insomniac yazar. ota boka kıllanıp tepki gösteren bi insandır kendisi, eleştirmek için söölemiyorum, biz onu bu yüzden seviyoruz. her yol vardır kendisinde. sözlüğün kucağındaki bağrındaki yerini almasını temenni ediyoruz...
ps: sonunda başardığı huzurlu ve mutlu aşk hayatında kendisine başarılar diliyoruz .
(bkz: iyi de bundan bize ne)
denyonun önde gideni, bayrak sallayanı, flama ile tur atanı ve bilimum benzeri şeyleri icra edenidir kendisi. pek piyasada yok bu aralar, elbet çıkar biyerlerden.
sabaha karşı quake 3 arena konusunda konuşurken, "şu anda türkiye'nin en iyisi olmam lazım" iddiası ile beni dumur eden ve gönlümde ayrı bir yer eden insan evladıdır, bilgisayarcıdır.
kendisinden aldığım bilgiye göre, eşcinsel hakları ile ilgili bir panelde konuşmacı olarak bulunduğu için zirveye katılamamış kişidir. pek yazık ancak ibnelerin ona ihtiyacı var, bu da böyle bir gerçek. bişey diyemiyorum.
iş güç olmadığında sıradan girileri taratılıp okunası bir herif. fazla yazmadığı için daha karizma olduğu şeklinde bir iddası var ancak gerçekliği nedir bilemiyorum. sürekli bir şeylerle meşgul olduğu iddasında olmasına karşın 7/24 quake oynayan, götüne başına klan tag'lerini yapıştıran muhteşem bir insan işte. lamers turizmin ortaklarından.