us robotics  

adana çık aradan

1. dial up zamanlarındaki en büyük modem efsanesi.us roboticslerin çok hızlı bağlandığı ve kolay kolay hiç kopmadığına dair söylentiler gezinirdi hep. tanıdığım bütün kullanıcılar da bu özellikleri doğrulamıştır.
    (kornish, 20.03.2005 11:23)
  2. dial up zamanında normal modemler ortalama 30 dolar civarındayken kendisi ortalama 90 larda seyreden modem markası. ha kalitedir ayrı...
    (easy company, 20.03.2005 11:24)
  3. 9106 model wireless adsl router'ının ayda bir kere yarım saatlik kapatılması gereken modem efsanesi.

yapmazsanız alet kafayı sıyırıyor, benden söylemesi.
    (ufkabakan81, 08.11.2005 12:53)
  4. firma ismini ünlü bilimkurgu yazarı isaac asimov'un bir romanındaki robot yapan firmadan alır.
    (ufkabakan81, 20.05.2006 14:54)
  5. us robotics modemlerin dial up bağlantılarda boş port bulamayınca bağlı diğer kullanıcılardan birini düşürüp kendi bağlandığı rivayet edilirdi.
    (ufkabakan81, 06.09.2006 12:50)
  6. us robotics 9108 modelini kullandığım acayip kolay kurulumu olduğunu düşündüğüm yanında yazıcı hediye aldığım beni mutlu eden modem...
    (weros, 26.07.2007 15:25)
  7. dial up zamanında her dört kişiden üçünün kulladığı marka. gerçekten kaliteli ve o zamana göre diğer modemlerden çok daha hızlı bir erişim sağlardı, bu firmanın modemleri. öyle ki 5 kb/s hızı görebilir ve bu hızda hafif dalgalanmalarla da olsa internete bağlı kalabilirdiniz. halen adsl modelleri de oldukça kaliteli, sistemle uyumlu, sorun ve arıza çıkarmamaktadır.
    (1925, 26.07.2007 15:31)
  8. filtreleme,saldırı kaydı,bütün işletim sistemlerini destekleme(linux,unix,windows -windows 95 dışındakiler tabii-hariç tüm sürümler,vs.) ve benzeri özelliklerinin yanında,tahminen piyasada satılan modemler arasında en sağlam firewall'u içeren adsl modem.arayüz erişim adresleri bütün modeller için aynıdır: 192.168.1.1
    (stone cold, 26.07.2007 15:50 ~ 15:52)
  9. fujitsu siemenslerin bazı modelleriyle uyuşmazlığı vardır. devamlı internetten kopmanıza sebep olur. çözümü vardır ancak baya kasmanız gerekmektedir. bir an kendinizi laptopu veya modemi yumruklarken bulabilirsiniz bu sorunu çözerken. sabırlı olun. (bkz: obi-wan kenobi)
    (theinvisiblehand, 29.07.2007 01:44)
  10. us robotics 9110 modeliyle beni hayal kırıklığına uğratan,"lan niye laf dinlemedim,niye airties almadim?!" diye beni kendi kendime konusturan adsl modem markasıdır.airties arızalı-hatalı-sorunlu çıkan ürünlerini bir üst modeliyle yenilerken ve müşterilerinden teşekkür mailleri alıp,aldığı bu mailleri sitesinde yayınlarken;us robotics ücretsiz müşteri hizmeti numarasını aradığınızda,turkiye'de teknik desteği olmadığını söyler.
    (mephisto, 01.08.2007 01:25)
  11. sürekli gelişen teknolojinin, cep telefonlarının ve su ısıtıcılarının insan hayatında neleri değiştirdiğini ürünlerindeki uyarılarından anlayabileceğiniz firma. kendi malı olan bir kulaklıktan:

"no emergency calls
    skype is not a replacement for your ordinary telephone and cannot be user for emergency calling"
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 13.09.2007 13:39)
  12. (bkz: i robot)
    (xzarenqn, 12.12.2007 16:34)
  13. usrobotics usr9108 adsl modem sürümünü kullanıyorum.

aldığım günden bugüne (2 1/2 ya da 3 yıl sanırım) bir kere bile, ayakkabılarımızı koyduğumuz eve hakim noktadan çıkarılmadı. ondan önce kullandığım hayvan gibi anteni olan airties ve hatırlamadığım iki modem daha her gün kurcalanırken, herşeyi bilgisayardan hâlledebiliyorum, ayrıca kendi de zaten update yapıyor firmware'ini otomatik olarak.

mükemmel demeye utanıyorum, başka birşey bu.

not: evet mükemmel ama 200 liraya gelmişti tee o kadar zaman öncesinde, değdi mi ? ol rayt
    (o c, 29.11.2008 16:34)
  14. tek bilgisayardan ziyade bir kaç tane bilgisayar ile bağlandığınızda farkını hissedebileceğiniz modemleri üretir.**
    iş yerimde us robotics'den başka bir markayı kullanmayı düşünmüyorum.
    tek anlayamadığım, evimde kullandığım "usr 9111" modelinin özelliklerini tıkladığımda karşıma üretici olarak philips'in çıkmasıdır. galiba modemi windows'a iyi tanıtamamışım.
    (görsel: us robotics/78033)
    (luto, 03.05.2009 16:30 ~ 16:44)
  15. wireless usb adapter'leri çok! başarılı olan firmadır. her iki dakikada bir internet düşer ve kendiliğinden gelir. eğer live messenger açıksa çevirimdışı olursunuz, download varsa ikide birde kesilir.

kablosuz ağ bağlantısı 11, şu anda bağlı:
    bağlanan yer : zyxel
    sinyal gücü : az
    (zetina kocamış singerin maskarası olmuş, 28.06.2009 20:15 ~ 20:23)