|
|
- ibrahim erkal'ın bir klibinin sonunda geçen özlü söz. bunu bulmak için kaç gün düşündüler merak ediyor insan.
- ibrahim erkal 'ın unutmayacağım adlı şarkısının vurucu cümlesi.
(solti, 22.09.2004 23:05)
- duvarlara yazılan özlü sözlerden biri.
- (bkz: unutma unutulanlar unutanların umrunda değildir)
- ilkokulda arkadaşların hatıra defterlerine yazılan pek hisli söz.
(böcek, 22.10.2005 12:57)
- işlemcisi düşük bir bilgisayara veri olarak girdiğinizde devrelerin yanmasına sebebiyet verecek cümle.
bir de insan bünyesindeki etkilerini düşünün. adam kainatı unutup ortamdan koşarak uzaklaşmak ister.(albiz, 22.10.2005 13:12)
- messenger listesine hatun eklemek için çırpınan abazan gençliğin vazgeçilmez kişisel iletisi veya nicki.
- (bkz: asonans)
(aytok, 27.05.2007 11:39)
- kocaman bir u harfini yeterli görüp 'nutma nutulanlar nutanları nutmazlar' şeklinde yazıldığında daha bi fiyakalı olup hatıra defterlerini süsleyen söz.
- kim kimi unutmuş, ona ne olmuş, peki bu ne yapmış şeklinde cümlenin öznesine sorular sorarak incelenmesi gereken, neredeyse paradoksal bir cümle.
ancak cümlenin öznesi birileri onu unuttuğu için feci halde g.t olmuş bi bünye olduğu için bu bile yeterli gelmeyebilir.
ayrıca, bu felsefi şaheseri anlamaya çalışırken fazla heyecandan panik atak geçirenler de olmuştur, dolayısıyla sakin olmak, gerekirse unutulan ve bozulduğunu böyle saçma cümleler kurarak belli eden insana anıra anıra gülmek, stresten kaçınmak gerekir.
- (bkz: gebro)
(bkz: gebro edebiyatı)
- kült arabesk repliklerinden biridir.unutanı,unutulanı bilmiyorum da bu kadar uzun cümle kurup sonra bu cümleyi unutmamış ya takdir ettim.
- ilkokul hatıra defterlerine ise yazılan versiyonu şöyleydi:
sepet sepet yumurta sakın beni unutma.
doksanlar cidden çok garipti, cidden.(dbk21, 17.05.2008 08:37)
- buram buram arabesk kokan cümledir..kullanandan uzak durmayı gerektirir..
- iyi güzel diyosun da ben senin bu cümleni ne zaman söylemeye çalışsam ya kelimelerin sırasını ya çekim eklerini ya da toptan bütün cümleyi unutuyorum arkadaşım.
- bir de ben ortaokulda bundan etkilenerek uydurduğum şu cümleyi yaratıcılığımın kanıtı sayardım.çocukluk.ezmeyin.
seni seveni sen de sevmessen seni seven seni sevmez artık...
"artık" uymamış ya da aykırılığın uyumu mu desek ne desek..
- klasikleşmiş kamyon arkası yazılarından biridir.
- (bkz: yaran msn iletileri)
|