görseller
uri geller 

belki ilginizi çeker
  1. · james randi
  2. · bakışlarıyla çiviyi yamuk yumuk eden genç
  3. · kaşık bükmek
  4. · sinan çetin le fenomen
  5. · 11 haziran 2008 türkiye isviçre maçı
  6. · bilinmeyen
  7. · criss angel
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aylin aslım
  2. · yeşim salkım
  3. · domuz gribi
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · oasis
  9. · çıkışta bir şeyler yapalım mı

uri geller  

1. sahtekar olup olmadığı çok tartışılan, canlı yayında konukların elinde tuttukları çatal kaşıkları büken, türkiye'ye geldiğinde canlı yayında ali kırca'ya konuk olan telekinetik adam.
    (atreju, 03.04.2007 13:24)
  2. wikipedia'da hakkında "critics have demonstrated that his performances can be duplicated using stage magic tricks"* uyarısı bulunan pisişik şahıs.

laubali *: iptir o ip.

(bkz: kaşık bükmek)
    (mademli bagnum, 29.11.2007 15:20 ~ 15:20)
  3. bir "world famous in germany" vakası... almanya dışında başka hiçbir memlekette bu kadar ciddiye alınmıyor, tanınmıyor, televizyona çıkmıyor.
    alman milleti bu adamın her hareketinin gerçek olduğundan emin, şu sıralar popstar tekniğiyle "the next uri geller"i aramakta...
    (three hours, 22.01.2008 21:22)
  4. michael jacksonun çok yakın dostu
    (panavision, 22.01.2008 21:35)
  5. artık türkiye'de de çoğu kişinin konuşacağı kişi. para babası sinan çetinin dehası(!) ile uri geller kendine türkiye'de de veliaht aramaya başlıyor.
    (alter egoma yenik düştüm, 11.04.2008 12:45)
  6. az önce star haber'de telepatlık yapmaya çalışırken yüzüne gözüne bulaştırması ile türkiye'deki kariyerine pek iyi başlayamadı.

mevzu ise şöyle, elemanın teki kağıda bir şey çiziyor uri geller de tabii ki bakmadan aynısını çiziyor. işte bu akşam da uğur dündar çizdi, uri de düşüne düşüne onunla birlikte çizdi. sonuç ise:

http://img522.imageshack.us/...

eh fiyasko oldu biraz tabii. uri bozulup hık mık etti, "bakın siz bir yuvarlak 5 çizgi çektiniz, ben de yaptım öyle ama biraz farklı oldu. ya araba çizseydiniz de bilemeseydim ehe ehe" diye vaziyeti dramatik bir şekilde kurtarma çabaları sonrası hemen kaşık bükme numarasına geçti. sonra da "yarın tüm bozuk saatleri çalıştıracağım, evdeki kaşıkları bükeceğim, herkese iki anahtar" vaatleri ile ekrandan ayrıldı.

popstar alaturka'da jüri üyeliği tavsiye ediyorum kendisine, hem daha risksiz.
    (iao, 16.04.2008 20:16 ~ 20:18)
  7. programlarından birinde canlı yayında elinde mıknatısla yaptığı hile yakalanmıştır. hilenin görüntüleri yotutube'a düşmüştü ve uri geller kaldırtmak için epeyi uğraşmıştı. bir pusulanın ibresini dokunmaksızın şaşırtma numarasıydı olay.
    (earendill, 21.04.2008 15:33)
  8. (ichgeheindaskino, 25.04.2008 00:28)
  9. arkadaşı imamın tecavüz etmediğine sevindiğim ufaklık.
    (shira, 25.04.2008 00:33)
  10. show programlarında yaptığı illüzyonu gerçek zanneden,ciddiye alan insanların olduğu illüzyonisttir kendileri.bakın akıl var mantık var;adama fi tarihinde tonight show programında sunucu kendi hazırladıkları kaşığı bükmesini söyleyince,bizim ki şekilden şekile girdi,"kendimi bu gece güçsüz hissediyorum." diyerek kıvırmaya çalıştı.tabi bu işin bahanesi çünkü o hiç bir zaman kendi hileli kaşıklarıdşında ki geçek bir kaşığı bükmedi,bükemez de zaten.yani anlamıyorum madem bu adama inanıyorsun peygamber ilan et tam olsun aq.herifçinin kaşıklarından birisini külyutmaz bir sunucu ağzından tutup sallıyo,kaşığın sapı,yani uri'nin güya parmağı ile kırdığı kısım, zangır zangır oynuyor.hemen hazır zati aq bükülmeye.ee neresi şimdi bunun mucizevi?you tube'da açın bakın bulabilirsiniz bahsettiğim şeylerin videosunu.yani herkes mi mal bana mı öyle geliyo? bakıyorum zamanında bütün dünyada meşhur olmuş,en önemli dergilere kapak olmuş ve bu sayede de paranın dibine vurmuş adam.mesela bir numarası var diyor ki millete:"sen kağıda bi şeyler çiz ee ben bilicem onu." iyi güzel uri geller kadın orda kağıda bi şeyler çizerken hem arkasına dönüyor hem de eliyle gözlerini kapatıyor.niye aq? çünkü çakalın elinde küçük yuvarlak bir ayna var onu avcunun içine sıkıştırmış,ordan kesiyo kadının kağıdını.sonra çıkıyo ne gördüyse artık aşağı yukarı aynısı çiziyor,milletin de aklı gidiyo.bu kadar basit bu herif işte.dediğim gibi hepsinin videosu var yani,misal birisinde el çabukluğu ile baş parmağına küçük bir mıknatıs yapıştırıyor,sonra güyezihin gücü ile pusulayı döndürüyor.al sana sihir(yersen).yapmayın etmeyin böyle tiplereprim vermeyin ya.bir kız var tanıdık üniversiteye başlamış,biyoloji öğrencisi.güya bilim yapcak memeleketi kurtarcak aq.daha uri geller'in ayak oyunlarını gerçek sanıyo.daha ne diyim ona ben şimdi?

edüt büdüt:bir de tv'nin üzerine saat koy,kaşık koy gibi muhabbetler varmış;ne diyim allah akıl fikir versin.
    (it is barabbas, 25.08.2009 15:15 ~ 15:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil