urban legends   

adana çık aradan

1. gayet sıradan, dandik bir teen-slasher filmi
    (soulforged, 11.03.2004 13:27 ~ 13:27)

2. genellikle anlatan kişinin "bi arkadaşımın başına gelmiş" şeklindeki yalanı ile başlayan hafif gerçeküstü hikayelerin genel adı.
    (mad jack the pirate, 29.03.2004 23:48)
  3. kulaktan kulağa gelen, belki gerçeklik payı yüksek ama yine de kanıtlanamayan olaylara verilen isimlerdir..yok böyleymiş, yok şöyleymiş diye anlatılan, sonunda da woowwoowow diye şaşkınlık belirtilen yaşanmış* olaylardır..
    (zeus, 07.04.2004 02:37)
  4. bağdat caddesinde adamın teki trafikte çok güzel bir dişican görür ve onunla tanışmak ister.. ama gel gör ki dişican arabayla geçmektedir ve adamın onu durdurma imkanı yoktur..çözüm olarak adam cep telefonunu dişicanın arabasının içine atar ve "ben seni arayacam" diye bağırır...
    (gnue, 25.04.2004 02:13)
  5. çok uzun zamandır güncellenmediğini tahmin ediyorum ama yine de bu konuda türkçe sağlam bir kaynak:
    http://www.efsaneler.com/
    (spyder, 25.04.2004 03:15)
  6. (bkz: urban legends final cut)
    (bkz: urban legends bloody mary)
    (saçmaladı yine bu, 27.01.2007 03:34)
  7. izlediğim en kötü korku filmlerinden biri. teen-slasher adlı dehaya sormak lazım bunu nasıl becerebilmiş diye.
    (bir nickim bile yok anlıyor musun gülmesene lan, 01.09.2007 16:21)
  8. (bkz: çöm eksibir)
    (willy wonka, 06.11.2007 13:26)
  9. - hacı yine odtüdeyiz, ekonomiye giriş sınavı. yine zerre çalışmamışım...
    + ...
    - neyse hoca dağıttı kağıtları. tek soruya 3 saat süre vermiş..
    +...
    - tabi millet inek başladılar yazmaya, yaz babam yaz sayfalarca...
    + ...
    - ben de zeka zehir zaten. dedim ahanda "risk budur" verdim kağıdı çıktım. ama görsen ne karizma..
    + iyi de müdür ben de ordaydım. ders econ değil felsefeydi ve soruda "masanın üstündeki sandalyenin olmadığı ispatlayın" dı.
    - ?
    + senden sonra bir çoçuk daha çıktı. o da "o da hangi sandalye yazmış", yüz almış. sen karıştırmışsın biraz.
    - ondan mı sıfır aldım acep?
    (öle de olur, 21.02.2008 07:02)