gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · yeşim salkım
  4. · prison brake
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · zongul ducks
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · lapu lapu
  9. · ankara da yalnız olmak

university of phoneix  

1. sözlüğün son akımı olan yabancı üniversite başlığı açma "trend"ine ben de katılayım dedim çok lazımmış gibi. genelde oralarda okuyan yazarların açtığı başlıklar herhalde bunlar (izmir'li yazarlar türevi bir sosyalleşme başlığı yani) ama yok bu farklı oldu:

bu elemanlar son dönemde hotmail aracılığıyla viral marketing olayına girmiş durumdalar. kendilerinden kaç mail aldım bilemiyorum ama açıkçası bu olay bana türklerin bu konuda ne kadar geri kafalı olduğunu düşündürmüştür. hala türk devlet üniversitelerinin hatta iktisadi ve idari bilimler bölümlerinde bile olmak üzere, üniversitenin bir pazarlama/satış unsuru olmadığını düşünen profesörler bulunmaktadır.

işe alınırken bile prezentabl (türkçeleştirilmek için ne kadar kastırılmış bir kelime) olmak "zorunluluğu" bulunurken, yurtdışı üniversiteleri bir dolu reklam yaparken ve devlet üniversitelerimizin imajı da bir o kadar yerlere inerken, bunu bir daha oturup düşünsünler derim ben.
    (ven, 31.03.2007 00:26 ~ 00:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil