki robot yapan firmadan alır.
- us robotics modemlerin dial up bağlantılarda boş port bulamayınca bağlı diğer kullanıcılardan birini düşürüp kendi bağlandığı rivayet edilirdi.
- us robotics 9108 modelini kullandığım acayip kolay kurulumu olduğunu düşündüğüm yanında yazıcı hediye aldığım beni mutlu eden modem...
(weros, 26.07.2007 15:25)
- dial up zamanında her dört kişiden üçünün kulladığı marka. gerçekten kaliteli ve o zamana göre diğer modemlerden çok daha hızlı bir erişim sağlardı, bu firmanın modemleri. öyle ki 5 kb/s hızı görebilir ve bu hızda hafif dalgalanmalarla da olsa internete bağlı kalabilirdiniz. halen adsl modelleri de oldukça kaliteli, sistemle uyumlu, sorun ve arıza çıkarmamaktadır.
- filtreleme,saldırı kaydı,bütün işletim sistemlerini destekleme(linux,unix,windows -windows 95 dışındakiler tabii-hariç tüm sürümler,vs.) ve benzeri özelliklerinin yanında,tahminen piyasada satılan modemler arasında en sağlam firewall'u içeren adsl modem.arayüz erişim adresleri bütün modeller için aynıdır: 192.168.1.1
- fujitsu siemenslerin bazı modelleriyle uyuşmazlığı vardır. devamlı internetten kopmanıza sebep olur. çözümü vardır ancak baya kasmanız gerekmektedir. bir an kendinizi laptopu veya modemi yumruklarken bulabilirsiniz bu sorunu çözerken. sabırlı olun. (bkz: obi-wan kenobi)
- us robotics 9110 modeliyle beni hayal kırıklığına uğratan,"lan niye laf dinlemedim,niye airties almadim?!" diye beni kendi kendime konusturan adsl modem markasıdır.airties arızalı-hatalı-sorunlu çıkan ürünlerini bir üst modeliyle yenilerken ve müşterilerinden teşekkür mailleri alıp,aldığı bu mailleri sitesinde yayınlarken;us robotics ücretsiz müşteri hizmeti numarasını aradığınızda,turkiye'de teknik desteği olmadığını söyler.
- (bkz: microsoft robotic groups)
- sürekli gelişen teknolojinin, cep telefonlarının ve su ısıtıcılarının insan hayatında neleri değiştirdiğini ürünlerindeki uyarılarından anlayabileceğiniz firma. kendi malı olan bir kulaklıktan:
"no emergency calls
skype is not a replacement for your ordinary telephone and cannot be user for emergency calling"
- (bkz: i robot)
|