show programlarında yaptığı
illüzyonu gerçek zanneden,ciddiye alan insanların olduğu
illüzyonisttir kendileri.bakın akıl var mantık var;adama fi tarihinde
tonight show programında sunucu kendi hazırladıkları kaşığı bükmesini söyleyince,bizim ki şekilden şekile girdi,"kendimi bu gece güçsüz hissediyorum." diyerek kıvırmaya çalıştı.tabi bu işin bahanesi çünkü o hiç bir zaman kendi
hileli kaşıklarıdşında ki geçek bir kaşığı bükmedi,bükemez de zaten.yani anlamıyorum madem bu adama inanıyorsun peygamber ilan et tam olsun aq.herifçinin kaşıklarından birisini külyutmaz bir sunucu ağzından tutup sallıyo,kaşığın sapı,yani uri'nin güya parmağı ile kırdığı kısım, zangır zangır oynuyor.hemen hazır zati aq bükülmeye.ee neresi şimdi bunun mucizevi?you tube'da açın bakın bulabilirsiniz bahsettiğim şeylerin videosunu.yani herkes mi mal bana mı öyle geliyo? bakıyorum zamanında bütün dünyada meşhur olmuş,en önemli dergilere kapak olmuş ve bu sayede de paranın dibine vurmuş adam.mesela bir numarası var diyor ki millete:"sen kağıda bi şeyler çiz ee ben bilicem onu." iyi güzel uri geller kadın orda kağıda bi şeyler çizerken hem arkasına dönüyor hem de eliyle gözlerini kapatıyor.niye aq? çünkü çakalın elinde küçük yuvarlak bir
ayna var onu avcunun içine sıkıştırmış,ordan kesiyo kadının kağıdını.sonra çıkıyo ne gördüyse artık aşağı yukarı aynısı çiziyor,milletin de aklı gidiyo.bu kadar basit bu herif işte.dediğim gibi hepsinin videosu var yani,misal birisinde el çabukluğu ile baş parmağına küçük bir
mıknatıs yapıştırıyor,sonra güye
zihin gücü ile pusulayı döndürüyor.al sana sihir(yersen).yapmayın etmeyin böyle tiplere
prim vermeyin ya.bir kız var tanıdık üniversiteye başlamış,
biyoloji öğrencisi.güya bilim yapcak memeleketi kurtarcak aq.daha uri geller'in ayak oyunlarını gerçek sanıyo.daha ne diyim ona ben şimdi?
edüt büdüt:bir de tv'nin üzerine saat koy,kaşık koy gibi muhabbetler varmış;ne diyim allah akıl fikir versin.