unutulmaz tribün anıları   

adana çık aradan

1. fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında sahaya çıkan yıldız karmasından birinin oğlunun (tahminen 3 yaşında) topu kaleye doğru sürerek (0,2 km/h) topu zor da olsa 7 metrelik kaleye sokmasıyla onu seyreden 50.000 kişinin "gool" diye ayağa kalkması.
    (busburak, 31.07.2007 10:53 ~ 17:14)
  2. süleyman sebanın olduğu günler.tribünler yırtınıyo tabi:15 sene oldu senin süren doldu gibisinden.bağırdık çağırdık hırsımızı alamadık numaralının protokol çıkışına dayandık.kameralar falan gırla.yuuuh,defolun gibisinden laflar ediyoruz.ortalık ana-baba günü tabi.röportaj yapanlar.küfürler,kafirler havalarda uçuyo.neyse polis amcalarım bizi nazikçe uyardılar tabi.biz denilen grupta takribi olarak 5000-6000 ve çıkanlarda bu gruba katılıyo tabi.yol felç olmuş vaziyette.(taksimden -dolmabahçeye inen yol).şimdiki belediye tesislerinin ormanlık alanın olduğu yerdeyiz yani(ömer avni parkı).neyse poli bir dedi,iki dedi biz tınlamadık.dmeye kalmadı jopu yapıştırdılar kıçımıza.karıştı tabi heryer.bizim arkadaşta yanımda fazla koşamıyodu ben bıraktım arkadaşı aynen topuk vaziyetleri.hava yağmur,çamur başladım ağaçlık alana tırmanmaya.neyse ben kurtardım hasarsız.bizim arkadaş düşmüş üstü başı çamur içinde.neyse dönüp dolanıp toplanıyoz tabi yine biz.polis her seferinde dalıyo tabi.bir oyana bir bu yana çil yavrusu gibi dağılıyoz.bu arada bi baktım sınıf arkadaşım da orada ama herif fenerli.dedim olum sen ne arıyosun burada ya sen fenerli değilmiydin?
    -abi öylesine maça gelmiştik baktık olay var gelelim dedik.ya dedim olum hep sizin yüzünüzden oluyo zaten gidin kendi takımınızın maçına ya alalala ya deyip gülmüştük baya.
    ulan dedim manyakmıyız neyiz ya yürü gidelim ne işimiz var bizim burada öteki arkadaşı da bulup yollandık eve doğru.
    (zogo, 31.07.2007 11:05)
  3. 1999-2000 sezonu. bir bursaspor maçında teksastaki yerimi almışım. hani maç hatırlamıyorum (belki de hatırlamak istemiyorumdur) bursasporun ilk dakikalarda bir gol yemesiyle önden bi şaşkınlık dalgası. ardından selim'in gazıyla daha coşkulu bi tezahurat dalgası.

biraz sonra yenen ikinci gol ve teksastan sesler yükselir fakat olgun ve erdemli teksas taraftarları takıma esas böyle zamanda destek vereceksiniz diyerek kalabalığı sakinleştirir. daha da coşkulu bir tezahurat dalgası kopar.

az sonra üçüncü gol de yenir. tüm teksas arkasını döner, takıma sövmeye başlar.

bu sırada arkamız dönük olduğu için hiç kimse 4. golü görmez. 4. gol oldu 4. gol oldu bağırtıları arasında teksas yüzünü tekrar sahaya döner ve küfür artık sınır tanımamaktadır. maç bitmeden de dışarı çıkarız. o maçın sonucunu hala bilmem.
    (tuygun, 31.07.2007 11:14)