belki ilginizi çeker
  1. · unutulanlar
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · beşiktaş
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · sabırla 31 çekmek
  9. · özel üniversite öğrencisi

unutulanlar  

1. (bkz: bilye)
    (bkz: topaç çevirmek)
    (bkz: metin göktepe cinayeti)
    (bkz: madımak katliamı)
    (bkz: rte nin laiklik anlayışı)
    (bkz: ecevit e yazarkasa fırlatılması)
    (bkz: çankaya köşkünün önünde soyunan gonca uyanık)

edit: oehhciğim yazım hatası yaptığımı belirtti, ben de büyük bir utançla bunu düzelttim, kendisine teşekkür ederim.
    (mental retardasyon, 16.02.2009 02:37 ~ 02:58)
  2. ''hem laik,hem müslüman olunmaz...'' diyen tayyip,unutulmuştur.
    ''mustafa(atatürk) yaptıklarını,dini bozmadan yaparım ben'' diyen tayyip,unutulmuştur.

bunlara ragmen hala bu kadar güçlü iktidar a geliyorsa,bizde medeniyeti unutmuşuzdur.
    (gyroscope, 16.02.2009 02:39)
  3. (bkz: taso)
    (bkz: tombi)
    (bkz: tipi tip)
    (bkz: yumiyum)
    (kymindis, 16.02.2009 02:45)
  4. (mental retardasyon, 16.02.2009 02:46)
  5. unutulanlar tanım;
    unutmak istediklerimiz, ya da gündelik hayatta çok kullanmadığımız işimize yaramayan bilgidir. bunlar insanın yaşadığı şeyler silinmediği için hafızamızdan henüz, silinmezler. sadece bilinç öncesi ya da biliç ötesi denen yere atılır. herhangi tetikleyici bir olayda "yaaa dimi öyle olmuştu, oha lan" gibi hatırlanır. ya da facebook da bir arkadaşımız bizi bulduğunda ilk planda hatırlanmaz, sonra yavaş yavaş o ilkokul arkadaşımızla yaşantılarımız belirir zihnimizde. bunlar unutulanlar olabilir.
    tanımımı bitirdim.

bu durumda azıcık kurcalanır ve kullanılabilir bilgi düzeyine gelirse, hatırlanır bu gibi şeyler. o sebeple bu başlık altına herkesin yazabileceği anılar, yaşantılardır.
    (mental retardasyon, 16.02.2009 02:52)
  6. (darxis, 16.02.2009 02:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil